Şimdi Ara

CMS T12 Yİ NASIL BİLİRSİNİZ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hyundai elantra var bizde bi tane de bu gün lastikcide jantlara bakıyodum bu ilgimi çekti fiyatını bi sorim dedim.550 dedi.ben 1200-2000 tl arası söyler die zannediodum ama 550 deyince şaşırdım ve çıktım.birde aklıma takılan bi konu oldu acaba 4 adet fiyatını mı söyledi yoksa tek fiyatımıydı?fiyat hakkında fazla bir bilgim yok.yardımcı olusanız sevinirim.eğer 4 adet fiyatıysa sizce ucuz mu pahalı mı?

     CMS T12 Yİ NASIL BİLİRSİNİZ ???



  • Bahsettiğiniz jant 16" olarak üretiliyor. CMS den yana kalite sıkıntınız olmaz zaten CMS Bentley, Porsche, Vw, Peugeot, Honda, Toyota, Nissan, Renault, Fiat, Lancia, Seat markalarının Jant tedarikçisidir.


    Aynı jantı biz de satıyoruz ama 550 TL fiyat 16" için çok düşük geldi. 16" CMS jantlarını 700 TL ye taksitli olarak satıyoruz. Eğer 550 TL den verebiliyorsa alabilirsiniz. Aracınıza uygunluğunu muhakkak sorgulayın. Bijon ölçüleri yanı sıra offset ölçülerini de kontrol edin.

    CMS piyasadaki bir çok jant markasına göre hem kaliteli hem uygun fiyatlıdır.
  • bize normal fiyatı 900 tl ancak kampanyamız var dediler.fiyatı 550 yapmışlar.jant hoşuma gitti. bakalım belki bi takım alırız.sizde çok sağolun bilgiler için.
  • fiyatı uygunmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.