Şimdi Ara

CRYSİS 2 MP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a öncelikle crysis 2 yi sadce mp oynamak için almayı düşünüyorum ama bi ara hileciler fln bastı deniodu sw ları 2.1 patch fln çıkmış en son ama şu an son durum nedir hala durum aynı mı ????? 65 liraya değer mi bu oyun ayrıca !!!!!!!



  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaegir

    s.a öncelikle crysis 2 yi sadce mp oynamak için almayı düşünüyorum ama bi ara hileciler fln bastı deniodu sw ları 2.1 patch fln çıkmış en son ama şu an son durum nedir hala durum aynı mı ????? 65 liraya değer mi bu oyun ayrıca !!!!!!!


    a.s
    Crysis 2 takım oyununa dayalı değil.Adamların nereden çıkacağı belli değil.Oyunda hile çok az.Parmakla sayılacak kadar.Bazende hiç denk gelmiyor.Geceleri girdiğimden olabilir herhalde :)
    Ben crysis 2 almış biri olarak battlefield bad company 2 al derim.Ha onu almazsan crysis 2 veya cod 7 ye bak ikisinden birisini al.Brink'i denedim crysis ten beter :)
  • Hacı 100 tl çok fazla öğrenci adam için içim yanar ya BC2 fln da hemen hemen aynı bi crysis 2 fiyatı uygun youtube dan video izledim mp için baya eğlenceli gibi geldi ama bilmiom . sw sayısı crysis de arttımı bide önceden pingler uçuodu fln deniliodu ??? birde bc2 en ucuz nerden bulabilirim.. )
    ilk defa orj oyun alıomda ondan )) teşekkür yardım için....
  • key diye bir sey var onu dene :) 35tl ye ben key aldım.ama once yorumlara bak elestırılere bak youtubeden vıdeolar ızle tavsıye al vs vs.
  • cd key alcamda oyunu corsan olarak single bitirdim onun cd si var oyunu açınca gelen yere cdkey yapıştırıp kayıtım var zaten şifre ad fln direk dalabilirmiyim??????

    yoksa bide baştan internetten mi indircez oyunu........ corsanken 1.4 yamada fln yüklemeye çalışıo sonunda hata veriodu key le bu sorun gider mi ?????
  • key alcan EA Download manager ıle oyunu orıjınal surum ındıreceksın ordan TR dıl secenegıde yapacaksın sonra yan gelıp yatacan patchdı cartdı curtu manager otomatık ındırır EA manager zımbırtısı STEAM gıbı bır sey ıste.ındırdıgın zaman ınternetın kotalımı orasıda var ıste ama temız temız ındırecen.
  • yok internet sınırsız da ea manager e üye olup key yazdınmı artık otomatik olarak görüo deme key i ???? format sonrası fln sorun oluştırmaz ???????
    warband ta öle key yazmdan bi kere yazdım oto görüo hep oyunu kurunca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaegir -- 22 Mayıs 2011; 14:14:41 >
  • acıkcası ben yukledım oyunu ama formata falan hıc atmadım bu seferde ben senden yardım alıcam bende ayrıcana HDD var ama EA download managerle ındırdıgım Crysıs 2 yı HDD ye kopyalamak ıstıyorum herhangı bır durumda yedeklemek amacı ile nasıl yapacagım bunu.senın soruna soyle yanıt verebılırım ben vırus programı ıle oyunun 1 2 save dosyasını yanlıslıla sıldım oyun dırek benden yenıden serial ıstedı onu yenıden gırıp multı oynadım onun harıcınde senden devamlı multı key ıstemıyor oyunu kurarken gırıyorsun serial key ondan sonra kalıyor bıde hesap acıyorsun acarkende devamlı hatırla gıbı bır kutucuk var onu tikliyorsun her acıldıgında name + parola yazılı oluyor dırek enterlıyıp gırıyorsun.ve ben yukledıgım oyunun dosya konumunu ac dedıgımde oyunu gosterıyor ama kopyala falan fısman yapamıyorum.
  • Cd-keyi alırsın. EA download managere kaydedersin. Elinde bulunan korsan oyunu yüklersin. Crack yapmazsın. Activationdan cd-keyini aktifleştirip oyuna girersin. Oyunda pingler yüksek gözüksede lag yapmıyor oyun. Ama ben fazla beğenmedim Crysis 2'nin mpsini. BFBC2 daha zevkli geliyor bana. Tabi senin tercihin.
  • ya birde BF 3 fln çıkıo BC2 yi almaya gerek varmı ???? çok kararsız kaldım ya elimde oyun kalmadı bıktım cabal dı carrtu currtu bi cod4 bi mw2 corsan zaten eski oyunlr
  • sabret dıyecem o zaman cod4 MP oyna ıste daha ne ıstıyorsun ucretsız MP yenı oyunlar cıkana kadar paranı bırıktır.
  • cod4 te elini sallayan hile yapıo bıktım hangisine girersen gir sw ların farketmez........ beklicez artıkta BF 3 çıktığı zman onu alırım 4 ay gibi bi süre var yaklaşık.
    ya muhakkak hile az da olsa olcak ama aşırı fazla cod4 te guid ban fln yalan hepsi 10 sn de 55lvl + key değiş dal yeniden..... en çokta cod serisi BF serisi üzerinde hack için uğraşıyolar çok fazla hile sayısı....
  • /happyyyyy end
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.