Şimdi Ara

cowon garanti,servis ve iletişim bilgileri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.. 2 gün önce cowon d2 min hold tuşu arzalandı ve servise yolladım.. bana verilen adresler telefon numaraları vs vs... sizlerle paylaşmak istedim.. umarım yol gösterici olur....

    ilk olarak cowon markasına ait yetkili servis SERVİSİM AŞ ne ait..

    SERVİSİM AŞ....

    www.servisim.com.tr

    Seyrantepe Mah. İbrahim Karaoğlanoğlu Cd. Şafak Sk. No:6
    Kağıthane – İstanbul
    Telefon : 0212 279 58 06 (pbx)
    Faks : 0212 279 58 11
    E-mail : info@servisim.com.tr

    SERVİSİM AŞ ile yapmış olduğum konuşmalar neticesinde teknik servisleri üç kardeşler elektronik tarafından sağlanmakta olduğunu öğrendim.. servisim aş çalışanları gayet ilgililer ve yardımcı oluyorlar..

    ÜÇ KARDEŞLER ELEKTRONİK...

    www.3kardesler.com

    Merkez

    Büyükdere cad. Şehit Ahmet Sk.No:34
    Mecidiyeköy - İstanbul
    Tel: (212) 288 66 98
    Faks: (212) 288 64 75
    email: info@3kardesler.com

    Şube

    Çayır Cad.No:22
    İstinye - İstanbul
    Tel: (212) 323 17 14
    Faks: (212) 323 17 78
    email: istinye@3kardesler.com

    Şube

    Enver Adakan Cd. Çağatay2000 Sitesi A1 blok No:15 D:1 Adakent-B.Düzü/İst.
    Tel: (212) 873 68 66
    Faks: (212) 873 68 67
    email: beylikduzu@3kardesler.com

    Üç kardeşler firmasıyla hiç iletişim kurmadan cowonumu merkez adresine kargoladım ve ertesi gün beni aradılar.. çok ilgili bir firma ürünün ellerine ulaştıgını söylediler.. ''beni 05324216507 bu numaradan aradılar.. yani bu numarada servise ulaşa bilirsiniz..''fakat içime sinmeyen birşey oldu ürünün hold tuşunun krık oldugunu ve garanti dışı oldugunu söylediler hold tuşunun değişim ücretinin 30 tl civarı oldugunu söylediler.. ürün tamamen kontrol edilip 1-2 gün içerisinde tekrar arıyacaklarını söylediler.. şu anda bekliyorum aramalarını.. herhangi bir gelişmede tekrar sizlerle paylaşmaktan onur duyacagım.. umarım faydalı olabilirim...







  • evet arkadaşlar..malesef ki ülkemizde herşey para üzerine.. ne servis ler servis nede aldıgımız ürünlerin garantileri gerçek.. ürünü gönderdikten sonra bana 2 gün içerisinde tekrar haber verilecekti ama verilmedi ben aradım servisi akşam üzeri tekrar aramam söylendi aradım ertesi gün aramam söylendi aradım ürünü bulamadılar ertesi gün birdaha aradım vs vs sonunda bugün ürünün tamir edildigi ve 45 lira tuttugu söylendi bana...ürünün değişen parçalarının eskilerini yollamalarını söyledim.. aldığım cevap eski parçaları attık oldu...bu ne biçim iştir anlayamıyorum... sözde garantili ürün alıyoruz.. ama yalan garanti diye birşey yok...

    cowonlarınızı garantiye göndermeden önce bikez daha düşünün derim ben...




  • Servisler değişti istanbul telefonu 0216 441 33 33
  • ben COWON X5L 20gb model mp3 calarımı göndermiştim 2 defa subat yada mart 2009da.

    1. sinde joystik arızalandı garantiden 5-7 gün icerisinde tamir edilmiş olarak geri döndü parca değişmedi muhtemel sadece tamir gördü( 7-8 ay gecti tekrar joystik arızalandı ama garanti maalesef bitti )

    2. sinde de beyaz ekran problemi olmustu artık garanti bitmesine sayılı günler vardı yine tamir edilmiş olarak kısa süre sonra yolladılar bir daha beyaz ekran olusmadı
    tabii suan x5l inin pili joystiği gitti yarı ölü durumda

    anladığım kadarıyla parca değişiminde para alıyorlar kullanıcı hatası derlerse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oztr -- 12 Kasım 2009; 5:03:53 >
  • cowonun olmayan garanti hakkı war :D bnm ekran için 80 sarj aleti için 67 tl istediler sıfır alsam dha ucuz :D
  • ya benim de D2 nin açma kapama (galiba hold) düğmesi arızalandı. bende yarın kocaelinde ki servise götürecektim yarın. o yüzden buraya bakayım dedim belki tam adresini bilen biri vardır diye. kocaelini tam bilmiyorum çünkü. sonra bu konuyu gördüm. ilk mesajı okudum bende mi kargolasam dedim ama 2. mesajla fikrim değişti açıkcası. şimdi ne yapsam bilmiyorum. kocaelinde ki adresi tam bilen var mı acaba ? kuzey mah. ağadere cad. patan pasajı genç elektronik.
  • Benimde Cowon F2 nin jackında problem var ama hangi teknik servisi aramam lazım onu bilemedim. Servisim.com.tr deki numarayı aradım ama hatları bozuk sanırım(bozuk sinyali veriyor). Üç kardeşlerin sitesine baktım ama cowon'un logosu yoktu, kiminle iletişime geçmek lazım ? Servisim.com.tr ye mail attım, umarım cevap gelir.
  • konusu varmış bende konu açtım.
    Abime söyleyeyim de beylikdüzündeki şubasine uğrasın.
    quote:


