Şimdi Ara

Corolla Airbag Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    2009 model Corolla'm var. Geçen gün "Check Airbag" hatası çıkmaya başladı. Devamlı yanıyor. Ciddi birşey olabilir diye servise götürdüm. Airbag ve bağlantı kablosunda sorun olduğunu belirttiler ve 2000-2500 civarı bir ücret istediler.
    Acayip yüksek geldi fiyatı. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?



  • Airbag ile ilgili sorunu siz yapmış olamazsınız (kazalı vs. değilse), o yüzden toyota merkezi arayarak tehdit edin garantiden düzeltsinler diye.
  • 2011 avensiste benzer sorunlar ben de karşılaştım, sağ ön koltuğun altına giren plastik şişe etkilemiş dediler düzeltiler yolladılar ama daha sonra hem sağ hem sol taraftan sürekli hata vermeye başladı sayısını unuttum ama en az 7 8 defa gittim servise, tesisatları falan değiştirdiler o süre zarfında biraz kötü biraz iyi olduk anca öyle çözebildiler sorunu. Hoş onda da içime bir kurt düşmüyor değil sürekli hata veren sistemi sonuncu gittiğimde nasıl çözdüler anlamıyorum sensörleri iptal edip direk bağlamış bile olabilirler :)

    ama haklarını yemeyeyim araç garanti kapsamındaydı ama bu sorundan ötürü her servise gittiğimde hep ilgilendiler asla ücret talep etmediler, hatta bir ara yurt dışından parça gelecekti fakat o sıra japonyadaki deprem ve tsunamiden dolayı parçada gecikme oldu arayıp eğer problemden ötürü rahatsızsanız aracınızı kullanmayın biz size araç tahsis edelim bile dediler.


    başıma gelen olayı anlatmış oldum sorununuza çare olamadım ama koltuk altına giren cisimlerden çok kolay etkilenmekteler, arıza koduna göre sorunun yeri bellidir siz yine de farklı bir yere kontrol ettirin ve biraz saçma olabilir ama değişecek tesisat kısmı küçük bir yerse o kısmı çıkmacılardan temin edin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.