Şimdi Ara

Çok Acil İyi bir Photoshop Kullanıcısına İhtiyacım Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuanda yurtdışında master yapmaktayım, seçim döneminde oy vermek için Türkiye'ye dönmek zorunda kaldım ve bir sunumu kaçırdım. Hocaya ve ilgili kişilere mail atmama rağmen en ufak bir cevap alamadım ve yaklaşık 2 gün önce açıklanan sonuçlarda dersten sadece sunum yüzünden kaldığımı gördüm. Şuanda benden çok komik bir şekilde geçmiş tarihli uçak biletini istiyorlar ve benim de bunu temin etmemin mümkünatı yok. O zaman online olarak aldığım bileti print edip kabin görevlisine vermiştim uçağa binerken ve geçmişe yönelik böyle bir belgeyi de çıkartamıyorum uçak firmasının sitesinden.

    Yakın zamanda okul biteceğinden dolayı tekrar bilet aldım aynı firmadan ve dolayısıyla elimde bilet örneği mevcut pdf dosyası şeklinde. İhtiyaç duyduğum tek şey, photoshop veya artık hangi program gerekiyorsa bunda tarih ve saatler üzerinde basit ama anlaşılmayacak şekilde güzel bir edit yapılması. Gerçekten çok zor durumdayım çünkü bu dersten kalırsam 1 sene daha yurtdışında kalmak zorunda kalacağım tek ders için. Çok uğraştırıcı bir iş olduğunu sanmıyorum ama hiçbir photoshop bilgim olmadığı için kendim yapamadım. Yardım edebilecekler varsa özel mesaj yoluyla ulaşırsa veya buraya yazarlarsa çok çok memnun olurum, benim için hayat memat meselesi. Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler.







  • Problem değil yardımcı olmasına oluruz da bunun bi illagalliği fln yoktur umarım...
    Bana böyle şeyler yasakmış gibi geliyor da çünkü...

    Pdf dosyasını burada paylaşabilirsen sevinirim. Ya da pm'den.
  • PM atarsan yardımcı olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm at hangi tarihi hangi tarihle değiştirmem istediğini söyle hallederiz bi şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Illegal bir yanı yok, zaten öyle bir durum olsa bile benim başım yanar ki hiçbir uçak firması yolcu bilgilerini vs. paylaşmıyor bu yasak. Burada paylaşamam dosyayı, kişisel bilgiler vs. yazıyor ama pm olarak atayım yazanlara çok teşekkürler.
  • __________________________________
    Çözüm Sağlanmış ve Konu Kapatılmıştır.
  • firatsen derdime derman oldu, kendisine buradan da bir kez daha teşekkür ediyorum.
  • Ne gerek var arkadaşım böyle yalan dolan işlere sana uçak biletin veya bilgileri aynı zamanda mail olarak gelmiyor mu bunların çıktısını beyan etseydin ya şimdi bu adamlar bunun photoshopta yapıldığını anlarlarsa o dersten rüyanda geçersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemus kullanıcısına yanıt
    katılıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.