Şimdi Ara

CNC MAKİNE GÜNCELLEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bu videomda CNC makineme yapmış olduğum güncellemeler ile topraklama sorunu hakkında bilgiler vermeye çalıştım


    Umarım sizin de işinize yarar.



    İD Dizaynyoutube
    Merhaba arkadaşlar, Bu videomda CNC makineme yapmış olduğum güncellemeler ile topraklama sorunu hakkında bilgiler vermeye çalıştım Umarım sizin de işinize yarar. Hello friends, In this video, I tried to give information about the grounding problem with the updates I made on the CNC machine. I hope it will be useful for you too. #cnc #cncmachine #update #500w #ground #mksdlc32 #tmc2209 #diy #hobby #project #cncdesign #cncrouter #cncupdate #makerbase
    https://www.youtube.com/watch?v=XhKwz1zh8Ik&feature=youtu.be



  • Teşekkürler, sorun yaşayanlara yoldaş konular...


    miller esniyor demişsiniz lineer hareket rayı için. Bu miller zaten alttan destek alır yani rijit-sabit şekilli iskelete bağlanır. Altı boş olduğundan esnemesi işten bile değil.

  • karafetva K kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için ben teşekkür ederim. Evet sırf bu topraklama sorun için neredeyse 1 ay araştırma yaptım. Sonunda çözdüm. Aynı sorunu yaşayan olursa daha kısa sürede sorununu çözsün diye paylaştım.


    Eski miller söylediğiniz gibi baya esniyordu. Hem ince (8mm) olmasından dolayı hem de alt tarafları boş olduğu için. Bu yeni sistemde kalınlık 16mm oldu üstüne birde alt destek olunca esneme olmuyor artık.

  • Alt desteği sağlam-rijit olduktan sonra özellikle bu ufak işler için mil büyütmeye hiç gerek yok. Daha fazla enerji harcar daha büyük sistemler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.