Şimdi Ara

Curb Your Enthusiasm (2000) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Make America Great Again

    Uzun süredir böyle gülmedim. Yine şahane başladı, 37 dk boyunca tempo, sürekli güldürüyor. Muhteşem dizisin ya.
  • Son iki bölüm idare ederdi ilk bölüme göre. Normalde her bölüm farklı bir konu işlenirdi ama iki bölümdür aynı konu işleniyor ve üçüncü bölümün bitişine bakarsak dördüncü bölümde de bu konunun işlenmesi muhtemel. Aslında aynı konunun başka bir bölümde tekrar işlenmesi sorun değil, sorun konunun esprisini bitirmesi ve tekrar etmesi. Mesela Fatva konusu birkaç bölüm işlendi ama konu bakımından oldukça zengin, komik ve tekrar etmediğinden harikaydı.

    Bu bölümde Richard ile konuşurken Funkhouser Çin'de dedi Larry, muhtemelen funkhouser ölmeden önce çekilmiş bu bölümler yoksa ölmüş birine gezide diyeceklerini sanmıyorum. Merak ettiğim gelecek bölümlerde mi ölmeden çekildi acaba ? Öyle değilse bir funkhouser cenazesi veya laf arasında geçer mi diye düşünmüyor değilim değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni sezon önümüzdeki Ekim'de  Curb Your Enthusiasm (2000) 

  • Ben de yeni sezon haberini girecektim, konuyu zor buldum, Yabancı Diziler forumuna taşınırsa güzel olur

    Bu arada uzun zamandır diziyi izliyorum, 2 sezonum kaldı bitirmeye onların da altyazısı yok diye biraz gecikiyorum maalesef, sitelerden izlemek beni yoruyor biraz, indirmesi etmesi falan da hayli zor. Diziye gelecek olursam ara ara tekrara düştüğünü düşünsem de her sezonun bir ana konsepti var (Müzikal, böbrek nakli, eve taşınanlar, New York'a gitme mevzusu vs.) ve buna bağlı kalarak olaylar gelişiyor, bu yönden hikaye olarak her sezonu ayrı ayrı sevdim diyebilirim. Bölümlerin büyük kısmını aktörlerin doğaçlaması da elbette takdirlik bir iş. Yarı gerçek yarı kurgusal evrende sayısız konuk oyuncuyla da dizi zenginleşiyor. Larry David'in huysuz komikliği, absürtlüğün zirve noktasını gördüğü aşırı şanssız (yer yer acayip utandıran) sahneleri ise her daim devam ediyor.

    Velhasıl kelam devam eden en iyi komedi dizilerinden olduğunu düşünüyorum. Jeff Garlin, Larry'nin diziye bir sezon daha anca devam edebileceğini söyledi. "Fiziksel olarak dahasını yapabilir mi, bilmiyorum" demiş. Yaşı da 74 olmuş dedemin. Bakalım nasıl veda edecekler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.Sezon başlamış.

  • 12. sezon onayı geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12. sezonun son sezon olması muhtemel...


    Hocam rica etsem bu konuyu Yabancı Diziler forumuna alabilir miyiz? @Ed Wood




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 29 Mart 2023; 0:49:47 >
  • Bende başladım. İlk 4 sezonu bitirdim. Uzun süredir beni bir yapım güldürmeyi başaramamıştı. Bir çok bölümünde katıla katıla güldüm.

  • ben de Louie'den sonra buna başladım, 2 haftada 5 sezon bitti.

  • Full izledim. Bence çok güzel dizi. Komedi sevenlere ısrarla öneririm.

  • 4 Şubat'ta final sezonu geliyormuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Curb Your Enthusiasm (2000)Maxyoutube
    Don’t be mad he’s leaving, be mad he stayed so long. The final season of the HBO Original #CurbYourEnthusiasm premieres February 4 on @StreamOnMax. Shop Curb Your Enthusiasm here: https://shop.hbo.com/collections/curb-your-enthusiasm?utm_source=youtube.com&utm_medium=referral&utm_campaign=curb-youtube&utm_term=&utm_content=curb-youtube About Max: Max is the culture-defining entertainment service for every mood. With a variety of genres that include your favorite series and movies from iconic brands and treasured franchises, it delivers irresistible stories every time. From reuniting with life-long favorites to uncovering new ones you haven’t discovered yet, there's something for every moment, every feeling, every you. It’s all here. Iconic series, award-winning movies, fresh originals, and family favorites featuring the worlds of Harry Potter, the DC Universe, and HBO. Discover the best entertainment for every mood. Introducing Max – the one to watch. #WarnerBrosDiscovery #streamonmax #theonetowatch SUBSCRIBE TO MAX https://streamonm.ax/3vgR69B GET MAX https://streamonm.ax/4a83GYO FOLLOW MAX Follow Max on YouTube: https://streamonm.ax/YouTube Follow Max on Instagram: https://streamonm.ax/Instagram Follow Max on TikTok: https://streamonm.ax/TikTok Follow Max on Twitter: https://streamonm.ax/Twitter Follow Max on Facebook: https://streamonm.ax/Facebook
    https://www.youtube.com/watch?v=4AR9Dqi3CVc&ab_channel=Max
  • Ne gerek var bitirmeye ya, 2-3 senede bir çekilirdi bir sezon. Ölene kadar devam ederdi...


    Tarihin en iyi 3 komedisinden birisi benim için. (diğerleri Always Sunny in Philadelphia ve Seinfeld)

  • White Cluster kullanıcısına yanıt

    Dizideki Jeff artık Jerry'nin dizide ilerleyen yaşından ötürü oynamak istemediğini belirtmişti. Bu adam Seinfeld'de bile zirve noktasında astronomik ücretlere rağmen bırakmıştı. Para ile alakası olacağını sanmıyorum ama artık bence kabuğuna çekilmek istiyor.


    Açıkcası çok üzüldüm son sezon olmasına. Seinfeld'in ruhani devamıydı. Ülkemizde pek seyredeni yoktu ama çok kaliteliydi. Bence bir devir kapanıyor.

  • ben geçen kış diziyi keşfedip 1 -2 ayda bitirmiştim diziyi, şimdi son sezon olması üzdü. Geç keşfettim, erken gönderdim.

  • İlk 2 bölüm çıktı ama online çeviri siteleri dahil kimse el atmadı daha.

  • Richard Lewis’i kaybetmişiz. Larry’nin ömürlük dostuydu, diziye de çok renk katıyordu. Geçen sene Parkinson hastalığını açıklamıştı ve stand-up turlarını bitirmişti. RIP…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 29 Şubat 2024; 10:5:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt



     Curb Your Enthusiasm (2000)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Şubat 2024; 17:1:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atlamışım diziyi, basşlasın diye beklerken 4 bölüm yayınlanmış bile

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.