Şimdi Ara

Clive Barker's Jericho (ÇIKTI) (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.481
Cevap
0
Favori
64.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: En_DiabLO

    günümüzde oyunlar kısa yapılıyor tasarruf amaçlımı nedir artık ama yinede güzel bir oyun c.b jericho da pek tutulmadı nedense
    bende 4-5 kere bitirdim oyunu her seferinde aynı zevki aldım bende güzel bir oyuntakım aksiyonları yok sadece
    çök kalk gibi yapıyoruz birazdaha çeşitli olabilseydi süper olurdu



    Ama bu oyuna zaten büyük bir miktar bütçe ayrıldığını zannetmiyorum bu imkanlarlada bu kadar uzun tutabilmişlerdir :) ..
    Oynanmalı , oynatılmalı :) ..




  • 2 günlüğüne istanbula gitmiştim...biraz önce geldim hemen açtım oyunu.zaten son bölümündeymişim...an itibariyle bitmiştir jericho...

    oyun bence baya zevkliydi...karakterlere çok alıştım.hepsinin ayrı bi özelliği olması çok güzel.grafikler çok iyi.mekanlar süper fakat kan ögesinin ayarını biraz fazla kaçırmışla..cesetlerin üzerinde oynadık oyunu nerdeyse...

    oyunun son bölümü üzücüydü biraz...neyse spoiler vermeyelim şimdi...

    devam oyunu çıkacak mı?bi haberiniz var mı bu konu hakkında?




  • Dostum hiç sanmıyorum , bu oyun o kadar tutmadı galiba ama belli de olmaz bu oyunun apayrı bir havası var sonuçta ..




    Son bölüm de çocuk ölmedi sanırım , yaratık onu da alıp kürenin içine gitti , filmler de olduğu gibi devamının çekiliceğine dair bir umut bıraktılar geride , devamı olursa bu sefer biz onların dünyasına gidelim onlar bize gelmesin hem çok ilginç atmosferler görebiliriz ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 19 Nisan 2010; 21:41:58 >
  • bende sonunda o uçan yaratığın çocu.............................(spoiler olmasın) dolayı devamını yapacaklar diye düşündüm...

    biraz araştırdım bir çok site oyuna tatmin edici bi puan vermemiş...genelde vasat olarak nitelendiriliyor ama bence son derece zevkliydi...
  • Bizim gibi kanında ki barbarlığı açığa çıkarmış insanlar üzerinde bu tarz kanlı , bol aksiyonlu , hele Fantazi düşkünüysen özel güçlere sahip karakterler içeren ve de bol bol canavar , zorlayıcı bölümleri olan oyunlar eğlenceli mi eğlenceli geliyor , öldürdükçe öldüresin geliyor..

    Ama ben oyunda en çok Delgado'yu beğendim .
    Zamanı kullanan kız da çok iyi aslında , tek bombasıyla 3 4 kalkanlıyı alt ettiğimi hatırlıyorum hele o bomba patladığı andaki mızrak bir yana kalkan bir yana canavar bir yana uçuyor ya orda ben de kendi içimde zevkten uçuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 19 Nisan 2010; 21:41:11 >
  • bence en iyisi Black...tek kurşunla herşeyi hallediyo hatun....jasonda iyiydi rah.......
  • Ya Black iyiydide ben genel olarak ele aldım karakteri , Delgado'nun sağ elinden çıkardığı özellik benim için süperdi o özelliği kullanmak için Delgado ile oynardım genelde , zaten yaratıkları öldürme süresi de Black'ten pek farklı olmuyordu , Black'in patlayan güdümlü mermileri olmasa pek bir özelliği yok yani :) , özel güçleri ise biraz vasat telekinetik özelliği var bir tek onu da engel açmada kullanıyorsun genelde , o özelliğin zaten canavarların üstünde yoğun bir kullanılabilme potansiyeli yok . Bir de uçan yarasa taklidi canavarlara Black'in o mermileri bile tek atamazken Delgado'nun sağ elinden çıkan ateşten herneyse tek atıyordu , hemde tek kullanışta 3 tane öldürdüğüm bile oluyordu.



