Şimdi Ara

Çift Ekran Kartlarından Ana Ekran Kartı Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lenovo Y560 notebook kullanmaktayım. Üzerinde i5 işlemci ATI 5730 ekran kartı bulunmakta. Bunun yanında intelin bir ekran kartı daha var çift ekran kartlı tasarruf için inteli kullanıyor. 1 ay kadar asıl ekran kartını kullanmadım yani 5730u. Şuan asıl ekran kartını görmüyor aygıt yöneticisinde yok takılı görünmüyor, ekran kartı değiştirme tuşu fayda etmiyor geçiş yapamıyorum. CCC çalıştırdığımda uygun donanım bulunamadı diyor. Cihazın garantisi bitti. Nasıl çözebilirim?



  • r1ch13r1ch kullanıcısına yanıt
    aygıt yöneticisnde gözükmüyorsa ekran kartı programın kaldırılmış olabilir driveri yükle tekrar veya en son iyi durumdaki sistem geri yükle veya win8 de fabrika ayarlarına dönderme yerinden fabrika ayarlarına çek kardeşim
  • driveri silip tekrar kurdum yaramadı.. fakat bilgisayarı 100 kere açıyosam 1inde ati kart çalışıyor yüklü oyunları açabiliyorum sıkıntısız çalışıyor ama genellikle çalışmıyor. fabrika ayarlarına döndürdüm bugün, çare olmadı. hala intel çalışıyor. temassızlık gibi bi sorun olabilir mi? ankarada usta bi tamirci tavsiye edebilir misiniz? garantisi bitti serviste buna bakmak için bile para alırlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.