Şimdi Ara

Covid sonrası 7 aydır geçmeyen sol göz sinir iletim hızı düşüklüğü ve ağrısı [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan 7 ay önce geçirdim hastalığı. O zamandan beri kendi kendine geçeceğini umduğum bir sorun var gözümde. Sol gözümde hem sürekli bir şeyler takılıyor gibi oluyor hem de üzerine daha yavaş odaklanıyorum. Sağ gözüm bakması gereken yere hızlı yani normal şekilde, sol gözüm hem ağrılı hem daha yavaş şekilde dönüyor. Senkronizasyon sorunu var. Yarın doktora gideceğim ancak çok stres oldum sorunum düzelmeyecek doktora gitmekte geç kaldım diye. Bunu daha önce yaşayan ve atlatan, ya da nasıl düzelir bilen var mı? Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosarian -- 10 Kasım 2021; 3:25:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sol göz kaslarında bir sorun var. Ancak bunun Covid'le ilgisi olduğunu sanmam. Göz kası sorunları Covid'den önce onlarca yüzlerce yıldır vardı.

    Göz kası sorunları iyileştirilebilir cunku kas kök hücreleri kendini yenileyebilir. göz küresinin uzayıp uzağa odaklanma sorunu dahi ameliyatsız, gözlüksüz iyileşebiliyor. Bu konuda Tıp Doktoru W.H. Bates'n 1920'de yazdığı 334 yapraklık Cure of imperfect sight without glasses belgesine bakmanı öneririm. Sözkonusu belgede göz kasları üzerine de bayağı birşey anlatıyor. Bu arada aşı olmuş muydun ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Hayır ilk covid olduğumda aşısızdım. Kovidi atlattıktan yaklaşık 1 hafta sonra bu sorun ortaya çıktı gözümde. Sadece Türkçe bir kaynaktan böyle bir sorun olabileceğini okudum. Dediğiniz belgeye bakacağım, çok teşekkür ederim, içime su serptiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rosarian kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Sözkonusu belge

    https://pdfcoffee.com/2020-vision-without-glasses-pdf-free.html

    de var. 1920 basımı belgeyi taratılarak PDF'ye dönüştürülmüş; Dr. Mercola başına önsöz eklemiş. Bilmeyenler için, Dr. Mercola ilaçsız iyileşme konusunda uzmandır. Balık yağı, Krill yağı (Antarktika açıklarında bol bulunan karides benzeri bir hayvan) gibi besin destek ürünleri satmaktadır. Balık yağı Krill yağı bunlar gözlerin nem dengesini sağlar. Burun kuruluğunu düzeltir. Göz sorunlarına destek olarak önerilebilir.

    Covid tedavisi sırasında ilaç verildi mi, verildi ise nelerdi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • covid virüsü, kas ve sinir sistemine vuruyor zaten. vücutda olan arızalar da var ise onaları da öncelikli olarak daha çok etkiliyor diyorum ben de. dert var ise devası da vardır. ölümün yok tabi. göz doktoruna gitmek lazım. ben de yeni gittim. bir alerjik nezle oldum yok böyle bir şey, saman nezlesi olurdum genelde ama bu nezle felaketti.. gözlere fena vurdu. neyse şükür şu an iyi durumdalar. bunun üzerine de hemen gidip grip aşısı oldum.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 11 Kasım 2021; 23:6:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.