Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
220.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yunuskr Y kullanıcısına yanıt
    Hocam araç güzel tek sıkıntısı bu hafta uzun seyahat yaptım rampalarda güçsüz kalıyor malum 1.2 motor onun haricinde alabilirsiniz çok az yakıyor parçaları da ucuz millet Chevrolet Türkiye pazarından çekildi felan diyor ama en ucuz Renault markasıyla başa baş ucuzluk konusunda
  • Merhabalar.Sedan otomatik benzinli 1.4 akü ne önerirsiniz.
    Üzerinde mutlu 60 A 540 A var
  • Merhaba arkadaşalar bizde 2000 model aracı satıp model yükselticez 70 bine kadar araç bakıyorum. Chevrolet dışında araç yok. Diğer markalar Opel gibi 2002 model 70 bine. Benim zaten amacım model yükseltmek eski araç istemiyorum.Chevrolet markası severim daha önce 2011 cruze vardı satmak zorunda kalmıştık. 1.2 mi 1.4 mü tutuluyor arkadaşalr? ilk kasadan olanlardan alıcaz. Aveoların bilmem gereken kronik problemi vs var mı ? şikayetçi olduğunuz kısımlar.


    @evindelisimi Nasıl memnunmusunuz araçtan Aveo 2010 model manuel düşünüyorum 1.2 motor mu 1.4 motor mu daha çok tutuluyor ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 28 Mayıs 2021; 17:51:18 >
  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt

    Ben'de sizin gibi bir durumdayım şuan alınabilecek tek araç aveo gibi duruyor bu fiyat bandında.

  • Yeni Chevrolet Aveo Start Stop Sorunu...!



    Aracım 2013 Model Chevrolet Aveo 1.3 LT Sedan


    Aracı alalı iki ay kadar oldu. Sonradan fark ettim , araçta start stop çalışmıyor. Eko Tuşu aktif. Fakat kırmız ışıklarda , vitesi boşa alıp , frene basılır halde bekliyorum , Start Stop devreye girmiyor.



    Çok da üzerinde durmadım. Bir gün yolum düşerse "yetkili servise " giderim dedim.



    *** Geçenlerde , araca kontak basıyorum , hiç almıyor. Hiç kontak basmıyor...! Aha dedim Akü bitti...


    Bosch 12V 70Ah AGM S5 A04 Start-Stoplu Akü taktırdım.



    İlk iki gün gene Start-Stop çalışmadı. Sonra Ya 3. gün ya da 4. gün ışıklarda Start-Stop devreye girdi. Aha dedim , meğer aküdenmiş.

    Fakat , Start-Stop stabil bir şekilde çalışmıyor. Bazen çalışıyor , bazen çalışmıyor. Resmen kafasına göre takılıyor. Canı isterse yanii....

    Son iki gündür hiç çalışmıyor.


    NOT: Start da sorun yok...! Aracı vitese takıp , ayağımı debriyajdan çekerek aracı istop ettiriyorum. Sonra Debriyaja basar basmaz anında araç çalışıyor.

    Sorun STOP un devreye girmemesi , ya da kafasına göre girmesi.


    Bu konuda , bilgisi ya da tahmini olan yardımcı olacak bir arkadaş olursa çok sevinirim.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasibystp

    Ben'de sizin gibi bir durumdayım şuan alınabilecek tek araç aveo gibi duruyor bu fiyat bandında.

    Aynen hala bakıyorum, 5-6 tane aveoya baktık. Bugün km si düşük birtanesini tarcanlarda ekspere soktuk malesef istediğimiz gibi çıkmadı.


    Tarcanlardaki usta ecotec olmayan güney korede üretilen motorlar daha sağlam dedi.


    Doğrumudur bilmem ama 1.4 motor ve 1.2 5-6 tane baktık ecotec yazan motorlarda hep bi motor yağ izleri, yağ kaçırma problemine denk geldik şansmıdır bilmem. Onun dışında 1.2 motorlar daha oturaklı gidiyor gibi geldi bize. 1.4 lerde hep bi titreme,leylek gibi gidiş var.


    1 tanede lacettiye baktık o da tam tatmin etmedi zaten Amerikada satılmamış galiba optro diyemi ne geçiyor bakıyorumda amerikada 2.el araç sitelerine hiç lacetti/optro vs denk gelmedim.


