Şimdi Ara

Chery Tiggo 8 pro aldım… (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
7
Favori
152.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    paspas olsa çiğnenmez   Çinde bile satmayan arabayı burada millete çakmaya çalışıyor bati çalışanları. .yemezler

  • hzr34 H kullanıcısına yanıt

    Kullanım şekli ve yerine göre değişiyor.


    Tiggo 7 Pro'nun İstanbul trafiğindeki tüketimi 8,5 litre civarı. Aynı aracın şehir dışı otobanda 160-170 km hızlardaki tüketimi ise 9 litreyi görebiliyor.

    Amacınız 5 litreleri görmek ise vazgeçip Corolla hibrit bakacaksınız.

  • Bugun yolda onumde baya bi seyretti tiggo 8. Arka salincaklar çok ince ve zayıf. O kütlede bir suv a resmen b segment salincagi koymuslar...
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

    Biryerden çalmaları lazım. Müşterinin görmediği yerden çalıyorlar. Haa pejo gibi torsiyonda kullanabilirdi. En azından bağımsız koymuş.


    Ama o alt takım pek zora gelecek gibi durmuyor.

  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

    Bunlar neticede Çinli.Bir yerden değil çok yerden çalmışlardır 

  • aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Max 4-5 yasinda elden çıkarılacaksa yine de fiyatina gore iyi tercih. Muadilleri 2.5 milyona dayandi.



    Bunun rakibi kodiak, xc60, xtrail felan sanirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 14 Ekim 2023; 12:47:56 >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

    5 sene sonra şimdiki fiyatın yarısını zor verirler hocam.Hem de bugünkü rakamda,enflasyon farkı hariç.Para bağlayana yıkım olur inan ki.

  • mitsubashi kullanıcısına yanıt

    Sizin kadar net, gelecegi bukadar iyi okuyan insanlar lazim memleketimize. Kendinizi boyle gelistirebildiginiz, bugunu cok iyi degerlendirip gelecegi bukadar iyi okuyabildiginiz icin tebrik ediyorum sizi. Keske herkes sizin gibi olabilse

  • mustaf_82 M kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ediyorum.aslında az bir çaba ve araştırma ile siz de aynı noktaya kolaylıkla gelebilirsiniz. Eski Tiggo 3 o günkü satış fiyatı ve şimdiki ikinci el (para veren varsa şayet) fiyatını karşılaştırmanız yeterli

  • mitsubashi kullanıcısına yanıt

    Yok hocam sizin mertebeye ulasmak icin sadece arastirma yapmam heleki boyle basitte olsa derin anlamlar iceren bir arastirma yapmam benim icin cok ust duzey. Bizim gibileri her dayim aydinlatin yol gosterin.

  • mitsubashi kullanıcısına yanıt

    Kia'nın eski modelleri ile dalga geçenler şimdi Sportage görünce imrenerek bakiyor. Tiggo 3 ile Tiggo 7-8 ve Omoda gibi araçları bir tutmak inanilmaz bir başarı. Tebrikler  

  • Buradan kaçıp giden firma aynı,zihniyet aynı.Aradan 10 sene geçmiş müsaade ette şimdiki araçlar Tiggo3 e benzemesin.Sanki Chery ilerledi de diğer markalar geriledi.Çin den tükenmez kalem bile almam.

  • 10 sene önce sıfır Mercedes araç aldım, aldıktan 2 sene sonra değiştirir yeni model alırım diyordum, 10 senedir biniyorum. Gezisiydi, darbesiydi derken Türkiye'deki akılsız yönetim yüzünden araç değiştiremedik. MTV %35'lerden nerelere geldi. Ortasınıfı ve maaşlı çalışanları yok etmeye ahdetmiş bir yönetime karşı kazandığımız para eridi gitti.


    Gönülden geçen Mercedes GLB. Fiyat 2.8 milyon, yani 100.000$.


    Sonra bir tık vites düşürüyorum, bakıyorum Peugeot 5008 2.4 milyon TL, yani 90bin $. Lan bu paraya sıfır 2023 model Porshe Cayenne alınır yurtdışında herhangi bir ülkede.


    Sonra vites düşürüyorum Citroen C5 Aircross, o da 1.9 milyon TL, neredeyse 70 bin$. Avrupada veya Amerika'da birine bu arabaya 70 bin dolar verdim desen .ötüyle güler.


    Diğer yandan düşünüyorum neden ben AKP hükümetini, kötü yönetimini, müsrifliklerini cebimden finanse ediyorum, 1 araç kendime alıp 1 araç da onlara alarak?!


    Gidip bu araçlara 2 milyon para versem, keyifle binemeyeceğim, psikolojim bozulacak, her saniye bu embesilleri beslediğimi düşüneceğim.


    Bu döngü içerisinde dönüp dururken bu araç çıktı karşıma bir arkadaş bahsetti. BMW X3 boyutu ve hissinde adam 1.5 milyona bu aracı satıyor. Başta dedim Çin malıyla ne işim olur, sonra aracı inceleyip deneyince ilk defa uzun süredir heyecanlandım. Resmen şu an Türkiye'deki sistemin arka kapısı veya bug'ı gibi bir şey bu araç.


    Mevcut hükümete atılmış bir gol gibi düşünülerek alınır ve kafa rahatlığıyla binilir. O yüzden büyük bir fırsat bu araç.


    Yakındır, vatandaşın düşmanı olan yönetim bu araçlara olan teveccühü gördüğü anda buna engel olacaktır. Bu anlamda Çin'den gelen bu tür arabalara absürt vergilerin gelmesi yakındır. Vatandaşın hayrına olan hiçbir şey hayatta kalamaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sCn.ZephyR. -- 18 Ekim 2023; 22:53:24 >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.