Şimdi Ara

Çocukluk zamanından hayal meyal hatırlanan iki film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba! 96 yıllı civarında izlediğim iki film var televizyonda ancak ne kadar imdb tarasam da bir sonuç bulamadım. Takıntı da oluşturuyor belli süre sonra. :D Nedir ne değildir yaşı büyük olanlar hatırlayacaktır.

    İlk filmde hatırladığım fotoğraf makinesi var ve giyotin düzeneği. Eller ve kafa o.O.o şeklinde tahtaya kıstırılmış. Malum kafa gittiğini hatırlıyorum hatta birden fazla gidiyordu eleman da fotoğrafını çekiyordu.

    İkinci film ise geç vakitte yayınlanmış bir filmdi, neden diyorum o zaman saat iki hatta iki buçuğa kadar uyumama izin verilmezdi, neyse. Uzay aracı içinde geçiyor ufak bir yaratık var ama ufakken sevimli kerata. Sonra yavaş yavaş büyüyor gemi mürettebatı bundan kurtulmaya çalışıyor ki zaten gemiye zarar veriyor. Işın tabancaları var fiyuv fiyuv. Bayağı godzillamsı bir şey oluyordu ya. Sonra köşeye sıkıştırıyorlardı bunlar. Sonra geminin o bölümünü bombeliyorlar mıydı gemiden o yarıktan atıyorlar mıydı tam hatırlamıyorum ama uzayın karanlığını gördüğümü hatırlıyorum.

    Yardımınız dokunursa aşırı derecede müteşekkir olurum. İki ayda bir aklıma geliyor arıyorum tarıyorum saatler geçiyor gene aynı terhane asdas :D







  • Bende merak ettim şimdi özellikle ikinci filmi takip ediyorum.
  • vallahi hala bulamadım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.