    Hala bakıyorız, bu fiyat bandına temiz araba bulamamak can sıkıcı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 8 Haziran 2021; 18:31:48 >




  • Merhaba, benim 2011 model otomatik vites benzinli aveo aracim var. Arabanin sorunu gaza bastığımda hemen vites degistirmiyor, vitesi atabilmesi için devirin çok yükselmesi gerekiyor ve bu süreçte araba çok bağırıyor sanki zorlaniyor gibi. Ayrica gaza bastığım halde hemen hizlanmiyor. 2 kere de fren sorunu yaşadım. Frene bastığımda cok sertti ve araba gitmeye devam etti yani freni tutmadi. Park etmeye calisirken bu sorunu yaşadım ve az kalsın duvara carpiyordum. Ayağımı frenden kaldırıp tekrar denedim ve bu sefer fren bastı. Acaba böyle sorunlar yaşayan var mi? Bu yaşadıklarım şanzıman sorunu mu? Ne yapmam gerekir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Merhabalar uzun süreli 1.3 düzel t300 model kullananlara bir sorum olacak. Geçenlerde ustaya götürdüm ankarada triger zincirinden ses geliyor değişmesi yakındır musayit olduğunda getir hazır onu yaparken rutin bakımlarını da yaparız dedi iyi hoş ama usta araba neredeyse 2 gün kalacak dedi yağı koymak için soğuması falan lazım gibisinden şeyler söyledi ben de arabadan çok anlamıyorum zincir değiştirmek bu kadar uzun süren bir işlem midir normalde? Arabayı bırakmak çok istemiyorum.
  • SemolicK kullanıcısına yanıt

    Hocam en fazla yarım günün alır. Net iş saati olarak 3 saatte tamamen biter. 2 günlük iş yok.

    Bir de bunların triger 240 binde kontrol/değişim diyor. Araç kaç bin de ki?

  • Araba o zaman 172bin de idi şimdi 179 oldu  

    1 gün sabah bıraktım ertesi sabaha aldım bu arada.

  • 2012 1.3ls dizel versiyonu var bende 85km hız üstünde hissedilir bir motor sesi geliyor böyle uğultu şeklinde sizde de öyle mi
  • selamlar arkadaşlar 2013 aveo 1.4 lt almayı düşünüyorum ama aklımda ki sorular muhtemelen herkesin aklına gelenlerdir parça parça bulmak ta sorun yaşarmıyım ve ne zamana kadar parça bulmak da zorlanmam cevap veren herkese teşekkürler

  • guneyayhan G kullanıcısına yanıt

    parça konusunda bir sorun yaşamazsınız. kardeşimde 1.2 85 beygir olanı var. opel corsa d ile aynı motor. parça fiyatları da bulunması da hiç sorun olmadı

  • kalema K kullanıcısına yanıt

    niyetine girmiştik alacaktım satan arkadaş buluşmamızdan 1 gün önce bana msj atıp fiyatı 106 bin den 116 bine çıkardım deyince vaz geçtim onun yerine 2014 i20 almaya karar verdim kısmetse cumartesi günü alış verişi yapıcaz

  • guneyayhan G kullanıcısına yanıt

    hayırlısı olsun. kazasız belasız iyi günlerde binin.

  • Merhaba, aracım 2007 model chevrolet aveo 1.2 se. Aracımda devir dalgalanması var. Rolantideyken devir 500 ile 1000 arasında gidip geliyor. Gaz tepkimesi yarım saniye geç alıyor bazen. Teklemeler ve sarsıntılar var. İlk çalıştırdığımda gaz vermezsem devir düşükte kalıyor. Ayrıca klimayı durur vaziyetteyken açınca stop ediyor. Ne yapmam lazım.
  • kalema K kullanıcısına yanıt

    nasibimizde yok araba almak sanırım o da olmadı :D şimdi birtane peugeot 208 1.0 vti ile aveo 13 lt arasındayım bakalım bunlarda olmaz ise bu gidişle zaten alamicaz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyayhan -- 30 Ekim 2021; 17:37:31 >
  • Merhabalar


    2013 model aveo sedan 1.3 lt aldım


    Araç çok güzel boyasız hatasız çizik dahi yok


    100.000 km de dizel. 122. Bin TL mal oldu

  • 2013 model

    1.3 75 ps aveo lt aldım

    Boyasız hatasız 100.000km


    122.000 ₺ mal oldu

  • Arkadaşlar ben de 2008 model benzinli 1.2 alıyorum experden makul çıkarsa. Kronik olarak bakmam gereken bir test var mı acaba? Ne önerirsiniz?

  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.