Şimdi Ara

COMNET adlı İSS’yi Şikayet Ediyoruz! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
15
Favori
33.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
300 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün sabahtan İnternet gitti hala yok telefonlara bakan yok comnet battı mı arkadaşlar bir sorun mu var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bindokuzyüzon kullanıcısına yanıt

    10.2.9 Abone Comnet’e veya Comnet çalışanlarına sosyal medyada veya herhangi bir platformda saygısızlık, hakaret, aşağılama eyleminde bulunması veya ima etmesi dayandırmışlardır. İptal yerine kısıtlamaya gidebilirlerdi. Sorunu çözmekle sorumlu olan firma abone sorununu dile getirdi diye aboneliği iptal edip mağduriyete sebep olması akla zarar. Bence geri iade alırsın. Yanlış anlamayın ama sıkıntıyı dile getirirken daha yumuşak ifadeler kullanmakta fayda var. Firmanın eline malzeme vermemek bakımından ( ima yollu)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle, firmanın yapıcı olmayan bu davranışlarını bi terk etmesi gerekiyor. Arkalarında yüzlerce mağdur kullanıcı bıraktılar. Hepimiz; güzide ülkemizin, biz değersiz vatandaşlarına son zamanlarda yaşattığı mağduriyetlerle yaşam savaşı verirken bir miktar psikolojik başkalaşım da geçirdik. Bir de bunların üstüne, aracına hırsız girmiş ben, aynı gün içinde kedisini de kaybedince (düşünün biraz halimi) internetimin 24 saat sonrasında yine kopuk olduğunu gördüm ve zaten bozuk olan ayarlarım iyi karıştı ve bir hışımla desteğe yazdım. Fakat, firmanın destek sağlayıcı olarak orada görevlendirdiği kişiden aldığım ''modemi kapatıp açmayı deneyiniz'' cevabı karşısında, ev interneti kullanıcısı olduğumuz yaklaşık 20 yıllık süre gözlerimin önünden film şeridi gibi geçip gidiverdi. Bunca zamandır hiç bir şey değişmemiş! 10 sene önce de aynı cevaplar veriliyordu ve 2023'te de aynı cevapla problem çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. İşte bu sebeplerle biraz dolmuşluğumun da etkisinde kalarak açtım ağzımı yumdum gözümü diyemiyorum. Öyle yapmadım tabi :) ama bir miktar ima yoluna gittim kabul ediyorum. Fakat, sonuç olarak hakaret içermeyen söylemlerde bulundum. Karşılık olarak da, daha önce hiç uyarı almamama rağmen ''son uyarıdır'' cevabını aldım. Devamında ise sadece ''peki 500 gün ön ödememi hemen iade edecek misiniz?'' sorusu ile cevap verdim. O son uyarıya da uydum yani bir şekilde :)) ve onlara göre olan terbiyesizliğime devam etmedim. Sonuç olarak süreci takip ediyorum ve bakalım neler olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bindokuzyüzon -- 24 Ağustos 2023; 12:24:34 >




  • Evet firmanin kurumsal bir durusu olmadigi icin birakin hesap sormayi rica ile baslayip sonrasinda yordugunuz icin de ozur dilemeniz falan gerekebilir.Sirf ucuz diye buradan hizmet alirsa insanlar boyle cok konular acilir.Her yerde bes yuz tane sikayet var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semsam -- 24 Ağustos 2023; 13:19:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamlara ticket açmak saygısızlık sayılabilir. Baksanıza; "herhangi bir platformda saygısızlık, hakaret, aşağılama eyleminde bulunması" Sorun var ve çözemiyorlarsa siz onlara saygısızlık etmiş sayılabilirsiniz. Mahalle bakkalı bunlardan daha iyi yönetir, TR'deki en dandik datacenter merkezlerinden biri bence.

  • bindokuzyüzon kullanıcısına yanıt
    COMNET adlı İSS’yi Şikayet Ediyoruz!


    Sen kimsin müşterin ile böyle konuşabiliyorsun.

    Bu iss den hâlen hizmet alan varsa yazık.

    Kurumsallığı geçtim insanlık sıfır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba tekrar. Konunun çok fazla takipçisi olduğunu biliyorum bu sebeple daha sonrasında yaşadıklarımı da rapor etmem gerektiğini düşünüyorum.

