Şimdi Ara

Çürük Raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4 yıl önce skolyoz ameliyatı geçirdim sırtımdan şuan platin tel takılı omurgamda askerlikten muaf olur muyum? (Hareket kısıtlılığım yok denecek kadar az ve neredeyse her sporu yapabiliyorum.)




  • Valla ben de beş ay önce sağ ayak bileğimi kırdım ve şuan plak takılı. Doktoruma sorduğumda bana sadece 1 yıl tecil vereceğini söyledi. Onu da almadım zaten bu celp dönemiyle gideceğim. Bence ameliyatını yapan doktora sor. Tecil için bana kurul raporu gerektiğini söylemişlerdi. Eğer muafiyet verilecekse sanırım hastaneden alınacak bir kurul raporuyla oluyor. Bir de bacağında platin olan bir iki arkadaşım çürük raporu aldığını söylemişti ama ayrıntısını bilmiyorum.

  • Merhabalar abisi bir ortopedist cerrah bir kardeşiniz olarak bende de skolyoz var ama ameliyat vs olmadım ve antrenörüm Hocam kimse hiçbir kurul artık kolay kolay hareket kısıtınız yoksa çürük vermez çürük çok spesifik şeylere veriliyor uzuv kısalığı düz tabanlık vs abim de o kurullarda yer alıyor öne eğilemeyen bir kişiye

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.