Şimdi Ara

Cook basit acik net yeni basladim dslr önerisi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar simdiye kadar elimden cook fazla compakt makine gecti ama hic dslr im olmadi baslangic icin bir öneride bulunurmusunuz ?



  • Pentax KR ile başla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre775

    Arkadaslar simdiye kadar elimden cook fazla compakt makine gecti ama hic dslr im olmadi baslangic icin bir öneride bulunurmusunuz ?

    pentax KR olabilir, ancak önce bütçe ne kadar?...
  • İkinci el cokta yipranmamis bir body al. megapikseline filan kafayi takma. Lense yatirim yap. Bak ben ikinci el 60d aldim keske daha dusuk bisey alsaydim neden dersen lensim bir muddet 18-55 olacak. Sen ikinci el temiz, az hirpalanmis, sensorunde ölü pikseli olmayan uygun bir body al. Cunku satmak istediginde alicisi olsun makinenin.Cok zarar etme. Dslr body ne kadar pahali ve ust seviye ise elden cikarirkende o derece zararin olur bu piyasa sartlarina gore. Herneyse iste uyanik ol gözlerin firil firil dönsün bu piyasada. Neden mi? Dogru duzgun adamlar bulmak mesele benim ülkemde hersey kandirabildigine ilerliyor. Durustluk, erdem, vs. yoksunuyuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reelloveman

    İkinci el cokta yipranmamis bir body al. megapikseline filan kafayi takma. Lense yatirim yap. Bak ben ikinci el 60d aldim keske daha dusuk bisey alsaydim neden dersen lensim bir muddet 18-55 olacak. Sen ikinci el temiz, az hirpalanmis, sensorunde ölü pikseli olmayan uygun bir body al. Cunku satmak istediginde alicisi olsun makinenin.Cok zarar etme. Dslr body ne kadar pahali ve ust seviye ise elden cikarirkende o derece zararin olur bu piyasa sartlarina gore. Herneyse iste uyanik ol gözlerin firil firil dönsün bu piyasada. Neden mi? Dogru duzgun adamlar bulmak mesele benim ülkemde hersey kandirabildigine ilerliyor. Durustluk, erdem, vs. yoksunuyuz.



    quote:

    Orijinalden alıntı: baberti

    quote:

    Orijinalden alıntı: emre775

    Arkadaslar simdiye kadar elimden cook fazla compakt makine gecti ama hic dslr im olmadi baslangic icin bir öneride bulunurmusunuz ?

    pentax KR olabilir, ancak önce bütçe ne kadar?...



    Baberti bütcem pek belli deil karar veri para ayarliycam

    reeloveman senin dediklerin bana cok mantikli geldi bir iki link versen ?




  • Simdi sana linki nerden bulayim senin yapacafin sey bu isi bilen birini yanina alip hayyamdan maddi imkana gore temiz ikinci el bir makine almak. Bu isten anlamiyorsan asla tek basina ikinci el dslr almaya kalkisma. Aklindaki fiyati iyi dusun guzel bir lens alacak parayida ayirip body icin nakitini belirle. Neden hayyam diyorum. İkinci el dahi olsa adamlar belli bir sure garanti veriyorlar. Basin agrirsa bu sure zarfinda dukkana gidip karsina bir muhatap bulabilirsin. Sahistan ikinci el alirsan garantiside yoksa makineyle basbasasin demektir. :) Ben elimden geldigince sana yol gosterdim. Umarim maddi imkanlarinla en guzel en temiz dslr senin olur kardesim. Canon mu Nikon mu dersen bu isin piri bir ustadin yazisinda okuduguma gore fotografcilik sektorunde en fazla patenti elinde bulunduran Canon'mus. Adamlar mucidmis isin aslini soylemek gerekirse bende Canon'u tercih ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reelloveman -- 7 Eylül 2013; 8:16:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi sana linki nerden bulayim senin yapacafin sey bu isi bilen birini yanina alip hayyamdan maddi imkana gore temiz ikinci el bir makine almak. Bu isten anlamiyorsan asla tek basina ikinci el dslr almaya kalkisma. Aklindaki fiyati iyi dusun guzel bir lens alacak parayida ayirip body icin nakitini belirle. Neden hayyam diyorum. İkinci el dahi olsa adamlar belli bir sure garanti veriyorlar. Basin agrirsa bu sure zarfinda dukkana gidip karsina bir muhatap bulabilirsin. Sahistan ikinci el alirsan garantiside yoksa makineyle basbasasin demektir. :) Ben elimden geldigince sana yol gosterdim. Umarim maddi imkanlarinla en guzel en temiz dslr senin olur kardesim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.