Şimdi Ara

Cupra Formentor ANA KONU (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: [TuR].S@liM
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.773
Cevap
128
Favori
213.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 4 yıl kullandığım 2019 model dolu bir Audi A3’ten geçtim, Formentor ile aman aman bir farkı yok hatta 8v kasa A3 teknoloji olarak çok geride. Araba tüm özellkleriyle tabii ki mükemmel değil ama bence fiyat/performans olarak alman grubu bir araba için gayet iyi. Bütçe el verse zaten daha üst modellere bakardık :) A4 ve üstü veya C serisi ve üstünden geçen varsa memnun olmayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 22 Nisan 2024; 20:33:18 >
  • çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt
    Üstadım selamlar, 2022 modeli 1.5 sene kullandım, şu an 2024 model Matrix farlı kullanıyorum. Gece sürüşünde dağlar kadar fark var. Bu arada, gördüğüm en iyi Matrix farlardan biri bu olmamasına rağmen bu yorumu yapıyorum.

    Sağlıklı sürüşler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 22 Nisan 2024; 21:15:55 >
  • [TuR].S@liM kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Aracınızı iyi günlerde kullanın. Matrix far ve Beats ile ilgili yorumlarınıza pek katılmasam da saygı duyuyorum ama ileri sürüş paketi güvenliği hedefler, doğru kullanıldığında hayat kurtarır; bu sebeple tartışılacak bir tarafı yok.

    Yaşım 50, bu 2. Formentor aracım, az yukarılara çıkarsanız araç ile ilgili yorumları okuyabilirsiniz.

    Son söz, bu aracın hedef kitlesi ve üretim amacı bellidir, daha önce de söyledim, detaylı test etmeden ve araştırma yapmadan alınacak bir araç değil.


    Sağlıklı sürüşler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 24 Nisan 2024; 9:51:58 >
  • Cupra Formentor ANA KONU
  • Matrix Farlarla ilgili daha önce ben de deneyimimi bahsetmiştim normallerden kesinlikle daha iyi ama bir multibeam değil ne yazık ki.


    CLA aracımdan buna geçince Matrix ve Multibeam arasında çok fark var ve yanlış hatırlamıyorsam Formentor da kullanılan teknolojiside eski ama bu normallerinden kötü olduğunu göstermez.


    Eski çalıştığım yer filo şirketi olduğu için çok çeşitli araçları test etme şansım oldu bu sınıfta kabul edilebilir performans diyebiliriz.


    Ayrıca VZ almayı düşünen arkadaşlar varsa Matrixli olanları tercih etmelerini tavsiye ederim özellikle hızlı araç olduğu için sol şeritte yavaş giden ya da atlaması muhtemel kişiler için selektörlerde çok fark yaratıyor.

  • Paspas soran arkadaşlar vardı, yaklaşık 1 aydır eva paspas denilen modellerden kullanıyorum, temizliği vs kolay memnun kaldım, almak isteyen arkadaşlar olursa diye paylaşmak istedim. internette satışını yapan bir çok firma var, muhtemelen hepsinin malzemesi aynı.



    Cupra Formentor ANA KONU


    Cupra Formentor ANA KONU


    Cupra Formentor ANA KONU


    Cupra Formentor ANA KONU




  • Merhaba Arkadaşlar


    Genel olarak Cupra Formentor ile ilgili memnuniyet bildirimleri yapılmış. Bende de aksine 6 ay önce arkadaşın gazıyla Ekim'in son günü 1.920 vererek 5 gün sonra aynı aracın 100 bin indirimiyle karşılaştığım şokla beraber serüvenimiz başladı. 6 ay içerisinde Premium Segment varsaydığımız araç 2 defa tavan lambası , 1 defa 360 kamera beyninin değişmesiyle beraber 6 kez servis gördü. Aracı şu an satmaya kalksam 1.600 veriyor hemen sat siteleri. İşte şimdi anlıyorum ki gerçekten premium seviyede yaslama bir araçla karşı karşıya kaldığımı. Hee bu arada Şikayet sitelerinden Cupra CEO suna kadar atılan mesajlar cabası ...


