Şimdi Ara

Clio IV mü Polo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şimdi ben kapora verdim araç gelecek yılbaşından sonra alacağım fakat bir arkadaş bluemotion dizel pololara baksana dedi o gün ben aslında dizel alacaktım dediğimde, şimdi sizce 900cc icon clio IV mü alayım 0 olarak 36500 e yoksa 37000 e 2011 model 20 binde 1.2 tdi bluemotion polo mu alayım karar veremedim sizce ne yapayım?



  • bence clio 4 al 0.9unu hocam. renault'nun yedek parçası daha ucuzdur hem, hem dizel kadar masrafı da olmaz benzinlinin. ki 0.9'un yakıt oranları gerçekten çok iyi, hem de yeni kasa. hem de dolu bir araba. her türlü clio derim
  • Renault Yeni Clio'da bayağı Farklılaştı,bu yatsınamaz.Çok satılıp,millette aynısından fazlaca olmaz ise,güzel araba ikisinide sürüp karar vermek daha mantıklı gibi..donanımları kıyaslayıp emsal çıkmaları durumunda polo tercihtir.
  • ben de iki araç arasında kalmıştım kesinlikle clio 0,9 al derim şuan oldukça memnunum
  • daha önce clio şimdi ise polo kullanıyorum..yeni clio kalite konusunda daha iyi olduğu söyleniyor eskiye göre..vw polonun en olumsuz tarafı donanım çok yetersiz.kalite olarak,sürüş keyfi,sağlamlık,konfor vw tabi ki çok iyi,ama donanım konusunda çok zayıf kalıyor..yedek parça konusunda ise artık bütün arabaların parça fiyatları belirli bir düzeyde,yani clionun da çok pahalı olan parçları var,özellikle elektronik,sensör grubu vesaire..iki araç ta aynı donanıma sahipse vw polo tercihim olur,ama aynı paraya daha donanımlı yeni kasa clio tercihim olur..
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar arabam gelmiş kanım ısındı beyaz icon 900cc çok sevdim... :D:D:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: virile_rex

    cevaplar için teşekkürler arkadaşlar arabam gelmiş kanım ısındı beyaz icon 900cc çok sevdim... :D:D:D

    hayırlısı olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
  • polo da guzel bır secım olurdu
  • bende polo bluemotion ile clio 1.5 90bg s&s arasında kalmıştım.

    40500 tl'ye 1.5 clio icon S&S aldım. (Oyak kampanyasından) ve seçimimden de çok memnunum. Clio'yu seçmemdeki enbüyük neden ise 1.5 motora sahip olması ve navigasyona sahip olması. Vw'e araca navigasyon taktırırsam ne kadar olur diye sordum. 11000 tl dediler :) şaka değil 11.000 tl RNS 500 dü sanırsam modeli de. bende direk clioya yöneldim.

    Hangisini seçerseniz seçin hayırlı uğurlı olsun.
  • Polo boş diyorlarda boştan öte bir araç aslında, yıl 2013 direksiyonda fonksiyon tuşu yok onu gectim, sesli emniyet kemeri uyarısı dahi yok, bilmiyorum kliması varmı, gecenlerde sunroof u olan ama kliması olmayan bir golf konuşuluyordu, bence doğuş grubu araçları bir acayip gerek fiyatlarıyla gerek donanımıyla.
  • benim fikrim 1.5 dizel clio o kasayı çok rahat taşır az yakar
  • Usta bende Bluemotion ile Clio 4 arasında kaldım . Clio 4 Reanult grubunun gözünü açtı .Tok satıcıya oynamaya başladılar .2013 fiyatları direk 2.000 TL arttı. Vw ise sadece 500 tl artış yaptı .Clio 4 şu an tartışmasız en güncel araç B segmentinde . Karar vermem için biraz daha bekliyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RuLazz_

    Usta bende Bluemotion ile Clio 4 arasında kaldım . Clio 4 Reanult grubunun gözünü açtı .Tok satıcıya oynamaya başladılar .2013 fiyatları direk 2.000 TL arttı. Vw ise sadece 500 tl artış yaptı .Clio 4 şu an tartışmasız en güncel araç B segmentinde . Karar vermem için biraz daha bekliyeceğim.
    Ne aldınız hocam, aradan 7 yıl geçmiş gerçi ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • funnerman kullanıcısına yanıt
    Sayenizde hızlı ama bir o kadar kısa bir De javu yaşadım.

