Şimdi Ara

Çift Ekran Kartı Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Arkadaşlar benim elimde nvdia geforce 9600 gt var, kendisi biraz eski sürüm kaldığı için yakın zamanda kendime ASUS HD7850-DC2-2GD5-V2 Radeon HD 2GB 256 BİT aldım.

    Bir kaç paylaşılan sistem resimlerinde anakartın üstüne yerleştirilmiş çift veya daha fazla ekran kartının bağlandığını gördüm, acaba bu benim elimdeki kartlar için de geçerli olurmu? 2 ekran kartınıda tek anakartta kullansam birbirini desteklermi, yararı ne olur ? (güncel sistemim imzamdaki şekildedir)

    Şimdiden ilginizse teşekkür ederim.



  • elinizdeki 9600GT yi değerlendirip PhysX kartı yapın derdim ama nvidia yeni sürücülerde onu engelledi ancak mod falan yaparsanız olabilir.
  • Bahsettiğiniz bu PhysX teknolojisin araştırdım, anladığım kadarıyla oyun içerisindeki fiziksel hesaplamaları yaptırmak için ilave bir karta yönlendirme işlemi oluyor. Mantık olarak çok beğendim bu fikri.

    Fakat bu mod olayı ile bir bilgiye rastlayamdım... Mod yapmaktan kastınız nedir? Bana biraz bilgi verirseniz ben devamını getiririm :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erenyuksel88

    Bahsettiğiniz bu PhysX teknolojisin araştırdım, anladığım kadarıyla oyun içerisindeki fiziksel hesaplamaları yaptırmak için ilave bir karta yönlendirme işlemi oluyor. Mantık olarak çok beğendim bu fikri.

    Fakat bu mod olayı ile bir bilgiye rastlayamdım... Mod yapmaktan kastınız nedir? Bana biraz bilgi verirseniz ben devamını getiririm :)

    nvidianın güncel sürücülerinde buna izin verilmiyor yabancı forumları araştırırsanız bunun için modlu driver lar yada yamalar mevcut.
  • şimdi anladım, çok saol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.