    Beyler agamda u3 2gb mevcut garanti süresince joysticki işlemez olmuştu panatele gönderdi yapıp yollamışlar.
    şimdi garantisi bitti gene joystick mevzusu.
    orta tıklama ve sola tıklma da işlem yapmıyor geri kalanı normal.

    cowona mail attım "Türkiyede resmi servisimiz yok kore ye yollayın" gibisinden mesaj geldi.
    quote:


    Subject: RE: From COWON systems
    Date: Thu, 6 May 2010 16:22:36 +0900

    Dear Mr.

    Thank you for using iAUDIO U3.

    I am sorry to tell you that we don’t have official repair center in Turkey. You have to send your device to South Korea to get it service.


    Siz servisim'i mi yoksa panateli mi kullanıyorsunuz servis için?
    />




  • merhaba mavizaman. Ben de cowon'a mail attım ancak cevap alamadım. Benim de hold tuşum kırıldı ve kara kara ne yapacagımı düşünüyordum. Sizin mesajınıza bakılırsa Güney Kore'ye yollamaktan başka çare yok gibi duruyor. Siz nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz. Ben Kore sitesine bi göz attım ama işin içinden çıkamadım..Saygılar/Engin
  • http://www.3kardesler.com/iletisim.php
    buranın servisine götürdü
    125 fiyat çekmişler.
    oda elektronik cihazları temizlemek için özel sıvı varmış çalıştığı yerde onunla temizlemiş olmuş.
  • bugün bnmde d2 arızalandı ne açılıyo nede usbye bağlayınca tık yok.usb girişinden yanık kokusu geliyo(212) 288 66 98 aradım 05324216507 bu numarayıda aradım aynı yer ÜÇ KARDEŞLER ELEKTRONİK çıktı.arıza tespite sırf 10 tl istediler telefonda biraz konuşunca 9 ay önce garanti kapsamında hizmet verdiklerini şimdi ise garanti dışı hizmet verdiklerini söylediler.şuan tam kafan karışmış durumda nereye gideceğimi kime tamir ettireceğimi bilmiyorum.tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • şuan cowonla ilgilenen en sağlam servis bu. sürekli yeni konu açılıyor aynı şeyleri yazmaktan bıktım.

    servisim a.ş.

    erko elektronik
    bağdat cad. nevzatebey iş merk. no 368/57 maltepe istanbul (adresleri değişmiş bu yeni adres)
    0216 4423172
  • @met2505 çok sağol hocam acayip makbule geçti.

    telefonla görüştüm garanti kapsamında yapıyolar cihazı akşam faturaya bakmam lazım.duruma göre yarın kendim teslim edicem cihazı.
  • çok teşekkürler bilgiler için. 3 kardeşleri aradım. Sorunumu dile getirdim. iaudio u3 cihazının hold düğmesi değişecek ne kadar ücret tutar diye sordum. Aleti gönderin öyle fiyat çekelim dediler ki sorun ortada ona rağmen fiyat vermediler. Erko elektroniği aradım, onlar gayet düzgün şekilde 20 tl + kdv dediler. Yarın kargoya verip yollayacağım. Paylaşım için tekrardan teşekkürler.

    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: norgengin

    çok teşekkürler bilgiler için. 3 kardeşleri aradım. Sorunumu dile getirdim. iaudio u3 cihazının hold düğmesi değişecek ne kadar ücret tutar diye sordum. Aleti gönderin öyle fiyat çekelim dediler ki sorun ortada ona rağmen fiyat vermediler. Erko elektroniği aradım, onlar gayet düzgün şekilde 20 tl + kdv dediler. Yarın kargoya verip yollayacağım. Paylaşım için tekrardan teşekkürler.

