Şimdi Ara

CREA’DAN ENERJİ TASARRUFU VE PERFORMANS SAMPİYONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CREA''DAN ENERJİ TASARRUFU VE PERFORMANS SAMPİYONU Yeni NU5 serisi Notebooklar!

     

    CREA yeni NU5 dizüstü bilgisayar serisini piyasaya sunuyor. CREA''nın Piano Black tasarıma sahip bu yenilikçi, enerjiyi tasarruflu kullanan ve yüksek performanslı güçlü NU5 serisi beklentisi yüksek kullanıcılara hitap ediyor.

     

    CREA, Intel Centrino 2 işlemci teknolojisi ile NU5 serisinde kullanıcılar az enerji tüketerek yüksek performansa ulaşıyor. Aynı zamanda N serisi kablosuz bağlantı sayesinde iletişim hızında 5 kat daha fazla bir verimlilik elde edilerek arzulanan hıza ulaşarak zaman tasarrufu sağlanılabiliyor.

     

     

    NU5-86MP İLE YÜKSEK PERFORMANS KEYFİ!

     

    NU5 serisinin özellikleriyle ön plana çıkan, yüksek performanslı bilgi işlem imkânı sunan NU5-86MP modeli çoklu işlemlerde yüzde 50 performans artışını üzerinde bulunan Intel® Core™2 Duo T8600 (2,4 GHz) işlemcisi sayesinde aynı anda birden fazla işlemi kolayca gerçekleştirerek yakalıyor.

     

     

    NU5-86MP İLE ENERJİ TASARRUFU

     

    NU5 teknolojisinin en büyük özelliği, pilin kullanılmadığı zamanlarda enerji kaybı yaşanmaması. 6 hücreli li-on (lityum iyon) pil teknolojisi sayesinde enerji tasarrufu teknolojisi ve uzun pil ömrü ile özgürlüğün tadını çıkarmanızı sağlıyor.

     

     

     

     

     

    CREA, NU5-86MP, sahip olduğu 2 GB RAM ile işlem yaptığınızda süratinizi arttırırken, bütünleşik web kamerası, 250 GB sabit disk kapasitesi ile yeni teknolojiyi uygun fiyata satın alma imkânını sağlıyor.

     

     

     

     

    NU5-86MP

    $1199+KDV

     

    Intel® Centrino® 2 işlemci teknolojisi

    İŞLEMCİ

    Intel® Core™2 Duo İşlemci P8600

    (2.4 GHz, 3 MB Önbellek,  1066 MHz FSB)

     

     

    WIRELESS

    Intel® WiFi Link 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı

    İŞLETİM SİSTEMİ

    Windows Vista Home Premium

    EKRAN

    15.4" WXGA (1280x800),  Ekrana Tümleşik WebCam

    EKRAN KARTI

    512MB (HM) ATI Radeon HD3470 Ekran Kartı

    HARD DİSK

    250 GB Sabit Disk

    RAM

    2 GB Bellek

    OPTİK SÜRÜCÜ

    DVD Super Multi

    PİL

    6 Cell Li-Ion Pil

    KLAVYE

    Türkçe Q Klavye

    BLUETOOTH

    Bluetooth

     

     

     

     

     

    CREA HAKKINDA:

     

    Crea,, farklı tasarım konsepti, üst düzey servis anlayışı, kaliteli ve uyumlu donanım segmentinde fiyat avantajı sağlamak ilkeleriyle 2005 yılında kurulmuştur.Bilgisayar,Tüketici Elektroniği ve Komünikasyon alanlarında kullanıcılara özel çözümler sağlayan Crea sektörünün öncü firmalarından biridir.

    Crea, üretime başladığı günden bu yana teknolojiyi en ileri seviyede kullanarak, Teknoloji dünyasına yeni pencereler açmış, modern tasarım harikası olan ürünlerini kullanıcıların hizmetine sunmuştur. Yeni ürünler,farklı hizmet anlayışı ve farklı ürün promosyonları ile sektörde ilklere imza atan bir firma olarak anılan Crea 2007 yılında Intel ve Microsoft ile ortak gerçekleştirdiği Taraftar PC Projesi ile Nisan 2008''de Roma''da Intel tarafından düzenlenen "Intel Solution Summit 2008"de en iyi proje ödülünü alarak gelecekte Türkiye''nin Dünya markası olma yolundaki vizyonunu benimsemiştir.