    Jason da iyiydi hakkaten ya , sonunda erdi Nirvana'ya .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 19 Nisan 2010; 21:42:43 >




  • Yav oyunun grafkleri falan çok şahane hikayede güzel ama kaç bölüm geçtim aynı tip yaratıklar saldırıyor ve kolay geçiliyorlar hiçbir atraksiyon yok arada ölüyorum beni canlandırıyorlar yada ben başkalarını canlandırıyorum büyü kullanma özelliği varmı adam değiştirme nasıl oluyor ben değiştiremiyorum, "space" tuşu ayarlarda adam değiştirir diyor ama sadece adamları ayıltmada kullanabiliyorum adam değiştiremedim sadece başlangıçtamı yapılan bişey yoksa bos karakteri falan kaçıncı bölümde geliyor sıkılmaya başladım silecem oyunu neredeyse quake 4 gibi olmaya başladı
  • oyun fps mi fps güzelmi güzel müzikleri hoş atmosfer arka plan tasfirleri güzel gel gelelim konuya arkadaşlar konuyu anlayabilmeniz için önce jerichonun ne olduğunu bilmek gerekir. jericho yazıtlarda ve yahudilik inancına göre tarihin ilk medeniyetidir şu anki filistin batı şeria bölgesinde olduğu söylenen bir şehirdir.. önce jericho nun ne olduğunu bilip sonra oyunu kurup oynamak en iyisidir yoksa oynadığınızdanda pek bir şey anlamazsınız.

    şeria/jordan irmagindan 8km batida, kudus kentinden 20km kadar kuzeydoguda, bir kenttir. dunyadaki ilk kentsel yerle$im yeri olduguna dair $upheler vardir ve tarihi m.o. 9,000'e kadar dayanir. gunumuzde eliha* adli bir kasaba, kentin tarihini surdurmektedir.

    jericho'nun unu eski ahit'te, joshua'nin 6. bolumunde anlatilan yahudiler'in kenti ku$atmasina dayanir. ku$atma boyunca, silahli yahudiler, yanlarinda ayinler soyleyen din adamlari ve tabii ki ahit sandigi ile 7 gun boyunca 7 kez kentin surlarinin cevresini gezerler, kendilerini kutsar, surlari lanetlerler. sonucta, jericho'nun surlari (bkz: walls of jericho), joshua 6:20'ye gore, herkes avaz avaza bagirinca yikilir, yahudiler kenti ele gecirir ve canaan'daki ilk buyuk yerle$kelerine kavu$urlar.

    tabii, bu 7 gun boyunca birtakim ajanlarin kentin duvarlarini sabote etmesi ve duvarlarin yikilmasini saglayacak mekanizmalari gurultuden yararlanarak cali$tirmalariyla da ilgili olan ve haliyle mucizeden cok muhendislige ve zekaya dayali bir oyun olmasi nedenleriyle incil'de aktarilmayan bir gerceklik olsa gerektir.



    oyuna dönersek oyun güzel konu iyi seçilsede aktarım o hisler güzel verilememiş senaryoyu oyun sırasında hissedemiyorsunuz (aslında bir amerikalı yada ingiliz olsanız hissedersiniz ama kim dinler onca konuşmayı heleki ingilizceniz yoksa buda bir gerçek o yüzden atlıyoruz o konuşmaları ) oyunda devamlı bir beng beng içindesiniz halbuki konu çok kutsal ve mevlevi bir konu daha ağır bol demolu bir oyun olabilirdi..

    son bölümdeki çocuk beni şaşırtmadı zaten ingilizcesi olanlar anlamışlardır ortalarda çoçuğun amacının aslında kendi içinde bir sistemi temizliği yapmaya çalışdığı bunun içinde jericho timini kullanıp sonunda da yok etmeyi planladığını..

