Şimdi Ara

*** Cruze 1.4T Manual LTZ Mars Mavisi Sunroof *** 3 Aylık İzlenim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 52 bin tl ye satması hayal bence arkadaşın, neden bu kadar yüksek koymuş anlamista değilim,...açıklama için tsklr...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes soruyor neden 52.000 diye. Hatta "kul hakkı" yedigimi iddia edip PM'den yazan olmuş. Size aciklayayim da siz de rahatlayin ben de.Yoksa sirf bunun icin yakinda topic acacaklar "adama bak 52.000ye satiyor" adi altinda.

    Ben bu araci 32.900 aldim. Bana OTV dusmeden verdikleri fiyat 46.000 lira Cruze 1.4T, LTZ, Sunroof, Mars Stone rengi, cam kaldirma aparati, karter koruma dahil. Ben de 44.750 diye hatirliyordum ama 46.000 uzerinden hesaplanmis ki ISTEYENE FATURANIN FOTOKOPISI NOTER ONAYLI GONDEREBILIRIM.

    Ben bu araca 400 liraya llumar film serviste, Autokingde boya koruma pasta cila 300 lira, acmis oldugum topicteki ufak tefek modifiyelerle de 300 lira harcadim. Yani aracin kendine 1000 lira falan harcadim. Ne etti? 47.000. Ben ne fiyat vermisim? 52.000. "Kul hakki" yedigim miktar? 5.000

    Simdi gelelim kuru fasulyenin faydalarina. Bu araci liste fiyati uzerinden 56.500 liraya alan da oldu ki kasko zaten 56.500 uzerinden hesaplaniyor(Gunlas Bayii Antalya arayip detayli listeyi alabilirsiniz) , indirimin dibine dibine vurup 41.000 bandinda alan da oldu(Uyeler topicinden bakabilirsiniz). Benim OTVden faydalanmis olmam, 5 yil icerisinde bu araci satmama engel degil. OTV oder yine satarim. O yuzden bu araba 46.000 uzerinden degerlendirilmeli.

    Sizin kul hakki dediginiz, bankalarin bile 8 ayda vermiyor dediginiz 5.000 faiz icin; benim o rakami belirlemem tamamiyle keyfi. Alan olursa satarim kimsenin bogazina yapismiyorum. Insallah haftaya Isparta'da 2. Cafemi aciyorum biraz darlanmistim; ayrica ucak muhendisiyim ve yurt disina cok gittigimden garajda duruyor. Yani elzem ihtiyacim olmamaakla beraber maddi sikintida gozden cikarabilecegim birsey bu Cruze. Benim gozumde Chevrolet cekilmeseydi ve 56.500 satisa devam etselerdi bu aracin su anda 2. El piyasasi 50-52.000 bandinda olurdu temizligine gore benim dusuncem. Ha ben ne yaptim? Fiyati 52.000 koydum zaten arabayi oyle cok satma taraftari olmamakla birlikte (Konya'dandi yanlis hatirlamiyorsam 50.000 lira foyat veren oldu isteyen olursa onun da arama kaydini Turkcell'den getireyim) hem kendimi icten ice bu satistan vazgecirme adina belirlemis oldugum psikolojik bir fiyat hem de bu aracin normal sartlar altinda piyasadaki arabalarla karsilastirdigimda ederinin 49-50.000 dusundugumden 2-3.000 ustune koyarak keyfi rakam belirledim. Kimsenin bogazina yapismiyorum Kimsenin parasinda gozum yok. O degil de sirf rengi icin bile en az 8-10 kisi aradi

    Neyse konuyu uzatmayacagim. Aracimi seviyorum. Ilana koyarken bile el gonlum gitmedi. Hem o duygulari bastirmak amaciyla hem de zorunlu olmadigindan hem de degerini o civarda gordugumden (ustune 2-3.000 de benim toleransimi ve pazarlik payini dusunursek) bu fiyata koydum. Bence konusulmasi gereken konu benim ne kadar kazanacagim degil de bu arabanin ederi ne kadardir? Bu araci 41.000 bandinda alan arkadas 47.000 ilana koysa 6.000 lira faizi o zmn bankalar verecek mi? Ya da "kul hakki" yemis olacak mi? Bugunki munezara konumuz da bu olsun ha?

