Şimdi Ara

Computex 2015 : MSI'dan yeni bir oyuncu bilgisayarı docku daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Computex 2015 : MSI'dan yeni bir oyuncu bilgisayarı docku daha


     

    Yıl başındaki CES 2015 fuarında ekstra ekran kartı takabileceğiniz bir oyuncu bilgisayarı docku tanıtan MSI, kaba tasarımı nedeniyle epey eleştirilmişti. Computex 2015 fuarında firma biraz daha estetiğe önem vermiş. 




    GamingDock Mini olarak adlandırılan yeni ürün büyük bir dizüstü bilgisayar ölçülerinde ve şimdilik GS30 Shadow bilgisayarı için geliştirilmiş. Daha sonra diğer MSI ürünlerine de destek sunulacak.




    PCIe x16 bağlantısı kullanan dock içerisine standart boyutta Nvidia ve AMD ekran kartları monte edilebiliyor. Bununla birlikte Titan X modeli de dock içerisine sığabiliyor. Ürün dahili bir güç kaynağına sahip değil ve gücünü harici adaptörden alıyor. 




    GamingDock Mini mevcut dizüstü modelinin ekran kartını yetersiz bulanlar için cihaz değişimi yapmadan yeni bir ekran kartı edinebilmesini sağlayacak. Ürünün sonbahar döneminde 170$ fiyat etiketi ile satışa çıkacağı belirtiliyor.  

     

     








  • Güzel fikir bence. Oyun oynarken çok işe yarar. Ancak keşke laptopunda soğutulmasına yardımcı olacak bir fan koysalardı buna iyi olurdu. Hele de bu sıcak havalarda... :)

  • ekran kartsız laptoplara uyumlu olursa süper olur.

  • Bence çok mantıklı, evde yüksek performanslı ekran kartını kullan, dışarda ise yükten kurtulup mobilite sağla.

  • lan şu tarz bi fikrim vardı ilerde hayata geçirecedim :((

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaşlar 5 ay önce arabistanın teknosasından msi laptop aldım.modeli Ge70 20e dedi türkiyede biri. Ama arkasında ms 16gc yazıyo. Aratınca ya fan çıkıyo yada farklı özellikde laptoplar çıkıyo. bilgisayarımdan baktığım ve satacak olduğum kişiden öğrendiğim özellikleri 4.nesil i7 4800mq 2.7ghz (3.4 fln oluyomuş) gtx765m(gddr5miş) 12gb ram mavi ledli kutudan çıkan mausu(kırmızı hatlı) ve büyük sırt çantası ve windows 8.1 yüklü. msi ürün kayıtda kayıtlı ve 2 yıl msi garantisi var. 2500 tl fiyat uygun mu dur. yardımcı olursanız çok dua ederim arkadaşlar.. 0 506 154 87 26 (teklife açıktır

  • aletin üstüne fan koyulamazdı çünkü o fan içerde ısınan ekran kartından dolayı dışarı sıcak hava üfleyeceğinden üstünde duran laptop u daha da boğardı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.