Şimdi Ara

Civic Elegance vs Civic Elegance Eco (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    Yol tutuş ve sürüş olarak rakiplerinden geride mi ?
    Yine gelmiş çamur saçmaya çalışan bi tip
    Bir bitmediniz gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 de lansman fiyatı olarak 81 bin TL ye almıştım. Elegance otomatik. 7000 km binip satmıştım. Alışamadım araca , şimdi Civic alacak olsam HB olanını alırdım. Füme rengi. İlla sedan alacaksanız füme ve açık renk döşeme kombinasyonu olabilir.
    HB olan model İngiltere'den geliyor ve işçilik daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota bana göre bir Alman aracı kadar olmasada civic e göre kaporta ve boyası daha sağlam. İc mekan olarak da standart markalar icinde en sağlam olanlardan.

    Yıllardan beridir 1.6 si yakıt ve performans yönünden ideal bir araç oldu. Mevcut kasası yorumlardan ve fabrika verilerinden anlaşılacağı üzere LPG olmadan da ekonomik.

    Honda ise bu 1.6 yi birkaç ülke hariç hiçbir ülkeye satamaz. Bizde de lpg takilabildigi icin satılıyor. Fd6 ya kadar güzeldi ama ondan sonrası traş bence.

    Eğer 120 bine sıfır arac almak isteseydim bende o iki arac arasında kalırdım ama muhtemelen sağlam ve ekonomik oluşundan ötürü Toyota seçerdim. Civic in çakma sportif yapısına kanmazdım. Zaten arkadan bir garip duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 senedir 2nci araç olarak benzinli exe kullanıyorum eğer istanbul gibi bir şehirdeyseniz eco öneririm istanbulda benzin dayandıramayabilirsiniz... elegance paketin içi cok dandik ve vasat duruyor biraz daha ekleyp exe almanızı öneririm bakımlar gereksiz pahalı geçen sene 10000 bakımı 950 liraya yaptırdım şimdi 20000 geliyor bakalım kaç lira gircek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır Elegance Eco fiyatına 2. El 2018 10. Ay çıkışlı 5.500-km de 12.000-TL ek donanımlı Dizel otomatik Elegance Civic alarak maceramı sonlandırdım.
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.