Şimdi Ara

Colt 1,3 AMT Ön Cam Problemi Önerisi Olan Varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Colt 1,3 AMT Ön Cam Problemi Önerisi Olan Varmı

    2007 model Colt 1,3 AMT INSTYLE Sıfır olarak almıştım.
    Aldıktan 6 ay sonra ön sağ cam yarı açık olarak giderken arasıra çıt çıt tarzında ses yapmaya başladı.
    Tam açıkken veya kapalıyken ses yapmıyor.

    Servisine götürdüm kızaklarını falan yağlayıp temizlediler. Üç ay sonra tekrar aynı hatayı arızayı yaptı. Bu şekilde sağ ön camı 3 kez servise götürdüm.

    Şimdi ön sol cam da aynı problemi yapmaya başladı. Servis ben bu problemi çözemiyorum diye TEMSA ya haber verdi.

    Daha önce bu şekilde problem ile karşılaşan varmı arkadaşlar, çözüm önerisi olanlar varmı, incelediğim kadarı ile burada Teknik servisinden daha fazla bilgili arkadaşların olduğunu gördüm.



  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 5 Şubat 2010; 0:15:11 >
  • 2007 model coltum var böyle bir hatayla karşılaşmadım. Üretimle ilgili bir parça problemi olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanuni001 -- 12 Haziran 2009; 14:55:52 >
  • aynı sesi bende de bazen yapıyor ama bozulan çalışmayan birşey yok o yüzden boşuna aracı söktürmeye gerek görmedim. çok önemli birşey değil, tek derdiniz o olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rabies

    aynı sesi bende de bazen yapıyor ama bozulan çalışmayan birşey yok o yüzden boşuna aracı söktürmeye gerek görmedim. çok önemli birşey değil, tek derdiniz o olsun

    katiliyorum
    bende de bir ara yapiyordu serviste birazcik bastirdilar kaldirdilar suan bi problem yok
  • bende de ara sıra tıkırdıyor ama açılıp kapanmasında bir sorun görmediğim için baktırma gereği duymadım.

    ne demişler; arızaya yol açmayan ses dikkate almaya değen bir ses değildir ( tamam uymadı aa mesaj anlaşılıyor herhalde)

    her sesin peşine düşersek ben şu an bile günlerimi serviste geçirecek kadar sese sahibim :) ama ne tüketim ne çekiş nede herhangi bir şeyde bir problem oluturmuyorlar bende onlarla barış içinde yaşıyorum :)

    hayırlı günler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tasshelhoff

    bende de ara sıra tıkırdıyor ama açılıp kapanmasında bir sorun görmediğim için baktırma gereği duymadım.

    ne demişler; arızaya yol açmayan ses dikkate almaya değen bir ses değildir ( tamam uymadı aa mesaj anlaşılıyor herhalde)

    her sesin peşine düşersek ben şu an bile günlerimi serviste geçirecek kadar sese sahibim :) ama ne tüketim ne çekiş nede herhangi bir şeyde bir problem oluturmuyorlar bende onlarla barış içinde yaşıyorum :)

    hayırlı günler.

    Aynı şekilde.Civic'i almadan önce,forumda yorumları falan okuyodum..Diyorlar Yok e.kemeri tokasından ses geliyor,orta konsoldan geliyor..Allaah ses üstüne ses.

    Aracı aldım,bahsedilen sesler o kadar az ki uzun yolda duymak için kulağınızı yaslamanız falan gerekiyor.


    Sonuç olarak,mutlaka ses yapacaktır.Parçalardan oluşan bi mekanizma bu.Fakat sorun çıkarmadıkça söktürmeyin aracınızın sağını solunu




  • Servise söktürme hatasını ben yaptım. Ön sağ tarafta kasilerde bir ses geliyordu ne yapıldıysa hikaye.
    Artık o ses kulagıma hoş geliyor

    Kışın soğuk havada direksiyon altından bir çıtırtı geliyordu hiç elletmedim

    Cam çıtırtısı bazen oluyor, camın ön aşağı tarafından bir süre sonra kesiyor. Kınımca oradaki yapışkan bir şeydan kaynaklanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denetçi -- 13 Haziran 2009; 11:49:13 >
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 5 Şubat 2010; 0:15:38 >
  • O ses benim araçtada vardı.kapatınca çıtır çıtır ses çıkarıyor.hatta kapalıyken kaldırma komutu verdiğinde bir süre çıtırdıyor.ben başlığı görünce direkt daldım zaten tahmin etmiştim.kardeş merak edicek bir şey yok sorun değil onlar.sadece camın kapının arka kısmındaki yuvasını kastırmasından dolayı oluor.camı söküp yuvanın içindeki süngerimsi maddeyi değiştirmen gerek.falan filan gereksiz.asıl bomba şu arkadaşlarım biliyorsunuz aracımı sattım,yeni aracımdaki lastiklerde oldukça kötüydü bende bugun gidip 1 takıım nokian lastik aldım.sonuçmu sesmi o da ne.araçta sadece motor sesi var.saygılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: colt uk 6

    O ses benim araçtada vardı.kapatınca çıtır çıtır ses çıkarıyor.hatta kapalıyken kaldırma komutu verdiğinde bir süre çıtırdıyor.ben başlığı görünce direkt daldım zaten tahmin etmiştim.kardeş merak edicek bir şey yok sorun değil onlar.sadece camın kapının arka kısmındaki yuvasını kastırmasından dolayı oluor.camı söküp yuvanın içindeki süngerimsi maddeyi değiştirmen gerek.falan filan gereksiz.asıl bomba şu arkadaşlarım biliyorsunuz aracımı sattım,yeni aracımdaki lastiklerde oldukça kötüydü bende bugun gidip 1 takıım nokian lastik aldım.sonuçmu sesmi o da ne.araçta sadece motor sesi var.saygılar.



    Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar, Camı hareket ettirirken ses çıkmıyor, veya camın hareketini engelleyen bir şey yok. Sadece Cam yarı olarak açık iken çıt çıt sesler geliyor.

    Anladığım kadarı ile kimsede bu problelm yok sanırım.




  • suaiyp bey bende öyle bir sorun yaşamadım, fikir yürütmek gerekirse camı tutan mandalarla ilgili bir sıkıntı var cam bu yüzden ses yapıyor olabilir, seviste çözememiş olmanız aslında size bunun bir şekilde açıklanmasını gerektirir Temsaya burdan.

    geçmiş olsun en kısa zamnda çözmeniz dileğiyle.
  • Zaten bütün ilkler beni buluyor yaff
  • aynı sesi yapıyor demiştim yukarıda. cam kapalıyken yok, tam açıkken yok ama aralıkken yapıyor o sesi. kafaya takılacak bişey yok.
  • ön değil ama bendeki colt'un arka cam sileceği camı çiziyor. Temsa gereken ilgiyi ne yazıkki göstermiyor. sileceğin tam bitim yerindeki sert plastik camı bir pergel gibi çiziyor. ve, ne servis nede Temsa hiçbirşey yapmadı. Bunu birçok şekilde ispat ettim. aracım kapalı bir garajda muhafaza ediliyor. ve silecek asla ve asla kuru çalıştırılmıyor. kirli de kullanılmıyor.

    En sonuda japonyadaki ilk telif ve üretim izinin alıındaığı yere bildirmek zorunda kalacağım. hollanda merkezli girişimi henüz gerçekleştirmedim. ön camından ses gelen arkadaşla tanışıp birlikte bir davranış bize haklı olduğumuz yönde güç verebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.