    Saygılar


    erko elektronik....adamım yawcok harika bi serwis ben acaip memnunumkeşke bütün serwisler böyle ilgili olsalar




  • arkadaşlar cowon d2 yi board arızası nedeniyle erko elektronik'e 27.05.10 perşembe saat 18:00'de teslim ettim ertesi gün yani 28.05.10 saat 11:00'de cihazınınz hazır teslim alabilirsiniz diye telefon geldi şok oldumhızlı olacağını umuyodum ama bu kadar da değil

    bu arada cihazın kasıma kadar garantisi devam ettiği için garanti kapsamında tamiri yapılmıştır.

    gerçekten çok ilgili erko elektronik'teki çalışlanlar hepsine buradan çok teşşekür.Aslında yeni bi Sabit konu açarak teknik servis ihtiyacı olan arkadaşların bilgilenmesi sağlanabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghan87

    @met2505 çok sağol hocam acayip makbule geçti.

    telefonla görüştüm garanti kapsamında yapıyolar cihazı akşam faturaya bakmam lazım.duruma göre yarın kendim teslim edicem cihazı.


    quote:

    Orijinalden alıntı: norgengin

    çok teşekkürler bilgiler için. 3 kardeşleri aradım. Sorunumu dile getirdim. iaudio u3 cihazının hold düğmesi değişecek ne kadar ücret tutar diye sordum. Aleti gönderin öyle fiyat çekelim dediler ki sorun ortada ona rağmen fiyat vermediler. Erko elektroniği aradım, onlar gayet düzgün şekilde 20 tl + kdv dediler. Yarın kargoya verip yollayacağım. Paylaşım için tekrardan teşekkürler.

    Saygılar


    rica ederim arkadaşlar. sorunlarınızın çözüldüğünü öğrenince mutlu oldum.




  • Merhaba, bende cowon f2 var kulaklık soketi temassızlık yapıyordu garantisi var hala panatelden almıştım ama orasıda kapanmış, internetten erko elektronigin telefon numarasını bulup aradım eskiden baktıklarını ama simdi bıraktıklarını söyledi ordaki adam bende dedimki garantisi hala var 5 yıl boyunca bakmanız gerekir dedim,o adamda parca lazım degilse yardım ederiz dedi iyi dedim bende adresini aldım maltepeye gittim yapacagı basit bi lehim sonucta bende yapabilirdim ama garanti kapsamı dışında kalır diyerekten okadar yol gittim velhasım kelam adam lehimledi kulaklık soketini, teşekkür ettim tam ayrılırken 20 tl tamir ücreti istedi şaşırdım kaldım sonucta yaptıgı basit bi lehim işlemi hem fiyat acayip kazıktı hemde telefonda öyle bir ücretten bahsetmeden beni maltepeye kadar getirtti orada başımdan aşagı kaynar su dökülmüş misali adamla diyaloglarımız kötü geçti ve sadece 1 gün sonra cowonumun ekranı gitti şuan müzik çalıyor ama ekran bembeyaz ışık kaplı. Eğer cowon unuz varsa ERKO ELEKTRONİK e GÖTÜRMENİZİ TAVSİYE ETMİYORUM HERHANGİ BİR ELEKTRONİKCİYE GÖTÜRÜN DAHA İYİ. SAYGILAR SEVGİLER...




  • @Cevat_Genc

    Bnde yaklaşık 1 sene önce cowon d2'min usb girişleri yandı ve erko elektronik hiçbir ücret talep etmeden garanti kapsamında cihazın onarımını gerçekleştirdi.Ve bu işlem 1 gün sürdü.Mecidiyeköydeki bir firma servis bedeli olarak onca konuşma sonrasında en 50 tl'ye yapabileceğini söylemişti ozamanlar. Ama Cowon marka cihazlar 2 yıl garantili diye biliyorum bu 5 yıl garanti meselesi nerden çıktı anlamadım
  • Arkadaşım ozaman erko elektronik garanti kapsamında bakmak zorundaydı, cowon un yetkili teknik servisiydi. ben cowon umu 2009 un 11. ayında aldım yani hala 6 ay garantisi var ama şuan Türkiyede garanti kapsamında cowon u tamir eden hiçbiryer yok. Disbritörlüğü kaldırmış cowon, ama buna ragmen yani artık bumal bu tarihden itibaren Türkiyeye girmeyecek ama garanti kamsama sürecindeki ürünleri 5 yıl boyunca tamir etmek zorundalar. bu adam (Erko Elektronik) bana telefonda Kulaklık soketi temassızlık ediyorsa yardım ederiz dedi yapacagı basit bi lehimle idi, götürdüm oraya 5 dk da lehimledi verdi makineyi teşekkür ettim tam giderken ee para vermeyecekmisin dedi 20tl imiş ne parası ya dedim bende hem garantili cihaz hem telefonda yardım ederiz diyosun paradan hiç bahsetmiyorsun ki bahsetseydi fatihden maltepeye kadar boşuna gitmezdim kendimde lehimleyebilirdim yada burada herhangi bir elektronikciye lehimletirdim daha ucuza öyle kötü bir konuşma geçti aramızda sonra ben ayrıldım ordan yaklaşık 1 gün sonrada ekranım arızalandı artık içini açıp ne yaptıysa nasıl yaptıysa ekranını bozmuş belki o gün hemen farkedemedim ama yaptıgı işten hiç memnun kalmadım açıkcası, cowon f2 çöplük oldu artık hiçbir yerde yedek parçasıda yok olsada çok pahalı. yani yeni bir mp3 player alacagım. kahretsin.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.