    O tarihte Clio 4 almıştım. Çok çok memnun kalarak o aracı sattım.

    Geçen süre zarfında 4 araç değiştirdim şu an yine Clio 4 1.2 EDC kullanıyorum memnunum :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de polo ile clio ya ikisine de bindim. polo’da koltuğu en aşağıya indirmeme rağmen sanki taburede oturuyormuş gibi hissettim. çok rahatsız geldi bana hemen indim. clioya bindim böyle bir şey olmadı. Ayrıca aynı paraya clio 1.5 dizel otomatik icon paket aldım ve clio hem donanım olarak çok çok daha iyi (anahtarsız giriş ve çalıştırmaya bayılıyorum) hem de edc şanzıman dsg den daha sağlam bana göre. daha çok güven veriyor. bunu yıllarca dsg kullanan biri olarak söylüyorum. dsg den sesler geliyordu edc de öyle bir şey yaşamadım henüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.shadowx

    ben de polo ile clio ya ikisine de bindim. polo’da koltuğu en aşağıya indirmeme rağmen sanki taburede oturuyormuş gibi hissettim. çok rahatsız geldi bana hemen indim. clioya bindim böyle bir şey olmadı. Ayrıca aynı paraya clio 1.5 dizel otomatik icon paket aldım ve clio hem donanım olarak çok çok daha iyi (anahtarsız giriş ve çalıştırmaya bayılıyorum) hem de edc şanzıman dsg den daha sağlam bana göre. daha çok güven veriyor. bunu yıllarca dsg kullanan biri olarak söylüyorum. dsg den sesler geliyordu edc de öyle bir şey yaşamadım henüz.
    Kaç km de aracınız kaç km dir kullaniyosunuz aynı araçtan bende aldım genel olarak memnun oldnuz yada olmadığımız tarafları nelerdir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mr_emn34 M kullanıcısına yanıt
    Hocam golf 7 den sonra memnun olmadığım o kadar çok şey var ki hangi birini sayayım. birincisi tabi ki aracın yalıtımı. uzun yolda lastik sesi rüzgar sesi motor sesi arabadan soğuttu beni. uzun yolda bu sesler resmen müzik dinleme zevkimi bile baltaladı. hatta bu durum beni o kadar rahatsız etti ki aracı ilk fırsatta satıp tekrar bir alman aracına dönme kararını verdiğim nokta bu oldu.

    ayrıca aracın kliması berbat. icon ve dijital klima olmasına rağmen araç bir alt derecede üşütüyor bir üstte terletiyor. otomatikte görevini düzgün yapmıyor. yeterince üflemiyor sanırım auto ayarda. herneyse geçen 450 km lik yolda beni hasta etti.

    bir diğer konu da araçtaki ses sistemi çok kötü. bass vermek için uyduruk bir kapı deliği yapmışlar. hoparlörler dandik.

    edc otomatik vitesi daha sorunsuz ama kesinlikle dsg gibi akıllı değil. ve 90-100 km hızlarda giderken gaza sonuna kadar bastım ama kick down yapmıyor. ama bence dsg’den sağlam.

    multimedia’sı geç çalışıyor yavaş ve telefona geç bağlanıyor. Pek kararlı çalışmıyor.

    ve az da olsa beğendiğim yönleri; yakıtı ve şehir içinde boyutları ile daha kullanışlı ve atak. koltukları yarı deri ve sık dokuma. toz barındırmıyor. başka bu aracın elle tutulur yeri yok.

    aklıma gelince eklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.