Şimdi Ara

Coronavac yani bilinen adıyla Çin aşısı için gönüllü oldum. Soruları alayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yapmayın hocam bu nasıl bir bakış açısı? Hasta olmayı beklemem mi gerekiyor? Bir de bu hatırlatırım ki bulaşıcı bir hastalık, yani sadece kendinize karşı sorumlu değilsiniz. Tekil şahıslar yok burada. Hasta olabilirim endişesinden ziyade annemi babamı, çevremi hasta etmemek amacım. Ha şunu diyebilirsiniz ki bu aşının hastalığı bulaştırmıycağınıza dair bir garantisi yok. Evet doğru ama en azından bir adım atmış oluyorum.
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Bir dakika... Benim de cevremde sevdiğim insanlar var fakat "onları hasta etmemek" için gidip aşı olmuyorum. Onun yerine hastalığın gerçek sebeplerini anlatıp bilgilendiriyorum.

    Corona döneminde cevremdeki insanlar hastaneye gitmez oldu, o da ayrı bir konu.

    Aşı üreticilerinin halkla ilişkiler elemanı gibi çalışan Bill Gates'e canlı yayında "yan etkileri var mı" diye sorulduğunda Bill Gates cok vahim bir yüz ifadesi ile evet var dedi ancak sözler ile "yine de 8 milyar insana aşı yapmayı düşünüyoruz" anlamında konuştu.

    Bill Gates ve medyadaki haberleri geçip bu aşıyı gerçekten olanların dediklerine bakınca ciddi yan etkileri olduğu da görülüyor.

    bu durumda ben hasta olmadığım halde "ilerde hasta olabilirim, cevreme bulaştırabiilirim" endişesi ile bu şeyi olmaktan kaçınırım...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene olmus bu mesajınızı yazalı.


    Merak ettım de acaba ası ıle ılgılı goruslerınız hala aynı mı ?

  • berkans kullanıcısına yanıt
    "kişileri hasta etmemek için gidip aşı olmuyorum. Onun yerine hastalığın gerçek nedenlerini araştırıp, edindiğim bulguları anlatıp kişileri bilgilendiriyorum" dediğim mesaj 19.yy'a dek yapılan sayısız deney, araştırma, çalışmanın bir araya getirildiği

    le sang et son troisiémé elément anatomique
    the blood and its third anatomical element
    kan ilk onun 3. anatomik bileşeni

    belgesinden edindiğim bilgilere dayanarak iletilmiş bi mesaj.

    O belge, bir bilgi küpü gibi. Biyolojik yaşamın temellerini , hastalıkların oluşum koşullarını, usbilime dayalı biçimde anlatıyor. Belgenin 211. yapragında bak ne diyor:

    Coronavac yani bilinen adıyla Çin aşısı için gönüllü oldum. Soruları alayım.

    
    Les maladies naissent de nous, en nous => Türkçe: "Hastalıklar içimizden ve içimizde oluşur" hastalıkları başlatan etken dışardan hava yoluyla gelen virüs değil, gövdemiz ancak bu tümceyi yalnızca bir alıntı ile anlamak güç. Belgede onlarca yaprakta gövdemizin temel yaşam birimleri üzerine deneyler, çalışmalar anlatılıyor. Belgede bu temel yaşam birimi için "microzyma" deniliyor. 1900'lerden bu yana yaygınlaşan Modern Tıp öğretilerinde bu deyimin en yakın karşılığı "stem cells" Türkçe "kök gözeler" (Arapça: hücre, Türkçe: göze) atmosferden soluk almaya başlamadan ~9ay10gün önce de, atmosfereden soluk almaya başladığın ~80 yıl boyunca da kök gözeler organ gelişmesi, organ yok edilmesi (örneğin cocukluk dişlerinin yok olması gibi) nin sorumlusu olduğu gibi, hastalıkların başlatılması ile hastalıkların iyileştirilmesnden de sorumludur. Bu doğanın normal bir işleyişidir. Örneğin 10 şişe bira içtin diyelim, biradaki sakıncalı ögeleri en az olumsuzluk ile gövdeden atmak üzere gövde (= kök gözeler) bir dizi işlem başlatır, bu sırada baş ağrısı gibi etkiler görülür. Ancak biraya ek olarak yağlı kuru cips gibi şeylerden bol yenilmiş ise kök gözelerimiz atık ögeleri gövdededen atmakta zorlanmaya başlarsa, virüs dediğimiz molekül üretmeye başlayabilir. Kök gözelerimizde yapısal protein üretme bilgisi olduğu gibi virüs üretme bilgisi de vardır ki adına DNA diyoruz ancak DNA kendi başına protein ya da virüs üretmez onu yöneten bir etken olmalı. Nitekim DNA kök gözelerce yönetilmektedir, yapısal proteinler gibi virüsler de temel yaşam birimi olan kök gözelerin komutu altında üretilir. Bu süreçte DNA yalnızca bir arabirimdir.

