Şimdi Ara

Cinemaximum kazığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
54.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sinemaya pek giden biri değilim. 5 yaşında bir kızım var, beraber vakit geçirelim diye dün Axis İstanbul Bayrampaşa'daki Cinemaximum'a gittik, İstanbul Muhafızları'nın sinema filmi çıkmış, ona gidelim dedik. Filmden önce yemek yiyip, sinema sırasına girdik. Filmin adını söyledim ve iki bilet dedim, birşeyler yaptı, fiyat 52,5TL dedi. Nasıl yani dedim, sinemaya girene menü zorunluymuş, az önce yemek yedik biz içecek, menü falan istemiyorum dedim ama görevli birşeyler geveledi, tek başıma olsaydım iptal ederdim, kızımdan dolayı almak zorunda kaldım.

    İşin komik tarafı çocuk filmi olduğu için iki bilet 17TL. Zorunlu yiyeceklere 35,5TL verdim. Toplamda 52,5TL ödedim. Sinema amaçlı gidip sinemadan çok yiyeceğe zorunlu olarak para verdik. Bana verdikleri iki menü (Koskocaman bir kova patlamış mısır ki 3kişi yesen zor yersin+ 330cl Kola) + 2 Alaska Frigo. Hadi menü zorunlu anladık ama Alaska Frigo nedir yahu? Kış gelmiş, ben çocuğuma dolaptan su içirmiyorum da dondurma mı yedireceğim?

    Üstelik mısırlara o kadar çok tuz basmışlar ki, kızım sadece bir avuç yedi, ben de para verdik diye kendimi zorladığı halde kovanın çeyreğini yiyebildim, abartmıyorum dilim damağım şişti. Doğal olarak tuzlu yiyince susandık, film arasında kantine gittim. Sadece Damla'nın 330cl'lik şişe sularından var ve 3,5TL. Üşenmeyip üç kat aşağıdaki Carrefour'dan 0,5cl sulardan 3 adet aldım (2TL bile tutmadı), elimde görseydiler kesin dışarıdan yiyecek/içecek yasak diyeceklerdi.

    Bu nasıl bir soygundur, asıl işi sinema gösterimleri olan bir kuruluş nasıl olur da yiyecekten fahiş karlar etmeye çalışır aklım almıyor? Büyük ihtimalle gişe görevlileri sattıkları menülerden komisyon alıyorlar ve insanları buna yönlendiriyorlar. Ama artist artist de cevap verince acaba Cinemaximum bunu teşvik mi ediyor diye düşündüm ve buna istinaden Cinemaximum'a mail attım. Daha önce burada veya başka bir forumda da okumuştum, birinin başına gelmişti de inanmamıştım. Cinemaximum'a bununla ilgili şikayette bulundum, bakalım ne cevap verecekler.







  • yapımcılar filmden bu kadar kar elde etmemiştir vallahi rezalet ya
  • Sinemada kar satılan mısır vs den elde edilir hocam. Bilete ödediğiniz para maliyeti bile zor çıkarır. Ama zorunlu satış gerçekten şikayet edilesi şark kurnazlığı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyice saçmaladılar. Sinemaya gidileceği de kalmadı neredeyse. Gidersem biletletleri internetten alıyorum, daha ucuza geliyor. Öyle zorunlu menüler falan olan bir sinemaya da gitmem. Zorunda mıyım arkadaş çatır çutur mısır yemeye kola içmeye. Zaten yiyenlere de uyuz oluyorum sanki o mısırı kafamın içinde yiyorlar, sinemada bile okadar net duyuluyor ki. Ama işin ucunda para var dürüm lahmacun bile satarlar salon leş kokar, şaşırmam.
  • Zorunlu olayı tamamen yalandan ibaret capacity avmde bana da aynısı söylendi tartısma cıkınca verdiler,filmin ikinci yarısı yine aldım ama kimse zorunlu diyerek bir şeyi iteleyemez
  • Seni zayıf görüp itelemişler. Zorunlu diye birşey olamaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende zamanında çok kavga ettim,
    çözünmü basit , hepsiburada üzerinden 13,5 TL'ye kod alıyorsun(istanbul dışı 11 TL'ye de bulunabiliyor)
    anında mesaj olarak geliyor ve bu kan emicilerden kurtuluyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 18 Ekim 2018; 16:0:25 >
  • Güzel film olduğu sürece bende sürekli sinemaya giden bir insanım forum istanbula gidiyorum. Bu konunun üste çıkarılması gerekiyor herkes görsün. Belki bilinçli bir izleyici sinemaya giderse o lafları bileti kesen elemena yedirir
  • Aynısı başıma geldi senin cinemaximum.com.tr den alman lazım biletleri. Öyle yapınca 2 kişi 22 TL ödüyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorunlu menü mü? Harbiden var mı böyle bir şey?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

    Güzel film olduğu sürece bende sürekli sinemaya giden bir insanım forum istanbula gidiyorum. Bu konunun üste çıkarılması gerekiyor herkes görsün. Belki bilinçli bir izleyici sinemaya giderse o lafları bileti kesen elemena yedirir
    Hocam nerede oturuyorsun?
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Esenler Tuna mahallesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

    Esenler Tuna mahallesi.
    Forum istanbul'a ne sıklıkla gidiyorsun hocam? belki karşılaşırız
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Vizyonda güzel film oldukça giderim :) en son skyscrapter gitmiştim. birde ant man and wasp. birde kıyafet almak için giderim koton de factoya felan :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

    Vizyonda güzel film oldukça giderim :) en son skyscrapter gitmiştim. birde ant man and wasp. birde kıyafet almak için giderim koton de factoya felan :)
    Hocam ben de bu aralar sinemaya gitmeyi planlıyorum, internetteki ile direk oradan aldığımız biletlerin fiyatı aynı mı?
  • sinemaya gitmeyin sizde o zaman.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Aynı tabi ki ben şahsen orada sıra beklerim genelde insan içine karışmak daha güzel oluyor ^^
  • Yanlış anlamayın ama hata sizde. Bu tür saçma bir uygulamayı kabul etmemeniz gerekirdi.
  • Sadece bana yapmadılar, başka insanlara da zorla satış yaptılar, menüyü almaya gittiğimde benden önceki kişi de söylenip duruyordu. Fişlerin fotolarını da ekleyerek Cinemaximum'a mail attım, yanıt gelmezse galiba Kore menşeili bir şirket satın almış, merkezine kadar mail atacağım rezilliği görsünler.

    Ben de genelde Forum'a giderim ama Axis daha tenha oluyor, çok kalabalığı kafam kaldırmadığı için Axis'e gittim.
  • Cinemaximum’dan nefret ediyorum, Cuma gününü hafta sonu sayarak 14 liralık biletleri 20 liraya mı ne satmıştı, ulan Cuma günü nasıl hafta sonu sayılır, terbiyesizler..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.