Şimdi Ara

cruze radyo çalışmıyor elektrik gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, pazartesi günü aracımın aküsünü inci akü ile değiştirdim 75 amper olandan usta çok güzel bir işçilik ve yuvasına uygun olan modeli güzelce taktı,
    ptesi akşamı hiçbir sorun yaşamadım. malum ankarada 4 gündür havalar -10 -15 lerde bu yüzden aracımı kullanmadım parkta kaldı. cuma akşamı bir çalıştırıp ısıtıyım dedim, aracı çalıştırdım ama radyo ışıkları hiç yanmadı, radyo çalışmadı ve uyarı sesleri de çıkmıyor, geri vites sinyal gibi.

    şimdi çok soğuktan çalışmamış ta olabilir, aküyü değiştirdim kutup başları ile ilgili de olabilir ikisininda aynı denk gelmesi kafa karışrırıcı oldu. yanlız akü olasılığı biraz az gibi çünkü değiştiği gün hiç problem yoktu. ilk önce sigortadan felan sandım gerçi daha bakmadım bugün sabahta çalışmadı radyo sorun inşallah kronik hale gelmez. düzelen veya çözüm bulan veyahutta yine şu yaşanan soğuklarda başına gelen var mı acaba?







  • Akunun oldugu yerin resmini cektim bikac kablo ve aku ustunde bir kutu var acaba radyoya giden bir kablo baglanti vs.. mi var? Hala calismiyor radyo.. :(
     cruze radyo çalışmıyor elektrik gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabada xenon var mı?
    akünün önündeki kutu nedir?
  • Benim cruzeda da aynısı oldu iki hafta önce 2 gün sonra kendi kendine geldi başkalarında da olmuş bende iki haftadır tekrarlamadi ama tekrar eder mi bilmiyorum biraz bekle hemen tamirciye gösterme derim ben yine de sen bilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, xenon yok aracta normal farlari o kutu lpg ile ilgili sanirim cinku uzerinde lpgnin markasi yaziyor bende tam bilmiyorum :)

    sanirim kesinlikle soguklardan dun araci yaklasik bir saat kullandim tabii icide hamam gibi oldu ama yinede calismadi. Aksamda eve geldikten sonra hava -10 lardan 0 a yaklasip yumusadi markete giderken bi calistiriyim dedim teyip duzelmisti. Sanirim cok soguktan kaynaklaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar göstergeler le ilgili elektriksel sıkıntının çözümü akünün negatif kablosu ile alakalı bulunmuş yurtdışında. Resimdeki parça.Siyah kablo.
     cruze radyo çalışmıyor elektrik gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.