Şimdi Ara

Chevrolet yeni aveo Code 89 Hatası (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
120.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • m184 M kullanıcısına yanıt

    m184 sana binlerce teşekkür kardeş aynen bende de kod 89 hatası star stoplarda ara sıra veriyordu tamirciye götürdüm cihaza bağladılar çıkmadı bişey. fakat burda yazdığına inandım internetten 1575 tl ye mazot filtre kutusunu sipariş ettim. tamirciye de 50 tl takma parası verdim şimdi ses tamamen kesildi bu dertten kurtuldum. Allah razı olsun .. diğer aynı dertten muzdarip olanlar da eğer kod 89 hatası bu şekildeyse mutlaka aynı işlemi yapmalarını tavsiye ederim.

  • Alper serin A kullanıcısına yanıt

    çok sevindim saol dua ettiğin için :) zamanında çok uğraşmıştım

  • Merhaba,


    Benzer sorunu birkaç sefer yaşayan birisi olarak ilk bakılması gereken yer Isıtma Bujisidir. Önce bilgisayar ile arızalı ısıtma bujisini yeri tespit edilir ( no1 veya no3 vs ) ve ısıtma bujisi değişir. Bulabilirseniz Beru marka ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Üzerindeki orjinal GM ısıtma bujisini de Beru üretiyor.


    Bir not daha;


    Kısa mesafede start/stop kullanıyor olmak bu parçaların ömrünü de çabuk yitirtiyor. Bilginize.


    Saygılar.

  • Merhabalar. Bu sorunda dair en güncel bilgiyi sizlerle paylaşmak isterim. Benim aracım da 1.4 LT. 89 kodu, aracınızın belirli bir sorununa dair bir soruna değil, belirsiz bir sorun olduğu durumlarda ortaya çıkıyor. Ben aracı servise götürdüğümde bilgisayarla bakıldığında aracın termostatında sorun olduğu, bu sebeple de aracın fanı istemsizce çalıştığı ve uzun süre durmadığı anlaşıldı. Termostatı değiştirdiğimde (Yan sanayi - 850 TL) sorun çözüldü ve kod ekranı araç çalıştığında uyarı vermemeye başladı. Burada belirli bir soruna odaklanmak zaman kaybına ve kafa karışıklığına yol açabilir. Herkese selamlar.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.