Şimdi Ara

Chuwi VI8 8' Windows Tablet Ana Konu-Videolu İnceleme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
7
Favori
13.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • vi8 plus var arkadaşlar alındından beri sadece 2 3 kere %100 sarj doldu geri kalan sarjlarda hep 99 da kalıyor bu sorunu yaşayan var mı
  • arkadaşlar selam 1 hafta önce gelen 8inch CHUWI Vi8 Plus Windows10Android Tabletimi nakide ihtiyacım olduğu için aldığım fiyat üzerinden satıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackegomania -- 23 Kasım 2016; 18:1:52 >
  • markadan kayberde
  • arkadaşlar, bu tabketi 3 yıldır sorunsuz kullanıyordum ama dün rahat duramadım, sistemi formatlayıp windows 10 kurdum ancak driver'ları bir türlü yükleyemiyorum. internette resmi driver'lar yok, bulduğum driver'lar ise tam yüklenmiyor. aygıt yöneticisinde intel gpio, i2c, intel hd4000 gibi sürücülerin yanında sarı bir ünlem çıkıyor.

    rica etsem, bu tableti hala daha kullanan birileri bana double driver gibi bir uygulamadan driverlarının yedeğini atabilir mi? veya bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı? driver'lar yüklenmeyince tablet hiç bir işe yaramıyor

    edit: yaklaşık 22 saatlik aralıksız bir uğraş sonucu sorunu çözmüş bulunuyorum. windows 10 build 1607 yükledim, her driver tıkıt tıkır çalıştı. kısaca, yeni sürüm windows yüklemeyin bu tablete. build 1803'te hiç bir driver yüklenmiyor.

    yıllar sonra gelen edit: zamanında chuwi'ye mail atmıştım 2 ay sonra iş işten geçince bana sistem imaj dosyalarını atmışlardı:https://chuwiinnovationtechnologyshenz.app.box.com/s/gu7ek9ees96913cauw1vmty2x8k85een belki işinize yarar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abandonware -- 1 Mayıs 2020; 17:39:20 >




  • selamlar arkadaşlar. ben de uzun zaman önce aliexpress üzerinden almıştım bu ürünü. ancak hem donma sorunu vardı, yani kullanırken birkaç dakika sonra aniden donuyordu, android'de de windows'ta da yaşıyordum bu sorunu. sonra çok fazla kullanmamaya başladım o yüzden ürünü.

    ancak şu an mini bir bilgisayara ihtiyaç duymam sebebiyle chuwi forumundaki rehberleri takip ederek android'i tamamen kaldırdım, diskleri tek bir disk haline getirdim ve windows 10 yükledim. driverları da biraz uğraşarak sonunda hallettim, dokunmatik dışında her şey sorunsuz çalışıyor. ancak donma sorunu devam ediyor. sürekli resetlemek zrounda kalıyorum cihazı. hala çözülemediği için de sorunun donanımsal olduğu düşüncesi geliyor aklıma.

    bir fikri olan var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.