Şimdi Ara

Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM ! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
50
Favori
40.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güncelleme: Corsair H115i Pro isteğim yerine getirilmiş ve değişim ürünüm bugün Amsterdam/Almere kentinden DHL ile kargoya verilmiş yarına teslimat bilgisi var. Gümrük işlemlerinden endişe ettiğimi de belirttim haberimiz var tüm masraflar tarafımızdan karşılanmaktadır dediler. Corsair'den memnun kalan bir müşteri olarak bundan sonra favori markam haline gelmiştir ve elimden geldiğince bu markanın donanımlarını almaya gayret göstereceğim.
  • Ve mutlu son. Az önce elime H115i Pro ulaştı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende H115İ Model sıvı soğutucumu rma açarak ayın 19.unda turpex le shiping label de yazan adrese yani Hollandaya gönderdim Dün bana corsairden böyle bir mesaj yazmışlar anlamayamadım yardımcı olur musunuz !!!



    Hello AHMET,

    I work with the Customer Service team and wanted to let you know that I have checked inventory and we are ready with your replacement. Please go ahead and send us back your defective unit when you are ready. If possible could you please give us a heads up when you ship the defective unit so that we can make sure the process flows as smoothly as possible.

    thank you


    çeviri yaptığımda :


    Merhaba AHMET,

    Müşteri Hizmetleri ekibiyle çalışıyorum ve envanteri kontrol ettiğimi ve değiştirme işleminize hazır olduğumuzu bildirmek istedim. Lütfen devam edin ve hazır olduğunuzda arızalı ünitenizi bize geri gönderin. Mümkünse, lütfen arızalı üniteyi gönderirken bize bir başkasını verin, böylece sürecin mümkün olduğunca sorunsuz akmasını sağlayabilelim.

    teşekkür ederim



    Diye cıkıyor ancak ben ürünü zaten 19 martta hollandaya ptt aracılığı ile gönderdim 21 inde ürün teslim edildi yazıyor altta da resimleri paylaşıyorum Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM !
    Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM !




  • k4r4h4n07 kullanıcısına yanıt
    Turpex gönderi takip numaranızı Corsair Support ile paylaşın ve nereden sorgulayabileceklerini de söyleyin. Depolarını kontrol edip size dönüş yapacaklardır. Firmaya teslim edildiyse bir sorun olacağını sanmıyorum, panik yapmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 28 Mart 2019; 13:19:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakuy -- 5 Mayıs 2021; 2:14:2 >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakuy -- 5 Mayıs 2021; 2:14:8 >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakuy -- 5 Mayıs 2021; 2:14:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

    Turpex gönderi takip numaranızı Corsair Support ile paylaşın ve nereden sorgulayabileceklerini de söyleyin. Depolarını kontrol edip size dönüş yapacaklardır. Firmaya teslim edildiyse bir sorun olacağını sanmıyorum, panik yapmayın.
    Turpex nedir hocam. PTT Kargo ile mi gönderiyoruz verilen adrese bir RMA işlemi varda PTT kargo ile mi göndereceğim Turpex dediğiniz nedir acaba ?


    2014 de 20 liraya hdd yollamışım mesela

    20 olmasın da 40-50 olsun
    https://store.donanimhaber.com/93/dd/fd/93ddfd49e0552e959d21c5ed340c2d1a.jpg

    Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LMNTRIX -- 12 Ağustos 2019; 21:30:43 >




  • LMNTRIX kullanıcısına yanıt
    PTT Kargo' ya gidip TURPEX gönderisi olarak göndermek istediğinizi söyleyeceksiniz. Not: Bazı PTT Kargo şubelerinde bu hizmet olmayabiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ramlerden birinde bozukluk var mavi ekran alıyorum hemen hemen her gün olmaya başladı.ürünü alalı yaklaşık 25 ay oldu 2 gün önce mail attım ama dönüş olmadı var mı yakın zamanda sorun yaşayıp çözebilen?
  • unchange U kullanıcısına yanıt
    Mail ile geri dönüş için yaklaşık 5 gün içinde bir müşteri yetkilisine sistem tarafından otomatik olarak atanacak ticketin. Ben bu yüzden telefon ile arayıp hallediyorum işimi.
  • ürünü geri gönderin para iadesi yapalım dediler 2666 hz 16gb ram için 123 $ ödemek istediler ama göndermedim çok ilginçtir adamlarla konuşmadan önce her gün mavi ekran veren aygıt konuştuktasn sonra 10 günde1 vermeye başladı :D
  • Merhaba arkadaşlar ortalama bir RMA işlemi kaç günde tamamlanıyor acaba? Ürün ilk elinizden çıktıktan sonra yenisi elinize gelesiye kadar geçen süreyi soruyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 11 Eylül 2019; 20:37:31 >
  • r3ally kullanıcısına yanıt
    Dostum gecen klavye isini 2 haftada tamamlamistim simdi ise 1.5 ay surdu rma islemim cunku ellerinde urun kalmamis ureticez edicez dediler son care bugun ust modelini yollamislar :D
  • Bu konu çok hareketli değil. Arkadaşa sormuşsunuz ama ben cevap veriyim geçen hafta gönderdim h115i rgb platinum ürünümü. Ptt yurtdışı gönderisi ile gönderdim. Şubeye turpex ile göndereceğim diye gitmiştim fakat turpex sadece zarf ve dosya gönderileri yapmaya başlamış sanırım. En uygunu ptt yurtdışı gönderisi ile göndermek. Ürün 2300gr geldi 149TL tuttu. 2kg altı ürün gönderecekseniz 70TL civarında tutuyormuş.
  • Corsair K70 RGB MK2 klavyem var. 2019 başında aldım. Ledlerde sıkıntı oldu, mavi ve yeşil ağırlıklı çalışıyor, diğer renkleri seçtiğimde mavi-yeşil tonlarında yanıyor sadece. Yani mesela beyaz seçiyorum, turkuaz yanıyor, turuncu, sarı, mor gibi renkler yok.

    Aldığım yerle iletişime geçtim, kutusuyla eksiksiz gönderin dediler. Ancak eve gelip baktığımda bizimkiler sağolsun kutuyu atmış. Yarın bu şekilde gönderim yapıp yapamayacağımı soracağım ancak büyük ihtimal olumsuz cevap alacağım gibi geliyor.

    Bir yandan da Corsair teknik desteği ile de iletişime geçtim, hard reset falan denedim ama olmadı. Bu durumda Corsair'in RMA ile iletişime geçeyim diyorum en kötü ihtimalle. Ama orj. kutuyu falan istiyorlar mı? Bu kafamda soru işareti oluşturdu.
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Corsair RMA hersey istiyor rman red edilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eyvallah, o zaman Türkiye'den hiç medet ummamak lazım
  • Bugün aldığım mağaza ile görüştüm, illa kutu gerekiyor mu, kutu atılmış yapacak bişey yok dedim. Yo maksat bişey olmasın, kendi kutusu ile sağlam ulaşır o yüzden diye cevapladılar ama inşallah geçiştirme bi cevap değildir.

    Bakalım yarın yollayacağım, neler yapacaklar göreceğiz.
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Merhaba corsair rm750x yolladim kutusuz ve kablolari eksik bir sekilde.(benim hatam degil Amazon bana kutusuz ve eksik kablolu yollamiş) Hiçbir problem yaşamadim corsair yetkili si sorun degil dedi. Siz sadece dikkatli kutulayin yeter.. Faturaniz var ise sorun yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.