Şimdi Ara

Chevrolet Cruze alıp kazıklananlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 12 Şubat 2011 tarihinde Chevroletin Maslak çiftkurtlar bayisinden Chevrolet Cruze 1.6 LS AT model araç satın aldım. Chevroletin resmi internet sitesinde reklamı yapılmasına rağmen aracı teslim aldığımda USB Girişi, 4 Hoparlör/6 Hoparlör ve Krom Kaplı Cam Altı Çıtaları ilan edildiği gibi olmadığını gördüm. Konu ile ilgili görüştüğüm bayi ve Chevrolet firmasından herhangi bir sonuç alamadım.



  • sonuc alamaman cok normal kardes.cünkü dediklerin ls de degil ls plus özellikleri. Siteye dogru bak ondan sonra sagda solda söylen bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım siz hangi aracı aldığınızı bilmiyormusunuz? Baz model Cruze alırsanız o bahsettiğiniz aksesuarları bulamazsınız. Hem baz model alacaksınız hemde aksesuar yok diye şikayet edeceksiniz. Bence faturanıza birkez daha göz atın. Bayinizle konuşun. Hangi aracı aldığınızı bilin. Ona göre konuşun. Ha siz Plus almışsınızdır. Aksesuar yoksa tamam o zaman haklısınız. Bayiye ve Chevrolet Türkiye ye gereken müracatı yapınız. Onlar gerekeni yapacaklardır. Ama baz model alıp (aksesuarsız) , aksesuar çıkmayınca şikayet etmeniz bence biraz haksızlık.
  • Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

    Ancak ben ne aldığımı gayet iyi biliyorum. Benim aldığım model LS paket. Ben LS paket aldığımda Chevrolet Cruze 1.6 LS AT modelinde bu özellikler var yazıyordu. Bunun üzerine Chevrolet Türkiye ile konuştum internet sitesinde var yazıldığını onlar da kabul ettiler. Ancak görüştüğüm kişi ve kişiler tüketiciyi korumak yerine hukuken bişey yapamazsınız deyip bana kibarca yol verdiler.

    Yaptığımız görüşmeden sonra şimdi sitede cam altı lrom çıta ve USB yok yazıyor.

    Ben gerekli mercilere şikayetlerimi yaptım.

    Ancak 2011 şubat ayına kadar sitelerinde var yazan özellikler nedeni ile onlarca Chevrolet Cruze 1.6 LS modeli alan kişi magdur olmustur.

    Herkesin hakkını araması dileğimle
  • Değerli Arkadaşlar,

    Foruma bungün katıldım. Bir çok konuda çok güzel bölümler mevcut. 202 Model Cruze LS aracım var. Benim sizlere sormak istediğim bu arabaya sahip olup benim yaşadığım sıkıntıları yaşayanlar varmıdır?

    -Lpg' ye uyumlu bir motor olmadığından beyin ayarlarının sıksık bozulup benzinde çalışma esnasında tekleme, titreme yapıyor ve şanzıman ve diğer arıza ışıkları yanıyor.

    -Lpg tesisatını takan firma sadece motor arızalarını garanti ederken üretici firma motor ve elektrik aksamının tamamını da garanti kapsamının dışında bıraktığını söylüyor.

    -Anladığım kadarıyla bu modellerin bobininde bir teknik, yada üretim hatası gibi bir sorun mevcut. Benim aracımın bobini arızalı bulundu ama motor garanti dışı kaldığı için 450 TL. tutarındaki bobinin mali sorumluluğu kullanıcı olarak bana kaldı.

    -Bu araçlar satılırken satıcı benim gibi safları tüm sorumluluk Lpg. takan firmaya geçiyor full garantiyi onlar sağlıyor diyor. Sakın aldanmayın. Biz Türkler malesef butür durumlarda bana satıcı olarak belgeleyen noter onaylı belge verin dememeyi akıl edemeyebiliyoruz. Yani babadan öğrendiğimiz "söz senettir " gerçeği biteli .ok olmuş. Biz genellikle Avrupalıları dürüst olarak bilir ve tanımlarız. Maalesef Avrupalı yerine ve ülkesine göre bu kavramları 2. plana atabiliyor. Bu modelde olduğu gibi. Çok benzin yakan bir arabayı sattırabilmek için "Lpg. taktırırız çok az yakar" teklifi yaptırıyor. İşte tehlike burada başlamış oluyor. Uyanım olun lütfen.

    -Lpg. sistemini üretici olarak tek bir firma ile yapmışlar BRC marka. BU firmanın sistemlerinde de muhteömelen randumansızlık var. Açıkça bu motor Lpg. sistemine uymuyor diyorlar. Peki neden üretici bunu bile bile satıcısı aracılığıyla taktırtıyor ve benim "patlak motor" diye tabir ettiğim rezil motorun tüm sorumluluğundan kaçıyor. Lütfen uyanık olun.

    Sizlerden yukarıda özetlemeye çalıştığım sorunları yaşayanlar var ise birleşip ne yapabilriz' i belirlemek istiyorum.

    Saygılarımla




  • 2011'de cruze otomatik fiyatı ne idi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.