Şimdi Ara

CS:GO DÜŞÜK FPS SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda cs go yaklaşık 1 yıldır yüklü ve normalde optimize ayarlarda ( herşey en yüksek ) iken 160-170 FPS alıyordum oyun için.Sistem özelliklerimi ekte bıraktığımda daha fazla alman lazım ya da bu kadar alaman high ayarlarda diyebilirsiniz ancak fazla pc uzamnı değilim benim aldığım FPS ortalaması o şekildeydi.Bende görüyorum 2.elsatılık pc lerde 250+ fps yazmış adam benimki gibi sisteme yada daha düşük sisteme sahip ben de anlamıyorum nasıl yapıyorlar.Konuma dönecek olursam benim gözüm yüksekde değil bende 250+ fps almak isterim ancak bana sabit 150+fps yetiyor.Ayrıca oyunda kenar yumuşatma kalite modunda hassas bir oyuncuyum çünkü sırf fps için gözümün zevkinden kısmaktan hiç hoşanmam.Attığım ss lerdeki gibi oyun içindeki görüntü kalitem değişmeden sistemden,yazılımdan,koddan vesaire yada güncellemeden ayar yaparak fps mi düzeltmem mümkün mü? Şuan sabit 100-110 fps alıyorum CS:GO 'da ve beni çıldırtıyor.Ana ekranda iken oyun 250 fps veriyor.Yardım eden etmeyen uplayan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.Konu yanlış yerde ise taşınabilir.CS:GO DÜŞÜK FPS SORUNUCS:GO DÜŞÜK FPS SORUNUCS:GO DÜŞÜK FPS SORUNUCS:GO DÜŞÜK FPS SORUNU







  • up
  • up
  • fxaa keskinlik yumuşatma modunu kesinlikle kapayın. ve doku filtreleme modunuda 8x'e indirin bu ayrıntıyı arttırıyo oyunda yumuşatmayla alakası yok.
    işlemciniz nedir acaba ? csgo %70 işlemci isteyen bir oyun
  • Dediklerinizi yaptım 120-130 fps oldu sadece işlemcin gtx1650 i7 9.nesil 4gb ddr4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • revolution.1 kullanıcısına yanıt
    Fps oyununda o kadar yüksek ayrıntı çok saçma. Video ayarlarından herşeyi düşük yapın çoklu işlemci kullanımı açık kalsın.
  • ram tek slot ve 4gb büyük ihtimalle sorun bu, 9. nesil i5 işlemci kullanıyorum ilk
    aldığımda tek slot ram kullanıyordum gel zaman git zaman hurafedir felan dedim sebebi ise gerçekten düşük fps alıyordum, Hatta arkadaşım çok iddia etti gitti kendi pcsindeki ramleri söktü getirdi, dual channel yani 2 adet 8 gb kit ram taktık baya baya stabil ve yine baya baya fps artışı gözlemledim ben inanmıyordum böyle şeylere zira anakart üreticisi bile anakart kullanma kitapçığında ram slotlarını 1x en sağ 2x 1-3 diye gösteriyor yani tek slot kullanımıda performans kaybı yaratır vs. demiyordu

    Sonuç olarak 4gb ram ile zaten bu devirde PC bir işe yaramıyor 2. olarak dual kit olarak ram kullanmak bandwith genişliğini arttırıyor buda online oyunlarda gözle görülür fark sağlıyor, 9.nesil sistem toplayıp az daha katın 2x8 ram kullanın baya götürsün sizi sadece oyun oynadığınız cs go ise 2x4 te kısa bir süre idare eder. lakin ben test etmiş ve onaylamış biri olarak 2x8 bu saatten sonra ALINMASI gereken ilk parçaların başında yer alır diyorum.




  • Dostlar, işlemci i3 9100f. Ekran kartı 3060 12 gb 16 gb ram var. cs go da tüm grafikler dip kısıkken maksimum 80-100 fps alıyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.