Şimdi Ara

Closed Beta Kapandı - Yorumlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hangı ırkdan olursa olsun tanklar zaten olmuyor :) 1vs 1 de ama bu oyunda 1 vs 1 cok dusuk olan bırsey buzamana kadar acc oynadım hep striker guzel dps olayı flan ama artık sıkıldım ustelık saglam bir AR kasdıgınızda class da degıstıre bılme sansınız var bu sefer bell deneyecegım sanırım :) en azından bı grup olursa
  • Herkez mağdur ben anlamadım bu işi 4 haftada 3 wanted 2 chat ban aldım sebebsiz yere ama benim sesim çıkmıyor. RL olduğum ilk gün bile wanteddim 4 haftada biçok kişinin gerçek yüzünü görmüş oldum. Adama neden wanted yaptın diyorum Cevap : sen oyunu oynamıyorsun diye hayatımda duyduğum en saçma çevap 1 hafta sonra aynı kişi gine ban atıyor bu sefer neden attın diyorum Cevap : Deneme yapıyorduk Neyin denemesi anlamadım gene son hafta saolsun Berbat isimli arkadas. o tam bi komedi AFK yım balkonda sigara içiyorum odaya bi geldim adam chat ban son 50 saniye kala gördüm sebeb flood adam 5 dakikada 3 chat ban 1 wanted yaptı sonrada Ben bu oyunu oynamıycam hoşçakalın. Ne demek bu 4 haftada almadığım tehdit taciz farklı id lerle yapılan kırıcı sözler. Ayıptır ya Biraz insan olun all dan konuşamaz oldum 216 nicli arkadas eli prtscrn tusunda beni bekliyor. acıkcada all dan tehdit ediyor. all dan 31 sayısını yazdım diye mail atıyor. koskoça etherde sadece 2 kişi war ve o 2 kişi yer kavgası yapıyolar bende ayrılın dedim adam bana telefonunu ver seni arıycam falan filan 20 dakika bu saçma şeyi tartıstık bune ya ilkokul çocukları gibi ya zar zor 5-6 kişi toplayıp savasa gidek dedik 15 dakkada BCC ye gittik coralarla ittifak yapıp cipi kırmaya acc arkadasımızın biri sen coraların arkasına gec hepsini öldür Ya bu adam oyunu bilmeyen biri olsa anlarımda adam oyunu çok iyi biliyor ama neden yapıyo anlamıyorum. Aynı kişi aba da tam 40 dakika Ks yaptı Yetmedi ash keserken GM yanımda gine yaptı sayısız online oyun oynadım şu 4 haftada yasadıklarım gördüklerim beni gerçekten yıprattı diğer oyunlara bakıyorum hepsi farklı diler ile konuşup bi şekilde anlasabiliyorlar ama nedense biz aynı dili konuşmamıza rağmen anlaşamıyoruz. Gecenlerde biri buradan cevap yazmıstı selamlara cevap vermiyorsun. nası cevap verim selam veriyorum küfür yiyorum. Kimin ne olduğu belli deil ki kimseyi tanımıyorum. RL olduğumda da kimseye haksızlık yapmadım. wanted de uygulamadım. 1 kisiye chat ban attım o da all dan lanlu lunlu konştu oyuncuları tahrik etti diye.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferdi_33

    Herkez mağdur ben anlamadım bu işi 4 haftada 3 wanted 2 chat ban aldım sebebsiz yere ama benim sesim çıkmıyor. RL olduğum ilk gün bile wanteddim 4 haftada biçok kişinin gerçek yüzünü görmüş oldum. Adama neden wanted yaptın diyorum Cevap : sen oyunu oynamıyorsun diye hayatımda duyduğum en saçma çevap 1 hafta sonra aynı kişi gine ban atıyor bu sefer neden attın diyorum Cevap : Deneme yapıyorduk Neyin denemesi anlamadım gene son hafta saolsun Berbat isimli arkadas. o tam bi komedi AFK yım balkonda sigara içiyorum odaya bi geldim adam chat ban son 50 saniye kala gördüm sebeb flood adam 5 dakikada 3 chat ban 1 wanted yaptı sonrada Ben bu oyunu oynamıycam hoşçakalın. Ne demek bu 4 haftada almadığım tehdit taciz farklı id lerle yapılan kırıcı sözler. Ayıptır ya Biraz insan olun all dan konuşamaz oldum 216 nicli arkadas eli prtscrn tusunda beni bekliyor. acıkcada all dan tehdit ediyor. all dan 31 sayısını yazdım diye mail atıyor. koskoça etherde sadece 2 kişi war ve o 2 kişi yer kavgası yapıyolar bende ayrılın dedim adam bana telefonunu ver seni arıycam falan filan 20 dakika bu saçma şeyi tartıstık bune ya ilkokul çocukları gibi ya zar zor 5-6 kişi toplayıp savasa gidek dedik 15 dakkada BCC ye gittik coralarla ittifak yapıp cipi kırmaya acc arkadasımızın biri sen coraların arkasına gec hepsini öldür Ya bu adam oyunu bilmeyen biri olsa anlarımda adam oyunu çok iyi biliyor ama neden yapıyo anlamıyorum. Aynı kişi aba da tam 40 dakika Ks yaptı Yetmedi ash keserken GM yanımda gine yaptı sayısız online oyun oynadım şu 4 haftada yasadıklarım gördüklerim beni gerçekten yıprattı diğer oyunlara bakıyorum hepsi farklı diler ile konuşup bi şekilde anlasabiliyorlar ama nedense biz aynı dili konuşmamıza rağmen anlaşamıyoruz. Gecenlerde biri buradan cevap yazmıstı selamlara cevap vermiyorsun. nası cevap verim selam veriyorum küfür yiyorum. Kimin ne olduğu belli deil ki kimseyi tanımıyorum. RL olduğumda da kimseye haksızlık yapmadım. wanted de uygulamadım. 1 kisiye chat ban attım o da all dan lanlu lunlu konştu oyuncuları tahrik etti diye.

