Şimdi Ara

Çok gizli G.Saray senaryoları! (İskender Baydar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok gizli G.Saray senaryoları!
    İskender BAYDAR

    6 Şubat 2013

    Diğer Yazıları
    Facebook'ta Paylaş

    ELİNDE maç görüntüsü olmayan televizyon programlarının izlenme yarışı, giderek daha teatral bir hal almaya başladı.

    BİRİNCİSİ, her yorumcu rol yapıyor.

    İKİNCİSİ, ne kadar uçulursa bu tür programlar o kadar çok izleniyor.

    GERÇEKÜSTÜCÜLÜK akımının yaratıcıları, kendi söylemleriyle, ‘gerçeküstü dünyanın düşsel, cinsel, sapkın imgelerini geliştirmeye’ başlamışlardı 1920’lerde.

    Bizimkiler, 2010’larda ekranda benzer bir yol izliyorlar.

    Söyledikleri şeyler kesinlikle düşsel…

    Futbolun ırzına geçtikleri için maalesef cinsel…

    Zamanla kendi söylediklerine inanmaya başladıkları için de sapkın.

    MESELA, son günlerde Galatasaray’ın başına yeniden Faruk Süren’in geçeceğine yönelik bir komplo dillendirildi.

    Bir başka yorumcu ise, Sneijder ve Drogba transferlerinin, Fatih Terim’in başarısız olmasını isteyen derin Galatasaray tarafından yapıldığını ileri sürdü.

    “Hizmette sınır yoktur” diyor ve senaryo üretmekte zorlanan ekrangiller için Galatasaray’la ilgili hiçbir yerde duyamayacakları senaryoları sıralıyorum:

    SENARYO 1: Sabri, Rus ajanı… Roman Abramovich tarafından yıllar önce altyapıya yerleştirdi. Kötü ortalarla psikolojik zemini hazırlıyor. ‘Altyapıdan gelenler rahatsız’ sloganıyla darbe yapmayı planlıyor.

    SENARYO 2: Eski futbolcular da darbe hazırlığında… ‘2000 Ruhu’ kod adlı yapılanmanın ardında Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Suat Kaya var. Hedef, Hagi’yi ‘El Comandante’ unvanıyla kulübün başına geçirmek.

    SENARYO 3: Sneijder ve Drogba’ya “Galatasaray’a gidin” diyen Mourinho, Cristiano Ronaldo’ya da aynı şeyi söylemiş. Fiyat 100 milyon Euro. Amaç, Galatasaray’ın Ronaldo transferiyle batmasını sağlayarak 2000’lerde yaptığı gibi Avrupa devlerinin başına bela olmasını önlemek.

    SENARYO 4: Fildişi Sahilleri’nden Galatasaray’a gelen Eboue ve Drogba, kulübün ‘Aslan’ olan sembolünü, dış destekli bir operasyonla ‘Fil’e dönüştürmek için gizlice çalışıyor. Hedef, buradan yüklü bir gelir sağlayıp ülkelerini ihya etmek. Bu operasyonun ardından taraftar grubunun adı da ultrAfil olarak değiştirilecek.

    SENARYO 5: Galatasaray, ‘liiskenderseli-lisesiz’ diye ikiye bölünüyor. Projenin fikir babasının, sık sık bu konuda yazılar yazan bir gazeteci olduğu iddia ediliyor… Liseliler Sarayspor; lisesizler Galatagücü olarak yola devam edecek. Söz konusu gazeteci de Galatagücü’nün onursal başkanı olacak.

    GÖRDÜĞÜNÜZ gibi senaryo üretmenin bir sonu, bir sınırı yok…

    BUGÜNE kadar ekranda dillendirilen ve asla gerçekleşmeyen saçma sapan senaryoların hesabı sorulmadığı için hiçbir yorumcuya; aksine en çok uçan en yüksek kazancı sağladığından durum değişmeyecek.

    ÇARESİ mi?

    Bu tür programları bilinçli tüketin. Çok ciddiye almayın, asla sinirlenmeyin. İzlerken, “Bu programdaki kişi ve kurumların gerçek hayatla ilgisi yoktur. Tamamen hayal ürünüdür” sloganını aklınızdan çıkartmayın.

    O zaman eğlenceli bile olabiliyor, bana inanın!


    Çok güzel bir yazı olmuş ellerine kalemine sağlık







  • ultrAfil
  • Bunları söyleyen kim arkadaş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: High Dragon

    Bunları söyleyen kim arkadaş?

    telegol ve derin futbol adlı programlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hdmaniac

    quote:

    Orijinalden alıntı: High Dragon

    Bunları söyleyen kim arkadaş?

    telegol ve derin futbol adlı programlar

    Yuh
  • Senaryoları sevdim üretmeye devam et kap şukunu
  • Senaryo 6: Bazı Türk futbolcular ve Sneijder arasında sorun var. Bu yüzden Türk futbolcular Sneijder'in başına çorap örmek için Türkçe'yi yanlış öğretiyormuş. Hatta Selçuk'un Sneijder'e Türkçe kelime öğretirken "Good morning= si...r şerefsiz" diye öğrettiği öğrenildi. Amaç ise FT, Sneijder'e "good morning son" dediğinde Sneijder'in "si...r şerefsiz" diye karşılık vermesi.
  • bu senaryolar burada uzar gider iyimiş ama
  • senaryo 7: Drogbanın geldiğini barda gazetecilerden öğrenen burak içkiyi fazla kaçırıp fatih terimin kapısına dayandı. bu bana yapılır mı fatih diye ortalığı inleten golcü oyuncu geceyi karakolda geçirdikten sonra savcılığa sevk edildi...Aziz yıldırımın konuyla ilgili düşünceleri merak konusu....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.