Şimdi Ara

Chopper ile ilgili sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu aralar maksimum 5-6 bin liraya kadar chopper tarzı bir motor almak istiyorum ehliyetle birlikte alacağım yani acemiyim. bana bu konuda tavsiyeleriniz nedir hem motor marka model olarak uzun süre kullanabileceğim birşey sıfırda olabilir hemde deneyimli arkadaşlardan başlangıç için öneriler bekliyorum. ilk motoru çin malı alın parçalayacaksınız diyorlar okadar parayı yakmak istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • 6 bin tl ye çok güzel regal raptor alırsın başlangıç için de ideal olur 150 veya 200lük

    ben param yetmediği için superlight 150 aldım param olsa durmaz regal raptor alırdım.
  • o fiyat aralığında kime sorsan gv 250 der. ve başlangıç motoru olarak da ideal oldugunu söylüyorlar
  • Sl 150 sıfır mı aldınız hocam? yakıt tüketimi, vibrasyon durumu ,yol tutuşu vs nasıl kısaca bi bilgi verirsen çok sevinirim.

    Konuyu açan arkadaşıma da önerim kesinlikle gv250. 6 bin bütçem olsa şahsen ben gidip kesinlikle regal almam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

    Sl 150 sıfır mı aldınız hocam? yakıt tüketimi, vibrasyon durumu ,yol tutuşu vs nasıl kısaca bi bilgi verirsen çok sevinirim.

    Konuyu açan arkadaşıma da önerim kesinlikle gv250. 6 bin bütçem olsa şahsen ben gidip kesinlikle regal almam.

    sıfıra yakın bir km de aldım (5bin km) vibrasyon yok denecek kadar az balansör var
    yol tutuşu da gayet iyi çoğu virajda bayaa eğimli olarak dönüyorum sıkıntı yok.
    yakıtı daha 45 dk önce eve gelirken aldım yedek depoya geçtiğinden 1km sonra benzinliğe girdim ağzına kadar doldurttum opet den 82tl lik yakıt aldı ve hep fullerim son yakıt alımından bu yana 492 km yapmışım hesaba dökersek 16kuruş yakmışım oda hep 2 kişi biniyorum işe gidip gelirken iş arkadaşımla. tek kişi gidip gelsem 14.5 yakar diye tahmin ediyorum


    ben yeni başlayana gv250 tavsiye etmem çünkü yeni başlayan için çok komplike bir motor. hem ilk motoru olacak birine biraz ağır. yeni başlayana vericen motoru binicek gezicek yakıt koycak en fazla yağını değişcek.

    ben regal derim o fiyata. ha o kadar çıkamazsanız kesinlikle kuba superlight 200 öneriyorum sıfır olarak. hem yakıt olarak sevindirir (150 likle aynı yakıyor) hemde sorunsuz bir cihaz eski üreticisi olan Macar keewey motoru. servis çoğu konuda destek veriyor diğer markalar gibi yok o garantiye girmez yok şu garantiye girmez demeyip yapıyorlar.




  • up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepiniz sağolun cevaplar için benimde kafamda regal raptor ve cbr 125 vardı peki bu motoru aldığımda cidden haşemat edermiyim makinayı öğrenmek okadar meşakkatlimi ve bazı arkadaşlar ehliyet almadan 1-2 ay önce motoru al kendi semtinde deneme yap öğren dedi bu konuda ne diyorsunuz ne yapmalıyım.
  • up
  • Regal Raptor 150 almanı öneririm.Hem kolay kolay parçalanacak bi motor değil hemde öğrenmek için idealdir.Tavsiye ederim bende yarın sabah 2. elini üstüme geçiricem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.