Şimdi Ara

Conax Modul Takma -Samsung C530-Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, conax modul siparişi verdim,kurulumla aklıma takılan konu bu setboxtaki kabloyu çıkartıp tvnin anten girişinemi bağlamam lazım ,açıkcası pek birşey anlamadım yapmam gerekenleri yazarsanız sevinirim .Birde ben setboxla bu tvde yayınları hd izliyordum conax ile hd izleyebilecekmiyim .. Yardımlarınız için teşekkürler ..
     Conax Modul Takma -Samsung C530-Yardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Kasım 2014; 5:21:51 >



  • modül girişine modülü takacaksınız. kabloyu ise anten girişine takacaksınız kablolu tv gibi.
  • Serdar arkadasimizin dediği gibi yap. Birde kabloyu Tv anten girisine takacagindan kablo ucu dönüştürücü al media marketlerden yada elektrikcilerden .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaslan76

    Serdar arkadasimizin dediği gibi yap. Birde kabloyu Tv anten girisine takacagindan kablo ucu dönüştürücü al media marketlerden yada elektrikcilerden .

    Dosttum ,bu kablo donusturucu nasil birsey , tesekkur ederim bu arada sizlere ,,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modülün içine abone kartını,,,http://teledunyabilgi.tr.gg/Conax-Mod.ue.l-ile-%26%23304%3Bzlemek.htm modülüde Tv ye dikkatli şekilde takın.
    Anten dönüştürücü birnevi,,, F-konektör ucunu, Rf Tv anten girişine çevirenhttp://mcdn01.gittigidiyor.net/10855/tn70/108553564_tn70_0.jpg?_=1395284921 bir aparattır. Yani recevierin anten kablosunu çıkartıp, onun ucundaki F-connektörü çıkartıp, anten jakıhttp://www.hepsidijital.com/images_buyuk/f19/ANTEN-Fisi-ERKEK_302519_1.jpg takabilirsiniz. Aynı şey.
    Tv den kumandadan source tuşu ile Tv konumuna gelin >> Menü >> anten ayarları >> anten seçimi(kablo) >> otomatik arama >> sağdece dijital (analog ile beraber seçerseniz, 51 adet analog yayınıda kaydeder, analog-dijital arası geçişi (0) tuşu ile yapıyorsunuz. Analog yayınlarda (ATV), dijital yayınlarda (DTV) simgesi çıkar.




  • Anladim,herkese cok tesekkurler,..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.