Şimdi Ara

CS:GO Oyuna Giremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
34.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 Nisan günü gelen 120 MB lık update i yaptıktan sonra oyuna giriyorum,sonra casual active duty group'u seçiyorum ve bir oyun buluyor ama harita yükleme ekranında
    haritanın adı çıkıyor, retrieving server info yazısında oyun donuyor. Oyunu aşağıya alıp görev yöneticisini açtığımdaysa csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Ne kadar beklersem bekleyeyim düzelmiyor. Karşılaşan ya da çözüm önerisi olan var mı?



  • steam'e giriş yapın kütüphaneden cs:go ya sağ tıklayıp özelliklere basın.. ardından yerel dosyalar sekmesine tıklayın ve oyun dosyalarını eşleştir gibisnden bir seçenek olmalı tam hatırlamıyorum ona basın oyun eksik dosyaları tekrar yükleyecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ccLJ

    steam'e giriş yapın kütüphaneden cs:go ya sağ tıklayıp özelliklere basın.. ardından yerel dosyalar sekmesine tıklayın ve oyun dosyalarını eşleştir gibisnden bir seçenek olmalı tam hatırlamıyorum ona basın oyun eksik dosyaları tekrar yükleyecektir.

    Hem dün hemde 1-2 saat önce yaptım. Değişiklik yok halen aynı.

    1-2 ay önce alınmış CS:GO yedeğim vardı harddiskte. steamdan CS:GO'yu tamamen sildim ardından harddiskten yükleyip eksik dosyaları tamamlaması için tekrar yüklettim. Halen bir değişiklik yok aynı durum devam ediyor.
  • Ohh be, sonunda. Aynı hatayı yaşayan başka biri olursa diye nasıl yaptığımı yazayım. Oyunu açtım ana menüdeyken aşağı alıp görev yöneticisini açtım. csgo.exe'ye sağ tıklayıp öncelik ayarla'dan yüksek'i seçtim. Ardından oyuna girip normal açtım oyunu açıldı.
  • Aynı sorun bende de vardı, ben farklı bir şekilde çözdüm hani sizde üstteki çözüm falan olmazsa bunu denersiniz;

    oyunun kurulu olduğu yere gelin (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive bende bu şekilde) csgo.exe'ye sağ tıklayıp özelliklere tıklayın ve ardından Uyumluluk sekmesine gelin "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu" kısmında tik varsa, kaldırın büyük ihtimalle sorun çözülür.

    İlk başta güncelleme sonrası oyuna giremeyince Gabeciğim 1 Nisan şakası falan yapıyor sanmıştım
  • Ya lütfen yardım edin, windows 8 kullanıyorum öncelik atadım sorun devam etti , Uyumluluğu kaldırınca da oyuna giremiyorum . Lütfen yardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awp92 -- 2 Nisan 2015; 17:08:15 >
  • C.apture kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar çözümü buldum.Eğer halledemediyseniz bende işe yaradı. Cs:Go nun klasörüne gidiyorsunuz.Sonra oradaki exe ye sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk kısmına geliyorsunuz.Oradaki 'programı yönetici olarak çalıştır' kısmının ve 'Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modunu' tik atılmamış olduğuna emin oluyoruz.Eğer atılmışsa kaldırın ve oyun rahatça girebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EarlyGameSUCKS

    Arkadaşlar çözümü buldum.Eğer halledemediyseniz bende işe yaradı. Cs:Go nun klasörüne gidiyorsunuz.Sonra oradaki exe ye sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk kısmına geliyorsunuz.Oradaki 'programı yönetici olarak çalıştır' kısmının ve 'Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modunu' tik atılmamış olduğuna emin oluyoruz.Eğer atılmışsa kaldırın ve oyun rahatça girebilirsiniz.

    hocam çoktan halletmiştim ama yinede sağolun. Aynı sizin dediğiniz gibi yapmıştım zaten.
  • Alın arkadaşlar sorunun çözümü bu videoda iyi seyirler :)

    https://www.youtube.com/watch?v=-tg2sbW3QZw
  • steam'de kütüphanede oyunun üzerinde sağ tıklayıp özellikler deyin. genel sekmesi altında çalıştırma seçeneklerini ayarla'ya tıklayıp kutuya -maxdownloadfilesizemb 9999 yazın ve tekrar girmeyi deneyin bakalım...
  • CSGO ya tıklıyorum baslatılıyor yazip öyle kalıyor yardım edebilirmisiniz?
  • PennyS P kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhabalar ,
    Sorununuz muhtemelen ekran kartınızın driver'ın güncel olmadığından dolayı kaynaklanıyor olabilir.Oyunu yeni yüklediyseniz ve oyunu açamadıysanız birinci ihtimal bu ama sizin diğer parçalarında driverlerinın güncel olduğundan emin olun.
    ama oyuna daha önceden giriyor ve şimdi giremiyorsanız.Oyunu steamdan yedeklemeyi deneyip daha sonra oyunu kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz buda bir ihtimal tabiki , son bir öneri uyumluluk sorunu olabilirmi oyunda sorunuzuda tam olarak açarsanız sevinirim ama ilk yazdığı öneriyi dikkate almanızı öneririm.
  • arkadaşlar merhaba

    ben oyuna giremiyorum oynaya tıklıyorum oyun çalışıyor diyor ama oyun hiç açılmıyor ve apanıyor ne yapmam lazım

    yuarıdakileri denedim ama olmadı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.