    Oraya mı şikayet edeyim yoksa buraya mı şikayet etmeliyim derken, dc@Comnet.com.tr ve fiber@comnet.com.tr hesaplarına;


    ''Merhaba, ...........com e-posta adresi ile sisteminizde kaydım bulunmaktadır. Dün gece oluşturmuş olduğum destek kaydıma, destek personeliz tarafından gerçekleştirilen geri dönüş sonrasında yaşananlar dolayısıyla hizmetim kapatılmıştır. Yaklaşık

    Bir buçuk yıllık ön ödeme gerçekleştirdiğim sistemlerinizde, şu an itibari ile 490 gün ön ödemeli kullanım sürem mevcuttur. Bu şartlarda hizmetimin kapatılması sonrasında, hizmetimin tekrar aktif edilmesini, aksi durumda ise içerde bulunan peşin ödemelerimin geri iadesini talep etmekteyim. Saygılarımla,''


    Şeklinde e-posta gönderdim. Üzerinden çok geçmeden, cevap geldi;


    Merhaba;Hizmet ödemenize ait ücret iadeniz muhasebe departmanımız tarafından gerekli onay sağlanarak bankanıza yapılmıştır. Bankanıza bağlı olarak iadeniz 1-7 iş gününde ödeme yaptığınız kredi kartı veya hesabınızda geçmiş olacaktır. Bankanız üzerinden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla.''


    Cevabını aldım. Açıkcası şikayet etmeye, onun takibini yapmaya vs hiç enerjim de yoktu. Beklemeyi tercih ettim. Sonuç olarak ücret iadesi dün hesabıma geçmiş. Önümüzdeki süreçte aynı problemi yaşayan olursa, yol göstermesi açısından işine yarayabilir.

    İyi günler.





  • bindokuzyüzon kullanıcısına yanıt

    Öncelikle geçmiş olsun. Sizin de ifade ettiğiniz gibi yaşanan mağduriyet için şikayette bulunup hak aramak uzun, yorucu ve mali olarak zorlu bir süreç. Apra arkadaşımızın da dile getirdiği gibi kimse yasal olarak şikayette bulunmadığı sürece firmalar bu tip tutum sergilemeye devam edecek. Geri iadenizi sorunsuz şekilde aldığınız için sizin adınıza sevindim. Tekrardan geçmiş olsun. COMNET adlı İSS’yi Şikayet Ediyoruz! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Evet çoğumuzun bu süreçleri koşturacak enerjisi yok haklısınız. Fakat, ben yine BTK'ya şikayetimi gerçekleştireceğim. Karınca misali safımız belli olsun. İnsanların sadece paralarını almak üzerine kurulu sistemlerin, bir şekilde al aşağı olması gerekiyor.

    Bu arada, Telegram'da ki destek sayfalarının gönüllüler tarafından kurulduğunu düşünüyordum. Fakat, ordaki moderatörlerle yaşadığım tartışmadan sonda bunun böyle olmadığını görmüş oldum. Sayfadaki diğer 1800 kişi de makul mantıklı insan evladı ise onların da anlamış olmaları gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bindokuzyüzon -- 26 Ağustos 2023; 21:4:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bindokuzyüzon kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç para iade yaptılar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet7374 -- 27 Ağustos 2023; 1:0:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 yıldır ufak tefek giderilen, arızalar dışında sorunsuz çalışıyor günlerdir tekleme yaşamadı. İletişim olarak sorun yaşayan kişiler olabilir farklı tercihleri kullananlar yapacaktır.


    Comnet müşteri hizmetlerine 1-2 soru dışında açtığım ticket'da yok.


    Uzun yıllar önce bir firma eğitiminden aklımda kalanlar;


    Sorunlu müşterilere ayrılan zamanı sınırlayın,

    Agresif müşteriyle yazılı iletişimi tercih edin,

    Sorunlu müşteri davranışlarına karşı profesyonel sınırlarınızı koruyun ve sözleşmelerin feshini gözden geçirin.Hizmet sonlandırma sürecini açıklayın

  • mehmet7374 M kullanıcısına yanıt

    6 aylık ön ödemeyi ayrı ve 1 yıllık ön ödemeyi ayrı yapmıştım. Tamamını geri ödemişler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bindokuzyüzon kullanıcısına yanıt

    hocam benim de 6 aylik sürem varken sorgusuz üyeliğimi iptal ettiler. sizin gibi iade alabilmem için öncelikle fiber modemi adreslerine iade etmem mi gerekiyor? çünkü hesabımı kapatmadan yazdıkları son destek mesajında ona benzer birsey yazmislar. benim talebim olmamasina rağmen talebiniz üzerine üyeliğiniz iptal edilmiştir yazmislar. Ben sadece iptal durumunda ücret iademi alabilecek miyim diye sormuştum oysa ki.


