Şimdi Ara

Corsair 600T Sirkülasyon ve Soğutucu Fan Düzeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,



    Geçtiğimiz hafta anakart, işlemci ve ram değişikliği yaptım. Corsair H100i V2 soğutucum vardı. Bir şekilde bozuldu. Anakart görmüyor ve pompadan tıkır tıkır sesler geliyor. Velhasıl corsair h100x aldım. Kendisi yolda geliyor.


    Sorun şu ki ramler çok yüksek ve radyatör ile fanları birbirine bağladığımda sağ fan kesinlikle girmiyor. O yüzden çare arıyorum fan düzeneğini nasıl yapayım diye.


    Kasam Corsair 600T. Aşağıdaki videoda abimiz fanları değişik bir biçimde koyuyor. Videoda 04:10 kısmına bakabilirsiniz. Şimdi öncelikle bu yöntemde radyatör fanlarla direkt temas etmiyor ve arada ızgara benzeri metal bir bölüm var. Fanları üste koyuyor ve içeriden dışarıya sıcak havayı çekecek şekilde konumlandırıyor. Öncelikle bu konudaki yorumunuz nedir.




    Corsair 600T Sirkülasyon ve Soğutucu Fan DüzeniCORSAIRyoutube
    Jeff Checchi builds a high-end system using the Graphite Series 600T Steel Silver Edition PC case, 2400MHz Dominator Platinum memory, a GS800 power supply, a Hydro Series H100 liquid CPU cooler, a 240GB Force Series GS SSD, SP120 Quiet Edition and AF120 Quiet Edition case fans, a Vengeance K60 keyboard and M60 gaming mouse, a Gigabyte Z68 Series motherboard, and an NVIDIA 400 Series GPU. Subscribe! - http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=CorsairMemoryInc Corsair Twitter - https://twitter.com/Corsair Corsair Facebook - https://www.facebook.com/Corsair
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DcmdKu5i2ZB8&q=EgQuLZpEGJDTlpYGIhBrjGxtYZvU1zZL4D8pQjijMgFy

    Eğer soğutucuyu abimizin yaptığı gibi ayarlarsam aşağıdaki şemayı uygulamayı düşünüyorum. Sizce bu sirkülasyon nasıl olur?



    Corsair 600T Sirkülasyon ve Soğutucu Fan Düzeni







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.