    oyunun sonuna gelince bence çok kötüydü o yaratığın bu işi ben başlattım ben temizlerim deyip uçup gitmesi çok sçma ötesiydi daha ağır mantıklı ve gene sonu açık bir son bırakılabilirdi..

    kısaca bir fps olarak iyiydi ama ne clevie barker adına yakışmış nede undying den sonra hiç senaryo açısından o undyingdeki duygusallık korku şaşkınlık hissini bilgisayar karşısındakine hissettiremiyor.

    bu arada oyunu trainerla oynayın yoksa sıkıntıdan bayılırsınız bazı bölümlerde ufak trikler yani stratejiler geliştirmeniz lazım geçmek için onu yapabillmek içinde o bölümü 5-6 defa oynamanız gerekki çözesiniz o yüzden trainerla uğraşmadan geçin yoksa cidden oyun çok fena bayar adamı.. black delgado adam vurmakda en iyisi arada bir kaç görevde zoraki church ve jones u kullanmak zorundasınız ama adam vurmak hızlı ilerlemek istiyorsanız black ve delgado yu tek geçin derim..




  • oynadığım en güzel oyundu diyebilrm keşki yenisi çıksada oynasak ama hikaye bitti :/ o minik çocuk bi yolunu bulup geri gelse esk ekipten bikaç kişyle birlkte yni kişiler birleşp farklı bi gruo oluştursalar güzel olurdu
  • hey be jericho bunun peşine böyle yardıran bir fps çıkmadı daha halen beklemekteyiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evohan

    hey be jericho bunun peşine böyle yardıran bir fps çıkmadı daha halen beklemekteyiz


    jericho çıkalı ne kadar oldu arkadaşım ?
    oyunu oynuyalı en az 2 yıl oldu ondan eminim ama dahamı eski yoksa
  • 10 numara oyun ama birden fazla adamı yönetince mide bulantısı geldi artık hani olur ya bazen fps oyununda insanın başı döner mide bulantıs öle 1şi oldu işte ama tam bitiremedim aslında son bölümden girdim bitti falan işte oyun başımı döndürmese daha ii olacak 4-5 adam birden yönetmek bzan bayıyor cidden ama 10 numara oyun
  • Daha yeni oynayabildim

    d&r sağolsun 5 liraya aldım

    mamundada hızı düşüktü,

    neyse bitirdim beğendimde, sonu kötüydü.

    2.'nin gelme ihtimali yok diyorlar?
  • Arkadaşlar bu oyunda gamepad desteği var mıydı? Ben vardır diyorum, kuzenim yoktur diyor. Nette pek bir şey göremedik. Biraz iddia meselesi oldu.
  • harika bir oyun 6 kere bitirdim en beğendiğim 3 oyun deseler ilk jericho derim diğer ikisini düşünürüm
  • Bir Nostalji yapıp oyunu kuralım bakalım..
    Grafikleri zamanına göre güzeldi oyunun. Lakin, bu Clive Barker'ın bizi neden bu kadar çok korkutma hevesini bir türlü çözebilmiş değilim..
    Her neyse, oyun zamanına göre güzeldi.. Görmemiş arkadaşlar varsa oynasın, ben şu an kuruoyorum bile.. Ardından Undying oynamaya devam..
    Felaket sardı şu an.. Yalnız, DX 11'li kartlarda bayağı fps düşük çıkıyor bu oyunda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 10 Nisan 2014; 17:03:26 >
  • Ulan ne oyundu be. Keşke ikincisi falan gelse şu oyunun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt
    son bölüm cok ahım şahım değildi ama leş kanlı bol yaratıklı en sevdiğim
  • Maltheus boss savaşında takıldım. Gruba tek atıyor eleman. Kolay modda oynuyorum bir de. Bir akşamım da sakin geçsin dişimi kıracam. Clive Barker's Jericho (ÇIKTI) 

  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.