    NOT: Dun serviste Angel led far, arka stop lambasi, yan marspiyel, 4 tekere endless kaliper, xenon fari sistem kabul etmediginden alel acele xenon effect photon ampul taktik ama icime sinmedi. Ampulleri osram night breaker ya da cool blue ile degistircem.Sis farlari da beyaz ampul oldu. Simdiki amacim aracimi bu yaptigim masraflardan sonra 65.000 liraya ilana koymak. Reklamin iyisi kotusu olmaz belki alan cikar ha?

    Aracimi bu kadar sevmeseydim ve illa saticam diye de ugrassaydim bu masraflari yapmazdim herhalde?

    O degil de arabanin fotolarini atarim bu hafta icinde. Canavar yakiyor. Sade ve şık.

    Keyifli surusler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yusuf898989 kullanıcısına yanıt
    PM'den yazanlara şaşırdım. Kime ne! neye satarsa satar araç sahibi?

    Dün, soğuk algınlığı yüzünden evde pinekledim. Bilseydim bende gelir, bakardım nasıl olmuş diye.
    Farlar için @compicat arkadaşımıza danışsaydın keşke. O da yurt dışından getirttirip montajını burada yaptırdı. O da ampul sorunu yaşamıştı.

    Osram Night Breaker+ daha iyi olur, diğeri mavimsi bir ışık veriyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    PM'den yazanlara şaşırdım. Kime ne! neye satarsa satar araç sahibi?

    Dün, soğuk algınlığı yüzünden evde pinekledim. Bilseydim bende gelir, bakardım nasıl olmuş diye.
    Farlar için @compicat arkadaşımıza danışsaydın keşke. O da yurt dışından getirttirip montajını burada yaptırdı. O da ampul sorunu yaşamıştı.

    Osram Night Breaker+ daha iyi olur, diğeri mavimsi bir ışık veriyormuş.

    Gecmis olsun panther hocam, aman dikkat bu aralar geçiş donemi Antalya'da.

    PM komusunda valla ben de cok sasirdim. Hatta bu kadar konusulacagini bile dusunmemistim. Cruze piyasasi ufak oldugu icin herkes takip edebiliyor. Sıkıntı yok ama

    Hocam valla bi haftasonu bulusalim cay falan iceriz tanisir muhabbet falan ederiz hatta Antalya'dan baska arkadaslar hatta ve hatta gelebilecek olan cevre illerden de arkadaslar ile bulusursak bence cok manidar olur.

    Valla bu arac otomatik far sensorune sahip oldugundan elektronik sistem kabul etmemis oyle dediler. Servisle baya konustum bu konuyu. Bir de gisip Osram Xenon almistim bidolu para bayilmistim. Simdi elimde patlamasindan korkuyorum, ampul cok icime sinmedi cunku ama dedigin gibi illa ampul takmak zorunda kalirsam night breaker takacam.Ama yurtdisindan gelen sistemi anlamafim cunku servisin bana dedigi sey; elektronik olarak bu modele hicbirsekilde xenon takilamayacagi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Egzos ucu işini ne yaptın? Bir türlü, cumartesi vakit bulup seni arayamadım.
  • Bir de angel eye farlarla led stoplar ne oldu? Ben de 1 yıldır taktırmayı düşünüyorum ama arabanın orijinalliğine bir türlü kıyamadım. Biraz gaza ihtiyacım var galiba. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Curva Sud

    Bir de angel eye farlarla led stoplar ne oldu? Ben de 1 yıldır taktırmayı düşünüyorum ama arabanın orijinalliğine bir türlü kıyamadım. Biraz gaza ihtiyacım var galiba. :)

    Aracı gördüm, çok fenaydı. Maşallah.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.