Şimdi Ara

Çok Ciddi Bir Format Problemi Yaşıyorum Bİldiğim Her Yöntemi Denememe Rağmen Olmadı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Acer 5739g laptop kullanıyorum bunlarda kronik olarak dvd okumaması gibi bir problem mevcut.Şu an hiçbir şekilde optik sürücümden faydalanamıyorum.Usbden boot ederek tekrar os kurmaya çalıştım.Pardus kurayım dedim ve 8gb media playermi flash disc gibi kullanmaya çalışarak.Pardus kurumsal 2 yi yazdım ne yazıkki benim taka pc media playeri boot edemedi ve media playerin biraz once 8gb olan hafızası yazdırdığım iso kalıbından ötürü 1,5 gb düşmüş durumda.

    1.Şu anda usb boot recovry ve optik sürücüden format hariç bilgisayarıma bir os kurmalıyım Pardus xp win7 hiç farketmez yarın çok onemli bir sınavım var sabaha kadar bilgisayarda onlara çalışmalıyım.

    2.Media playerimi mevcut kapasitesine geri nasıl dönderebilrim.

    Arkadaşlar allah aşkına şu kardeşinize yardım edin geceden beri uğraşıyorum 1 paket sigara içtim elim ayağım titriyor.Tribe girdim bugun bu bilgisayar iflah olmazsa dersten kalcaz...







  • bir fikri olan yokmu hiç nolur bi düşünün elim kolum bağlandı
  • Eğer bilgisayarınızda çalışan bir işletim sisteminiz yoksa format atmak için ya cd ye ya da flash disk e ihtiyacınız var.

    Eğer bilgisayarınızda yarım yamalak ta olsa çalışan bir sisteminiz varsa.( örnek olarak normal açılmıyordur ama güvenli modda açılıyordur.) güvenli modda çalıştırıp sistem geri yükleme veya chkdsk yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.