Şimdi Ara

Cube iwork11 hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Avusturya da bı arkadas verecek @hacı1992

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ilk başta şunu söyliyim: bunun incelemesini yapma amacım gearbest linkini paylaşıp indirim almak değildi.Fakat hazır yapmışken linkleride koyayım dedim.Şu sıralarda benim verdiğim linkten alınca yaklaşık 30$ indirimle 198$ a almış olacaksınız.LINK
  • difference06 D kullanıcısına yanıt
    Pek incelemesini felan izleyip/okumadım ama güzel tablet. Performans olarak günlük işlerde sorun çıkarmaz. Ben genelde cube i7 stylus un incelemeleri izledim. O bile gayet yeterliydi günlük kullanım için ki cube i9 bir üst modeli oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @byns ELHAMDULILLAH para var inşallah daha çoğu sizlerin de olur. Ama sadece kalemle işlem yapıp projeksiyon la yansitacagim. Bunun için bu chuwi hi10 yada cube gibi birşey yeter diye hiç onlara bakmadiydim. Şu an tek endişem kalem kullanılabilen bir tablet bulabilmek. Peki söyle birşey alıp hali hazırda laptop la kullanmak verimli olur mu acaba?

    http://s.aliexpress.com/iMrAziUZ

    Bu mesaja eklenen görseller:

    Cube iwork11 hakkında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • qzerty kullanıcısına yanıt
    hocam laptopunuz varsa,bence,böyle birşey alıp denemeniz daha iyi olur.Simdi tableti alsanız begenmesiz bosuna 150-300$arası bir kaybınız olur.örnek vermek gerekirse bu ürün 27$ bişey benim tabletin sadece kalemi 27$ Tabi bu cihaz ne kadar kalitelidir orasının bilemem.
    Ben öğrenci olduğumdan sürekli leptop veya kitapları taşımak yerine tableti taşırım diye düşünüp aldım.Siz öğretmen olduğunuzdan yanınızda laptop tasımak pek problem yapmaz sanırsam.Ayrıca hiçbir tablet laptop düzeyinde performans vermiyor,en azından şimdilik...
  • @byns teşekkürler öyle yapayım en iyisi. Dediğin gibi dokunmadan alacağım çinden şimdi yazık paraya öğrencilerle yeriz daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qzerty

    Yani bunda kalem kullanamam bi video da izledim gerçekten de çalışmıyor Du kalem. Teşekkürler burdaki fiyat AliExpress e göre daha uygun bu siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım. Kredi kartı kullansam olur mu? PayPal felan yok.

    Banggood a güvenebilirsiniz ancak paypal mutlaka kullanın zaten çok basit önce normal bilgileri giriyorsunuz kredi kartı kaydettiriyorsunuz vs. Dikkat etmesi gereken yer paypal ayarlarını satıcı kuruna göre ayarlama seçeneğini seçin ki birde paypal kendi kurunu katmasın. Direk dolar görünür onu da banka tl ye çevirir ekstreye yansıtır. Banggood üzerinden de kredi kartı bilgisi girmeden direk paypal üzerinden alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkan bu sanal alışveriş lerde kredi kartı işleri dediğin gibi sıkıntı gerçekten sonunda sanal bir kart oluşturdum öyle yaptım artık. Sanal kartta güvenli demişler Allah'tan hayırlısı. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cube iwork11 stylus ile cube iwork 10 ultimate arasında ne fark var bilen var mı acaba?

    http://s.aliexpress.com/6buQbEVj

    http://s.aliexpress.com/bimqmMni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qzerty kullanıcısına yanıt
    cube iwork 10 daha dandik bir kalemi destekliyor. iwork11 ise samsung galaxy note serisi gibi ince uçlu kalemleri, hatta samsung spen iwork11 de çalışıyor, youtube da videoları var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

    cube iwork 10 daha dandik bir kalemi destekliyor. iwork11 ise samsung galaxy note serisi gibi ince uçlu kalemleri, hatta samsung spen iwork11 de çalışıyor, youtube da videoları var.

    http://www.geekbuying.com/item/Original-Cube-CEP02-Active-Stylus-Pen-for-Cube-iWork10-Flagship-Tablet---Black-364168.html

    Aslında o da iyi bir kalemi destekliyormuş. Ben bu ürünü almayı düşündüğümden baya bir araştırdım. Birkaç sorunu ve yeterli aksesuarının banggood da satılmaması beni şimdilik engelliyor. Sorunları usb 3.0 girişinin flashdisk harici kullandımda düzgün çalışmaması ve söylenene göre harici disk takınca algılamıyormuş. Birde kötü hoparlörleri varmış yani normal youtube dan konuşan birinin dinlerken bile az ses çıktığını video da gördüm. Onun dışında kalitesi falan gerçekten çok iyi ki bunu fiyat olarak alıyorlar.




