Şimdi Ara

CoinEx | Küresel Piyasa Yapıcı Davet Programı Tekrar Başlatılıyor- Haklar Tamamen Yükseltildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Piyasa yapıcı kavramının, geleneksel finans piyasalarındaki oyunculara tanıdık geldiğine inanıyoruz. Piyasa oluşturucu olarak da bilinen piyasa yapıcı (Market Maker), özellikle finans piyasalarına likidite sağlamak için alım ve satım teklifleri vererek finansal ürünler için bir pazar oluşturan tüccarlardır.

    Alım-satımın düzenlenmediği ve piyasa yapıcı sisteminin bulunmadığı dijital para piyasasında; başlatıcılar piyasa likiditesini artırmak, kripto para fiyatlarının istikrarını korumak ve piyasa değeri yönetimini geliştirmek için profesyonel piyasa yapıcılardan oluşan bir ekip alınarak piyasa oluşturulabilir. Piyasa likiditesini artırmak için borsalar ayrıca, piyasa yapıcılarının ilgisini çekecek piyasa yapıcı planları yayınlar.

    Şu anda, dünya çapındaki büyük kripto para borsaları, Binance’in spot/sözleşmeli piyasa yapıcı programı ve Huobi’nin piyasa yapıcı hak ve menfaat politikası vb. gibi kendi piyasa yapıcı davet programlarını başlattılar.

    CoinEx piyasa yapıcılar için daha önce, piyasa yapıcılara USDT ödülü veren bir dizi teşvik programı başlatmıştı. Daha önceki, “CoinEx Piyasa Yapıcı Teşvik Programı’nın” ilk aşaması?—?spot piyasa yapıcılara özel avantajlar, tüm piyasa yapıcıların büyük övgüsünü aldı. Ardından başlatılan “CoinEx Piyasa Yapıcı Teşvik Programı’nın” ikinci aşaması, 20 gün süren ve 200.000 USDT’lik bir ödül havuzuna ulaşan vadeli işlemler piyasa yapıcı özel etkinliği, piyasa yapıcılar arasında popüler olmaya devam etti.

    CoinEx, piyasa yapıcıların ortak büyümesini hızlandırmak, yeni projelerin online olmasını cezbetmek, sürekli vadeli işlem sözleşmelerinin likiditesini artırmak, vadeli işlem kullanıcılarının ticaret deneyimini geliştirmek ve piyasa katılımcılarına daha yüksek getiri elde etme fırsatları sağlamak için piyasa durumuna göre yeni teşvikler sağlar.

    Genel olarak, piyasa yapıcıların aşağıdaki koşullara sahip olması gerekmektedir. Piyasa yapıcıların yatırımcıların alım satım ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir finansal güçleri ve doğru fiyat verme ile güçlü bir analiz kabiliyetleri olmalıdır. CoinEx, son 30 gündeki spot işlem hacmine dayalı olarak piyasa yapıcılar için farklı işlem hakları ve işlem oranları belirleyerek çeşitli piyasaların ihtiyaçlarını esnek bir şekilde karşılamaktadır.

    Duyuru Merkezi’nin açıklamasına göre CoinEx, 4 Ağustos 2021'de Piyasa yapıcı haklarını kapsamlı bir şekilde yükseltti! Geçtiğimiz üç yılda, piyasa yapıcı sistemi aracılığıyla dünyanın her yerinden birçok başarılı ekiple birlikte keyifli bir iş birliğine ulaştık. Platform hizmetlerinin genişlemesi ve küresel pazarın büyümesiyle, küresel başarılı piyasa yapıcılarını CoinEx ekibine katılmaya ve ortak olmaya içtenlikle davet ediyoruz!

    Yeni ve yükseltilmiş CoinEx piyasa yapıcı haklarının detayları aşağıdaki gibidir:

    (1) Özel işlem oranı: Piyasa yapıcılar, VIP kullanıcılara göre daha uygun işlem oranlarından yararlanacak ve yeni piyasa yapıcılar da değerlendirmeden muaf olarak ilk ay için en yüksek işlem oranı seviyesinden (Lv5) yararlanabilecekler.

    Spot Piyasa Yapıcı İşlem Oranı:

    Vadeli İşlem Piyasa Yapıcı İşlem Oranı:

    (2) Spot Maker Geri Ödeme Ödülü: Spot piyasa yapıcılar, piyasanın fiyatlandırdığı para biriminde belirlenen en yüksek %0.02'ye varan Spot Maker geri ödeme ödülünden faydalanabilirler. Yeni spot piyasa yapıcılarda, bir ay boyunca en yüksek seviyeden Spot Maker geri ödeme ödülünün (Lv3) tadını çıkarabilirler.

    Ödül seviyeleri aşağıdaki gibidir:

    • Ağırlıklı maker işlem hacmi = ? bu işlemin maker’a yaptığı işlem hacmi * bu işlemin işlem ağırlığı

    (3) Faizsiz kredi: Yüksek meblağda faizsiz kredi tahsisine başvurmak için iki adım yeterlidir.

    (4) Özel para çekme limiti: Özel olarak belirlenen günlük para çekme limiti 5 milyon USD’ye kadar ulaşmaktadır.

    (5) API Frekans Yükseltme Hizmeti: Uzun vadeli ve istikrarlı özel API hizmeti

    CoinEx API güvenlik, istikrarlılık, işlevsellik ve profesyonellik bakımından sektörde lider konumda bulunmaktadır. CoinEx API, dünyadaki büyük finansal borsaların durum gönderim anlaşmalarını referans alarak, tam/artan hacimli piyasa veri gönderimini destekler.

    Profesyonel yatırımcılar burada eksiksiz bir pazar derinliği ile sipariş defteri oluşturabilir ve daha karmaşık ticaret stratejilerini kullanabilirler.

    (6) Alt hesaplar: Piyasa yapıcı hesap, ana hesap tarafından ortak olarak yönetilebilen birden fazla alt hesap oluşturabilir.

    2. Hizmet Hakları
    Özel Büyük Müşteri Yöneticisi
    7/24 Özel Müşteri Hizmetleri Desteği
    Doğum Günü, Özel Gün Takibi
    Harika CoinEx Hediyeleri

    3. Özel Etkinlikler
    Piyasa yapıcıya özel listeleme etkinliği
    Piyasa yapıcıya özel işlem etkinlikleri



    Kaynak:https://coinex-turkey.medium.com/coinex-k%C3%BCresel-piyasa-yap%C4%B1c%C4%B1-davet-program%C4%B1-tekrar-ba%C5%9Flat%C4%B1l%C4%B1yor-haklar-tamamen-y%C3%BCkseltildi-dd12a9e94a34







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.