    Herkese hayırlı olsun tekrardan

  • Düşük hızlarda direksiyonu sağa sola kırdığımızda, frenden gelen metal sürtme sesi için servise giden var mı? Çözüm nedir? Kalıcı bir şey mi, zamanla geçiyor mu? Aracım 24 model, 1 ay oldu alalı, 2000 kilometreyi yeni geçtim ve maalesef böyle bi durumla karşılaştım :(

  • ofof6161 O kullanıcısına yanıt

    Direksiyon kutusu değişti 120 km de aynı sesten

  • 29 nisanda resmî olarak tanıtılacak yeni formentor
  • ofof6161 O kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de 3000km yi geçtim. Nadir de olsa ben de devam ediyor aynı frenden gelen metal sürtme sesi. Düşük hızlı manevralarda ayağınız hafif frendeyken geliyor.

    Ayrıca araç ısındıktan sonra 100 km/sa üzerine çıktığımda gaz pedalında bir titreşim hissiyatı oluşuyor. Buna eşlik ettiğini düşündüğüm ama çok da emin olamadığım rüzgar sesinden farklı bir ses de var gibi. Özellikle spor ayakkabı giydiğimde titreşimi net şekilde hissediyorum.

    Servise aracı ilk aldığımda götürmüştüm. Kayıt açmadan ayak üstü bir test sürüşü yaptılar. Ekstra bir durum olmadığını belirttiler. Sürtme sesi çok nadir oluyor zaten, denk gelmediklerini belirttiler.

    Serviste çözüm alan olduysa ben de götürebilirim ama şu an için böyle devam edecek gibiyim.

    Direksiyon kutusu ile ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum ama belli olmaz tabi. Araç dururken direksiyonu sağa sol çevirince ses geliyor diyen arkadaşlar ve attıkları videolar vardı. Bu metal sürtme sesi bambaşka.





  • Merhaba,

    2.el almayı düşünüyorum 2022 2023 modeller için 1.7 milyon fiyat vermek mantıklı mı ?

    Bir ilan için aradım yağ kaçağı olmuş yetkili serviste düzeltmişler araç sahibi bu araçta kronik sorun dedi doğru mudur ?
  • fatih2085 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Aracın kilometresi ve donanımına göre elbette mantıklı.

    Sadece bu araçta değil, başka araçlarda da aynı motoru kullandım, kullanıyorum, yağ kaçağı diye bir durum asla söz konusu değil.

    Sağlıklı sürüşler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 27 Nisan 2024; 11:42:11 >
  • fatih2085 kullanıcısına yanıt

    bu motor tüm grupta kullaniliyor kronik olduğunu sanmam arastirabilirsiniz.

    Bu fiyatlara ikinci el araba alacaksam benim icin kritik özelliklere gore ayiririm bazilari olursa guzel ama cok kritik olmayan seyler ama en kritik olan ne kadar garantisi kalmis ne kadar km yapmis bunlar dustukce sifir fiyatina yaklasirsiniz

  • Ben de duymamıştım yağ kaçağının kronik olduğunu adam söyleyince şaşırdım, 50 bin km altında araçlara bakıyorum bucket+premium paket olmasına önem veriyorum. Cevaplar için teşekkürler.
  • Herkese iyi akşamlar. 2022 model 55binde formentor aldım. Araçtan yol tutuş konfor donanım ve en önemlisi dış görünüş olarak çok memnunum. Trim sesi beklediğimden biraz fazla özellikle cam tavandan düz yolda bile ufak bi tıkırtı geliyor. Bu cam tavandan gelen tıkırtıyla karşılaşan var mı? Çözümü nedir ne yapmalı?

  • halil4242 H kullanıcısına yanıt
    Servisle görüşün tavan döşemesini söküp yapıyorlar garantiden
  • halil4242 H kullanıcısına yanıt
    Bende de cam tavanı açarken ses geliyor. Tıkır tıkır diye. Yağlanması gerekecek sanırım ayrıca sol ön kapı müziklerde zırıltı yapıyor. Mayıs da yıllık bakımda söyleyeceğim
  • facelift yapılmış, ses sistemi değişmiş
  • [TuR].S@liM kullanıcısına yanıt
    Yine kötü bir makyaj olmuş mevcut kasanın farları daha iyiydi , agresif görünüşü vardı. Belki Seat izlerini silmek için farklı tasarım yapılmak istenmiştir. Medya ekranında ses tuşları aydınlatılmış.

    Cupra Formentor ANA KONU

    Cupra Formentor ANA KONU

    Cupra Formentor ANA KONU

    Cupra Formentor ANA KONU

    Cupra Formentor ANA KONU




  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.