  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz linkteki kalemi bilmiyordum, yalnız altta linkteki desteklediğini düşünerek attım mesajı. kalem iyi gözüküyor. kalem hassasiyeti ve yazma hissi iyi ise, fiyatı 160 usd ye kadar düşebilen kalem destekli windows tablet bulmak imkansız.


    http://www.gearbest.com/tablet-accessories/pp_314890.html
  • Verdiğiniz kalemler tabletle uyumlu ise çok güzel. Furkan tercih etmiyor ama AliExpress de sanırım hertürlü aksesuar var. Ama dediğin gibi ses ve hard disk işleri biraz tedirgin edici. Araştırmaya devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qzerty kullanıcısına yanıt
    hardisk olayı sıkıntı.Bendeki iwork11 1 tb lığı takınca sorun çıkarıyor.Gidip-gelmeler oluyor.O sorunları çözene kadar almanızı tavsiye etmem.
    Iwork10 ultimate e gelirsek 256 PS yi destekliyor yani iwork11 den daha düşük baskı hassasiyeti var.(Resim falan yapmıyosanız önemli değil)Dell in bir modelinin kalemini destekliyor yani gearbestte gördüğünüz dandik kalem tam olarak iwork10 için değil.Onun ki daha kaliteli.Onun dışında sanırım android+windows bir arada kullanılabiliyor.
    inceleme için techtabletse bakabilirsiniz:criss in incelemesi(Dikkat!ingiliççe)
  • Nerden aldiydin? Benim aslında aradığım iki şey tek var bir hdmi çıkışı birde basit işlem yapmak pdf nin yada paint gibi basit bir program da yazı işlem yapmak bunu yansıtmak. Daha önce note 10.1 (N8000) vardı nasıl bir çıkis yapmışlarsa ne VGA ya ne hdmi dönüştürücü yok kalemi de idare ederdi onun. Tabi zaman içinde biraz yıprandı değiştirme zamanı gelince bu iki şey ben de ön planda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qzerty kullanıcısına yanıt
    gearbestten aldım.
    Kalem mükemmel ötesi güzel.Bildiğin deftere not alıyomuş hissi veriyor.Tavsiye ederim.Paranız varsa CUBE I7 STYLUS Alın onun kronik sorunu yok denecek kadar az.300 lira daha vererek sağlam bi tablet almış olursunuz.Hdmi yı direkt vermiyolar ekstra almak lazım.
  • kalem testim screenshot olarak:
    Cube iwork11 hakkında
  • Gearbest indirim adı altında sattığı ürünleri 1 aydan aşağı göndermiyor. Ben tam 25 gün hi8 pro bekledim en son iptal ettirmek zorunda kaldım. Gearbestte ucuza satılan kalem orjinal değil. Benim paylaştığım geek de satılan orjinal. Speakerların kötü oluşu yüzünden şuan bekliyorum. Bakalım her gün yeni bir şeyler piyasaya çıkıyor.
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Valla ben memnunum.Çinden ürün alıyorsanız illaki beklemeniz lazım.Onu göze alamıyorsanız hiç bulaşmayın.
    Ayrıca aliex. te satılan cube i7/work11 kalemlerinin çoğu sahte.Dediğim gibi ben gearbestten aldım orjinal hiçbir sorunu da yok.(Orjinal olmasını genel olarak renkten ve yakaya asma kısmının yapışık değilde ayrık olması arka silgi renginin siyah olmasından anlıyorum.)Ben geek,banggood vs ye kötü demedim onlar da orjinalinden satabilir.Ama ben gearbest ten aldım biraz beklemek dışında sorun çıkarmadı.Alınmışı varken denenmemiş siteleri kullanmak bana biraz mantıksız geldi ayrıca...
  • merhabalar,

    Chuwi modellerini araştırıken bu konuya denk geldim. Bilginiz olduğunu düşünerekten tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum.

    incelediğim modeller;

    http://www.banggood.com/Chuwi-Hi12-Intel-Z8300-Quad-Core-1_84GHz-12-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-1044181.html

    http://www.banggood.com/CHUWI-HiBook-64GB-Intel-X5-Cherry-Trail-Z8300-Quad-Core-10_1-Inch-Dual-OS-Tablet-p-1042667.html

    bu konuyu görünce acaba stylus modelmi baksam diye düşündüm.
    İlk olarak Cube tabletin kasası metalmi?
    Chuwi lerin kasa metal olduğu için ısınma problemine karşı daha avantajlı olduğunu düşünmekteyim. doğrumudur? Donanım olarak 3 üründe aynı gibi. tavsiyeniz ne olur?

    birde banggood da klavye dahil edemiyorum ürüne. klayesiz gönderiliyor. nasıl çözüyoruz bu konuyu. amaç hem tablet hem pc olarak kullanmak zaten:)

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizaun -- 13 Nisan 2016; 14:57:43 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.