Şimdi Ara

Corsair CX750W Pc Kapalı iken Ses Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OneTreeHill

    Priz ile bu sorunu çözemezsiniz.Akım korumalı priz çok yüksek anlık yükselmelerde devreye girerek elektirigi keser.Kökten çözüm için regülator lazım.Tek priz almak boşa masraf olur sadece.

    Benim kullandığım sistem monster hts 1000, tuncmatik 1000va reguline,fsp ep 1000va. Akımı korumalı priz, regülatör,ups şeklinde sıralanıyor.

    Ucuz yollu priz bunu alabilirsiniz

    http://www.vatanbilgisayar.com/Prizler/belkin-f9a402ef2m-4-soket-akim-koruyucu-priz,-918-joule,-2m,-siyah,-av-koruma/productdetails.aspx?I_ID=65251


    Ayrıca line ups ler regülatör görmez.Sitelerde yazar aklınız karışmasın line ups ler regülatör görevi görür tarzı ibareler. Elektrik hattı sorunluysa regülatör kesin lazım zaten.Ups de bir miktar regüle ediyor ama kesin çözüm degil. Hatta yakın bir arkadaşım bu sorunlar yüzünden 3 tane psu yaktı baktı olmadı ups aldı ama sonra yine ani bir voltaj yükselmesinde priz yanında regülatörle ups yerini degiştirip önce elektrikle regülatörden geçirip ups e yolladı.

    Zaten bizde yaşanan bu sorunlarının çogunun nedeni kullandıgımız elektrikten kaynaklı.Bakın yabancı forumlara göremezsiniz bu kadar fazla şikayet. Nasıl elektrikse artı 170V ye düştügünü gördüm. Normalde zaten 235V den aşşagı inmez.

    Hocam bende ucuz yollu bi sistem dizicem 1200 lira kadar binamızın elektrik sistemi yeni yeni bina ayrıca kaçaklara karşı otomatik sigorta attıran sistem var hani olur ya dengesizlik voltaj düşer bu tarz bi 50 liraya kadar bi akım korucuyu priz alsam bana bi yararı olurmu daha once eski bi binada otururken voltaj düşmesi sonucu power yandı ayrıca hocam aldımız powerlerde sigorta tarzı bi olay varmı veya sigorta barındıran bi power + kasa bileşimi varmı yani dengesiz elektrik akımı geldıgınde kendını otomatik kapatan vb.




  • Merhaba, bende sorun olduğunu yazmıştım. Psu 'ya bağlanan kabloyu değiştirdim sorun düzeldi. Nedeni kablo değişikliğimi bilmiyorum ama artık ses gelmiyor.
  • Onu bende denedim ama bende bir değişiklik olmadı. :/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.