    Tüm bunlar 19.yy sonuna dek biyoloji alanında yapılan sayısız deneye dayanarak, yaşamın temellerini açıklama girişimi olup Prof. Antoine Béchamp'ca "la the´orie microzymienne" adıyla bilinen bir teoridir.

    Aynı biçimde, 20.yy başından bu yana yaygınlaşan Modern Tıp öğretilerinde geçen, Modern Tıbbın temel aldığı, Béchamp'ın "la médecine microbienne" olarak değindiği "hastalık yapıcı virüs teorisi" de bir teoridir.

    1 yılda aşı konusunda düşüncelerin değişti mi diye sormadan önce bu teorilerde birşey degişti mi diye sormalı. Yaşamın temellerini açıklama girişimimiz değişebilir ancak yaşamın temeli değişmez. Molekül, atom. Bu deyimler bile yalnızca bizim buluşumuz olan sözcükler. Aşı, hastalık yapıcı virüs teorisi tabanında geliştirilen ögeler, ancak kimileyin güçlü yan etkileri olabilen, o yüzden özenle izlenilmesi gereken ögeler. Nitekim aşıları özenle izlemeyi , araştırmayı sürdürüyorum. Kimisi hiç araştırmadan, sorgusuz, düşüncesizce aşıları oluyor. "app bildirim yaptı, 4. dozaj aşı olmaya gittim" diyen de cok var. Hiç aşı olmayan da cok var. Bu ortamda beniim düşüncelerimin cok büyük önemi yok. Herkes kendi düşüncesini oluşturuyor, kendi eylem planını yapıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pfizer Gate skandali patlak verdi, olay mahkemeye tasindi. Pfizerin asisinin klinik arastirmalarini yuruten Ventavianin arastirma surecinde yaptigi hatalar ve kural disina ciktigi belirtiliyor.

    Ventavia Pfizerdan aldigi isle 153 Test merkezinde 1000 kisilik bir grupta arastirmalari yurutmus. Butun olarak arastirmalari genel olarak etkilemesede %2 si Ventavia tarafindan yurutulmus.

    Biritish Journal Medicale gore
    Kotu Kaboratuar yonetimi

    Test edilen kisilerin asi virulduktan sonra bir flurda birakilip, klinik personel tarafindan gozetim altinda tutulmamasi
    Hastalarda yasanan istenmeyen yan etkilerin vaktinde takip edilmemesi

    Asilarin gerekli sicakliktaki derecede depolanmamasi

    Protokol disindaki durumlarin bildirilmemesi

    Yanlis etiketlenen Laboratuar numuneleri ve Ventavia personelinin bunlari bildirmemesinin istenmesi.

    https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Oradaki 153 sayısı ilgimi cekti. 153 matematikte özel yeri olan bir sayıdır ayrıca İncil'de de geçmektedir
    https://en.wikipedia.org/wiki/153_(number)

    Medyaya dağıtılan bu gönderilerde sayıları da özel seçiyorlar gibi :)

    Pfizer demişken, covid-19 aşısını 2 yaşlarında çocuk için bile gerekli gösteren şu dergi kapağını anımsattı, aşının üstünde Pfizer yazıyor :)
    Coronavac yani bilinen adıyla Çin aşısı için gönüllü oldum. Soruları alayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • berkans kullanıcısına yanıt

    COVİD OLDUNUZMU HOCAM SİNOVACLA DEVAMMI HALA

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.