Şimdi Ara

CS:GO Ban hakkında...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum CS konusunda hiçbir bilgim yok.
    CS Go yu kırılmış şekilde indirip oynuyordum multiplayer olarak. Sunuculardan birisinden süresiz ban yedim. Şimdi sunucuya bağlanamıyorum.

    Şimdi sizlere sormak istediğim soru şu,
    Steam hesabım yok. Steam uygulaması da bilgisayarımda yüklü değil. Oyun ise sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Sanırım Steam emulator gibi birşey var oyunun içinde. Skin, seviye, profil vs. olsun benim içn hiç önemli değil. Yani cs go için açılmış bir profilim yok ve profil kaybı falan da hiç önemli değil benim için. Yeterki bir şekilde CS oynayabileyim. Ben bu server a nick değiştirip tekrar bağlandığımda sunucu yasaklı olduğumu söyleyip beni oyuna almıyor. IP ve nick değiştirdim, yeniden denedim yine aynı sonucu aldım. Bu sefer ise Oyunu Revo Uninstaller ile tamamen kaldırıp pc de önbellek vs ne varsa sildim IP yeniledim ve oyunu tekrardan kurdum nick değiştirdim ama sonuç yine değişmedi.

    Merak ettiğim ve sizlerden öğrenmek istediğim şey şu: Hiçbir hesap veya profilim vs. yokken bütün herşeyi silip yeniden yüklememe rağmen sunucu beni nasıl tanıyor? Bu sunucuya tekrardan bağlanmak için ne yapmam gerekiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentalite -- 3 Haziran 2018; 4:5:13 >







  • Yaz indirimde 14 15tlye kadar bu oyunun fiyatı düşecektir uğraştığına değmez hem bütün topluluk ile beraber oynarsın sorunun cevabına gelecek olursak belli donanımların seri numarasından tanıyor olabilirler örneğin hdd seri numarası ethernet mac adresi vs vs..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 3 Haziran 2018; 5:14:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hwid, googleye hwid değiştirme yazıp değiştirdiğinde girebilirsin.
  • Konu hort olacak ama yine de cevap yazmak istedim. Bendeki nosteam versiyonu. Sanırım nosteam versiyonlarda steam emulatör varmış. Bendeki ise revemu emülatörü imiş. Araştırmalarım neticesinde revemu steamid oluştururken diskinizin unique id numarasını baz alıyormuş. Yeni bir steam id almak için de unique id yi değiştirmek gerekiyor tabi fakat bu değeri değiştirince de windows bir daha açılmıyor. Format gerekiyor. Yani anlayacağınız format işlemi şart gibi.
  • Ne diye orda oynayacaksınız orada herkes hile zaten?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 12 Eylül 2018; 22:2:0 >
  • Arkadasimin mmde 4k saati var şuan aimbot kullaniyor. Ranki global 1 senedir ban yemedi kendimde okadar report ettim. Ban yemiyor bana bahsettigi hile onun reflexini referans alip aim kayiyormus.

    mm 64tick kanser yani oynanmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.