    COMNET adlı İSS’yi Şikayet Ediyoruz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • serdarince08 S kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Yukarda da paylaştığım gibi dc@Comnet.com.tr ve fiber@comnet.com.tr adreslerine e-posta göndererek sorularınızı sormanızda fayda var. Ben fiber kullanıcısı değildim ama fiber modemler kiralama yöntemiyle tahsis edildiğinden dolayı, ücret iadenizin durumu da modemi iade edip etmediğinize göre şekillenecektir gibi görünüyor.

  • https://forum.donanimhaber.com/comnet-de-veri-sizintisi-iddiasi-toplam-16-bin-kullanicini-verileri-calindi--156835012#156835436

  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

    bulutun vardır bir bildiği rahatta bekleyin :D TT kaynaklı verilerimiz çalındı derse şaşırmam hahahaha.

  • ApRa- kullanıcısına yanıt

    En sevdikleri şeyi yapıyorlar. Şimdi tüm Comneti kapatırlarsa şaşırma. Siz bize iftira atıyorsunuz diye.


    COMNET adlı İSS’yi Şikayet Ediyoruz!
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

    Müşterilerinin çoğunu kandırır, bence yine yeterli görürler.


    Bu durup dururken gelen şey bile fazlasıyla kendilerini ifşalamaya yeterli :D


    COMNET adlı İSS’yi Şikayet Ediyoruz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 12 Eylül 2023; 22:10:24 >
  • ApRa- kullanıcısına yanıt
    Cidden bu açıklamayı yapmışlar.
    İnanılacak gibi değil.

    Bu ego bu tavır .....



    Daha da Güçleniyoruz !
    12.09.2023 23:31
    Gün içerisinde bir kaç forum ve web sayfasında Comnet Fiber kullanıcılarının verilerinin çalındığı iddiasıyla çeşitli karalama kampanyaları düzenlenmiş ve zaten her yerden temin edilebilecek verilerin sanki Comnet fimasına ait olduğu şeklinde bir algı yaratılarak çeşitli bilgiler paylaşılmıştır.

    Konu teknik ve yasal olarak ilgili birimlerimizin takibinde olup firmamızdan kaynaklanan herhangi bir veri sızıntısı bulunmamaktadır. Gerekli hukuki bildirimlerin yetkili mercilere aktarımı sağlanmış ve kullanıcılarımızın kendilerini daha güvende hissetmeleri için anında gerekli önlemler alınmıştır.

    Comnet ailesi olarak doğru yolda olduğumuzun kanıtı olan bu tür iftiralara asla prim vermeyeceğimiz zaten bilinmektedir. Bundan sonrada saygın Comnet ailesinin durdurulamaz büyümesi hız kesmeden devam edecek ve her zaman olduğu gibi ülkemizdeki ilkleri son kullanıcılarımıza en uygun fiyatlara ulaştırmaya devam edeceğiz.

    Hemen hemen hergün yapılan tüm saldırı ve iftiraların bizleri daha da güçlendirdiğini, üzerimizdeki sorumluluk bilincini daha da pekiştirdiğini belirtmek isteriz. Yakın gelecekte kullanıcılarımızın daha iyi ve uygun fiyatlara daha kaliteli servis almaları için tüm gücümüzle çalışmaya ve sektöre yön vermeye devam edeceğiz.

    Ülke çapındaki hizmetlerimizin henüz 3. yılında sektörü domine ederek öncülük etmek ve diğer kıymetli firmalarada örnek olduğumuzu, ülkemizdeki diğer firma kullanıcılarına bile faydamızın olduğunu görmek, adeta ders niteliğindeki kampanya ve servislerimizle kısa sürede onbinlerce kullanıcının beğenisini kazanmak bizlere ayrıca gurur ve onur vermektedir.

    Saygılarımızla,

    Comnet Fiber

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

    Bu firmanın olaylarını yeni gördüm ve merak ettiğim tek birşey var. İmkan olsa gidip kontrol edip netleştirmek isterim.


    Acaba bu firma mahalle arkadaşları arasında kurulup ve aynı şekilde yönetiliyor olabilir mi?


    Çünkü verilen cevaplar, müşteri ile ilişkileri ve alınan aksiyonlar sanki şu şekilde...



    Comnet 1 : Abi ne cevap verelim bu talebe?


    Comnet 2 : Çak lafı kapat hesabını anasını satayım. Görsün ebesininkini...


    Diğer Comnetler : Hahahahahhahahahhaa


    COMNET adlı İSS’yi Şikayet Ediyoruz! COMNET adlı İSS’yi Şikayet Ediyoruz! 

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.