Şimdi Ara

COWON S9 Ses yükseltme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar araştırmalarım sonunda şunu öğrendim.Avrupa standartları gereği s9 da ses 30 dan sonra yükselmiyor..40 gösteriyor ancak ses 30 da kalıyor.Bunun için Cihazı pc ye takıp system klasörü içindeki param.cfg dosyasını silmek gerekiyor..Sonra pc den bağlantıyı kesiyouz,cihazı açıyoruz..Karşımıza çıkan seçenekte dil olarak english veya kendimize uygun olanı seçiyoruz..2. pencerede Europe- non Europe seçenği çıkıyor..Non Europe yi seçiyoruz..Son pencerede isteiğimizi seçebiliriz..

    Bunu yapınca Europe standardından çıkmış oluyoruz ve gerçek s9 sesine kavuşuyoruz..Ancak küçük bir sorun var..Dün bu ayarları yaptım sonrasında menüde ara bilgiler Çince görünmeye başladı.5-10 dk içinde de müzik ve videolar kayboldu.cihaz hiçbirini açmadı..cihazı kapayıp açınca tekrar normale döndü ..10 dk içinde yeniden bozuldu..Firmware yaptım yeniden ancak düzelme olmadı..son çare olarak europe seçeneğine geri döndüm..Bir kaç saat geçmesine rağmen sorun görünmüyor..İlk haline geri döndü cihaz ancak ses 30 da sınırlı gene..Gün içinde sorun çıkarsa yazarım..

    Bununla ilgili olarak yardımcı olabilecek var mı?Sitede bu konu konuşulmuş daha evvel.Aynı sorunu yaşayanlar oldu mu..







  • http://anythingbutipod.com/2010/02/cowon-iaudio-i9-review/
    ,
    Bu sitede yorumlar kısmında;

    ,DeadMan on February 18, 2010 4:53 AM

    an advice for Europe owners (like me, Italy) of this amazing player. If you think the volume isn’t much loud, the player was probably setted to Europe Region (so volume limited). Sometimes, like my case, this setting is made from sellers and if you boot the player no selection screen appear but you’re imeediatley on the UI main screen. To set Non Europe is very simple, use the player as MSC, go in System folder and delete PARAM.CFG (you’ll lose all settings such as equalizer or brightness). Don’t be tricked by first selection, you can select any language in the second step select Non Europe and then select region of FM Tuner. That’s it, and believe me, volume limit really limits also sound quality because you aren’t able to find the right volume level to equalize and add effects
    şeklinde bir yorum var...

    param.cfg dosyasını silmek diğer ayarları da etkiliyor..ben mi yanlış anladım yoksa..dün benim cihazda da aynı şey oldu..Ses yükseldi ancak menü bozuldu..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.