Şimdi Ara

Citroen Xsara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Citroen Xsara ile ilgili bilgisi ,tavsiyesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.Saygılarımla...



  • Citroen ZX modelinden sonra çıkmış. C4 çıkana kadar üretilmiş(.sanırım 2003-2004 yılına kadar.) C sınıfı bir araç. Ülkemize 5 kapı liftback, 3 kapı coupe, ve station modelleri geldi. En çok liftback modeli ithal edildi. pek çok benzinli vrsiyonu 90-110 bg. HDİ dizel motorları bulunmakta ilk üretilenlerde ince farlar varken mkyaj sonrasında palak gözlü farlara sahip oldu.son gelenlerin hemen hepsi dizeldir. 3 kapılı coupeler 110 bg. benzili ve 6 ileri vitesli 168 bg.lik VTS modelidir. 3 kapılı versiyonlar nadir bulunan modellerdir. Sattion ise çok küçük bir seri olarak geldiç. Dev bir bagaj hacmi vardır. Bence kullanışlı ve rahat bir araçtır.
  • Bir arkadaşım fransız arabaları tutulmuyor dedi fakat memleketimin yarı nüfusunun Renault kullandığından haberi yoktu sanırım :) o kadar aşina olmuşuz ki renault ve fiat tofaş türk arabaları gibi görülmekte..Citroen Xsara ve Hyundai Accent fiyat olarak uygun araçlar özellikle fiat veya renault gruplarından birçok model araçla yakın fiyatlarda olmaları bence tercih sebebi oluşturuyor.

    Xsara ,Citroenin en sağlam kasalı araçları olduğu ,enazından C'lerden sağlam ve C serilerinin daha basit yapıldığı hakkındaki fikirleriniz nedir ? ve yedek parça fiyatlarının değerleri ve bulunurluğu konusu hakkında bilgileriniz var mı acaba ?
  • ben 3 sene xsara clim adlı modelini kullandım 2000 modeldi.hatta 3 kere kaza yaptık.valla bence gayet ıyı bi araç yedek parca sorunu yok pejo ile nerdeyse aynı parcaları kulanıyorlar.en önemli özeliği cok az yakıyor olması yakıtı super seni memnun eder bizdeki 1.6 benzinliydi ben kolay kolay bi soruna rastlamadım tavsiye ederim sattıgımız adam da gatey memnun lpg taktırdı cok cok az yakıyormus kulanısı rahat ama bızım arabanın fernlerınde sorun vardı her model oyle mı bilmem ama abs li bulursan daha iyi olur.
  • dikkat et kronik sorunu olmasın
  • Her markanın kronik sorunlu aracı bulunabilir sanıyorum ,dikkat ederim tşk. :)
  • xsara dada hidropnömatik amortisörmü kullanılıyor?
  • citoren xsara uzmanı oldum artık her türlü konuda yardımcı olabilirim..
  • evet arkadaşım
  • hayır. önde klasik yaylı sistem var. arkada torsiyon var.
  • Dogru bir tespit, aman fransiz arabasi alinir mi derlerken, yolda surda burda bir suru Renault dolasmakta.
    Onu fransizdan saymiyorlar.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Quote

    Bir arkadaşım fransız arabaları tutulmuyor dedi fakat memleketimin yarı nüfusunun Renault kullandığından haberi yoktu sanırım :) o kadar aşina olmuşuz ki renault ve fiat tofaş türk arabaları gibi görülmekte..Citroen Xsara ve Hyundai Accent fiyat olarak uygun araçlar özellikle fiat veya renault gruplarından birçok model araçla yakın fiyatlarda olmaları bence tercih sebebi oluşturuyor.

    Xsara ,Citroenin en sağlam kasalı araçları olduğu ,enazından C'lerden sağlam ve C serilerinin daha basit yapıldığı hakkındaki fikirleriniz nedir ? ve yedek parça fiyatlarının değerleri ve bulunurluğu konusu hakkında bilgileriniz var mı acaba ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.