    Crea hızla gelişen tüketici pazarında mağazalara ve tüketicilere yönelik gerçekleştirdiği pazarlama çalışmaları ile son kullanıcıların doğru, bir diğer deyişle ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacakları ürünü doğru fiyata ve alternatifli ödeme seçenekleri ile alabilmelerini sağlamaktadır. Kendi bünyesinde barındırdığı perakende pazarlama danışmanları ile bir ilke daha imza atarak marka bilinirliliğini üst seviyelere taşıyan Crea; kurulduğu günden beri sürdürdüğü hızlı büyümesini 2007 yılında da % 156 büyüyerek zincir mağaza satış noktalarında en çok tercih edilen masaüstü PC markalarından biri olmayı başarmıştır.

    Farklılaşma stratejisi ile satış öncesi danışman desteği, noktaya özel pazarlama, devamlı ziyaret ve satış sonrası YERİNDE servis, Türkiye çapında 81 il ve K.K.T.C.''de uzman servis kadrosu ile servis garantisi, problemlere hızlı çözüm, müşteri memnuniyeti için geri dönüş imkanları sunarak markasına olan güvenini kullanıcılara kanıtlamıştır.

    Crea, bugün yüzlerce çalışanı, sektöre sağladığı milyonlarca dolar katma değeri ile Türkiye''nin önemli bilişim kuruluşları arasındaki yerini almıştır.

     

    DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN : www.crea.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.








  • hadi hayırlısı. bundan bir sene önce monitör araştırması yaparken gold bilgisayarda teşhir edilen bir monitörünüzde resmen parıl parıl pencere camı kullanıldığını görmüştüm ve gelip geçici bir firmadır diye düşünmüştüm. şu yazıyı okuduğum ana kadarda aynı şeyi düşünüyordum. yerli firmaların sektörde gelişimini görmek bizler içinde sevindirici. kazıkçı stratejilerle ucuz konfigurasyonları değerinin 5 misli fiyata satan malum markalardan olmamanız dileğiyle.
  • ÖNCELIKLE CREA YI BÖYLE BİR ÜRÜN ÇIKARDIĞI İÇİN TEBRİK EDERİM
    DESKTOP TA FARKLI TASARIM VE HİZMET ANLAYIŞI İLE FARKLILIKLAR GETİREN CREA ; NOTEBOOKTA DA BİR HAYLİ İDDEALI GÖZÜKÜYOR..BENCE DE YERLİ MARKALARI DESTEKLEMELİYİZ...
  • 1066FSB notebook işlemcisi kullanma deneyimini tavsiye ederim herkese,üründe HDMI çıkışta mevcuttu haırladığım.
  • Ürüne değer katan farklı olan birşeyler yapan tüm firmalar desteklenmeli çok daha eksik özellikli ama uluslar arası firma olan ve türkiyede markasının karşılığı hizmeti vermemesine rağmen çok daha pahalı satılması yerine Türk firmalarına destek olunmalı.
  • bence crea netobook bu ozelliklerle çok iyi performen ve enerji tasarrufu ile daha fazla işlem ve iş yapma zaman kazadırdıgı kesin olarak gosteriyor...

    şık Özel Tasarım gorutusu ile ..netobook da gerçekten..iyi bir şekilde...iddiali oldugunu da gosteriyor..dogrusu

    ...benim araştırdıgı kadarıla servis olarak her il de ve KKTC de servis lerinde varmış..servis bulama gibi seyler de olmaz sanırım ...
  • heheyt yine yaptı yapoacagını crea bakalım hp asus ve diger markalardaki centrino2 notebooklardan fiyat olarak avantajı olacakmı eger ole ise bu adamları seviyorum..
  • CREA TEKNIK SERVİS VE FİYAT AVANTAJI OLARAK DİGER MARKALARDAN BİR ADIM ÖNDE OLACAĞINA İNANIYORUM...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.