Şimdi Ara

Crea dilediği her yerden internete bağlanmak isteyenlere mobil dünyanın kapılarını açıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     

    CREA İLE OZGURLUK HERYERDE!

     

     

    Crea dilediği her yerden internete bağlanmak isteyenlere mobil dünyanın kapılarını açıyor.

     

     

    Bilgisayar, Tüketici Elektroniği ve Komünikasyon alanlarında kullanıcılara özel çözümler sağlayan Crea`dan bir yenilik daha…Crea Minic J100

     

     

    Sık ve küçük boyutlarda tasarlanan Minic serisi ile eve dönmeyi beklemeden maillerinizi hemen paylaşın, kablosuz özgürlükle webde gezinmenin keyfini çıkarın.

     

    Mobilitede sınır tanımayan Crea, pazara sunduğu küçük ve şık tasarımlı Minic serisi Notebooklar ile kullanıcılara kolay kullanım ve sürekli erişim seçenekleri sunuyor.

     

    Mobil iletişimde teknolojinin trendi haline gelen, kullanıcının istediği her yerden kolayca internete bağlanabilmesini sağlayan Mobile Connect USB Stick ler ile kullanicilar ozgurlugun keyfini cikariyor.

    Crea ve Vodafone arasında yapılan anlaşma kapsamında Crea marka Minic J100 model dizüstü bilgisayar alan kullanıcılar, Vodafone Mobile Connect USB Stick Kampanyası''na dâhil olmaları durumunda, Vodafone Mobile Connect USB Stick''e ücretsiz sahip olabilecekler. GPRS ve EDGE teknolojilerini destekleyen ürün doğrudan USB girişinden bağlantı yapıyor ve herhangi bir USB kablosuna ihtiyaç duymuyor. Mobil internet paketi sayesinde evde, okulda, işte, parkta, arabada, tatilde, Kısaca Minic J100''ün olduğu her yerde dizüstü bilgisayarınızdan zaman ve mekân sınırı olmadan internete bağlanabilirsiniz.

    Kullanicilara her zaman her yerden erişim hizmeti ve kullanim kolayligi sağlamak amacı ile üretilen Crea Netbook serisinden Minic J100 serisi notebooklar ile Vodafone Mobil internet Paketi bir araya geldiğinde kullanıcılarına internete bağlanıp, maillerini kontrol etme, arkadaşları ile iletişim kurabilme kısacası özgürce hareket edebilme imkânı sağlıyor.

    Aylık sabit ücreti 35 YTL ( KDV hariç, ÖİV dâhil ) olan Vodafone Mobile Connect USB Stick Kampanyasında hesaplı internet paketlerinden 1 GB''lik paketi seçen ve 12 ay süresince bu paketi kullanacağını taahhüt eden kullanıcılar, paketin aylık sabit ücretini 25 YTL (  KDV dâhil, ÖİV hariç) olarak ödeme imkânı elde edecekler.

     

    Ayrıca kampanyaya dâhil olan kullanıcıların, ikinci ayda 25 YTL'' sabit ücretleri bir kereye mahsus olmak üzere Crea tarafından karşılanacaktır.

    Kullanıcılara Connect kartın gönderilmesi, hatlarının aktif olması ve 1 aylık ücretsiz kullanım için 0 542 444 1 549 numarayı aramaları yeterli olacaktır.

    Detaylı bilgi için : kampanya@crea.com.tr 0216 581 58 58

    499 USD + KDV (890 YTL KDV Dahil)

    CREA NOTEBOOK Minic J100

    İntel İşlemci 1.6 GHz

    Windows XP Home Basic

    1 GB DDR2 667 MHz Bellek

    10.2" WXGA Ekran

    160 GB SATA 5400 rpm

    Card Reader

    Wireless / Webcam

     








  • mini notebook ları bütün şirketler çıkarıyo bakalım tutucakmı...
  • XP Home Basic ten kastınız XP Home Edition sanırım :) Home Basic vista da :)

    Netbook larla bir anlasamadim :) displayi göremiyorum biraz da :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.