    Ether olayı komedi Dedim size hepiniz acc olmayın diye...




  • Sırf bu muhabbetlerden Bellato olabilirim walla. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

    Sırf bu muhabbetlerden Bellato olabilirim walla. :)


    AR olarak eski günlerine dön bence DHden kasma grubu topluyoruz tank var hc var sadece dps ve resser lazım olacak yani specler AR istemezsen tank mage hc zerk trapper birçok alternatif var bildiğin gibi 29 Ekimde başlıyoruz ama ben haftasonundan sonra ara verip kurbanda geri dönücem malum diğer türlü oynatmıyorlar..
  • Garyo sen doğuştan Armor Rider'sın :D senin ruhunda var .bir mau seni öldürünce ne hissedeceksin kim bilir :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byalfa

    Garyo sen doğuştan Armor Rider'sın :D senin ruhunda var .bir mau seni öldürünce ne hissedeceksin kim bilir :D

    Ben bu oyunu ilk oynadığımda Accretia Ranger'dım. İlk savaşada mal gibi tıklayıp gittim (2006 Beta'nın ilk haftası) bir baktım ana baba günü daha düşman ırk ne bilmiyom. Sonra bir level 30 MAU bana bir çaktı direk yattım. Dedim ulen bu ne... Ondan sonra sitesine girip MAU'ları gördüm gittim Bellato oldum. :) Türk serverında adam gibi kasacak SM ve HC olsa direk Bellato olurum ama Global serverda ben öyle adam görmedim.
  • arkadaslar bizim 7kisilik ekip Bellato oynucak.
    yanliz 1 HC eksik. byalfa rayek04@hotmail.com ekle beni
  • bilemiyom bu yaziyi her halde 2X atiyom.. bizim ekip hazir 7 kisi.. HC ariyoz cumku biz Bell oynucaz OB gorusuruz
    byalfa beni ekle rayek04@hotmail.com
  • ekledim yeni donemde bende bell olacagım AR dusunuyorum :)
  • Evet Bellatoyuz tank olacağım

    Edit: Ama kesin belli değil bellato olacağımız ilerleyen günlerde karar vericez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3chladon -- 20 Ekim 2010; 10:12:35 >
  • NLX1 sağlam HC bulursanız bende Bellato olurum. 29 Ekim'e kadar süreniz var... :P
  • Bende Corada başlıyorum o zaman Emreler bellato olacaksa.Büyük ihtimalle solo kasacağımdan yine faust olucam event sürecinde.Eğer bana katılmak isteyen varsa pm göndersin.
  • HC olacağımı en baştan söyledim CBnin başında HC sıkıntınız olmaz HCyi az oynamadım tank(özel durum haricinde) yatmaz ben varken Ama sadece 29 ekim ve kurbanda oynayacağım ona göre sürekli bir hc bulmanız daha mantıklı olur ben varken kasabildiğimiz kadar kasarız...

    Edit: Speed ismail ve trmekansız ile yazın cora olarak başlarsanız bende varım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 20 Ekim 2010; 16:21:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NLX1

    bilemiyom bu yaziyi her halde 2X atiyom.. bizim ekip hazir 7 kisi.. HC ariyoz cumku biz Bell oynucaz OB gorusuruz
    byalfa beni ekle rayek04@hotmail.com



    Ne ara bellato kasmaya karar verdiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maqmetasour -- 21 Ekim 2010; 15:39:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedmonster

    Bende Corada başlıyorum o zaman Emreler bellato olacaksa.Büyük ihtimalle solo kasacağımdan yine faust olucam event sürecinde.Eğer bana katılmak isteyen varsa pm göndersin.

    Speed emreler acc kararı aldı sen hangi ırka devam edeceksin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NLX1

    bilemiyom bu yaziyi her halde 2X atiyom.. bizim ekip hazir 7 kisi.. HC ariyoz cumku biz Bell oynucaz OB gorusuruz
    byalfa beni ekle rayek04@hotmail.com

    2 HC daha olacak yeni oyunculardan + abimin 2. pcsi tamir olursa 2.den hc kasar.. :) ekledim bu arada :) ben tank açıcam.Abim AR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 21 Ekim 2010; 19:11:59 >
  • Bu arada tekrar accretia açmaya karar verildi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedmonster

    Bu arada tekrar accretia açmaya karar verildi

    ben de bellin kralı olurum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byalfa


    quote:

    Orijinalden alıntı: speedmonster

    Bu arada tekrar accretia açmaya karar verildi

    ben de bellin kralı olurum :)


    :D

    Ben hala bellim 29ekimde




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.