Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (940. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.864
Cevap
209
Favori
1.059.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber




  • Bugün yolum Santo Domingo District tarafına düştü malum NPCD görevleri takip ediyoruz. Şu manzaraya bakar mısınız inanılmaz bişey dağ tepe ova köy metal-elektronik çöplüğüne dönüşmüş (bunu ilk kez bizim Badlands bölgesi Sunset Motel & Red Peaks taraflarında görmüştüm de daha fenaydı oralar) düşünün koca bir şehir büyüklüğünde çöplük metal yığını bir alan...


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    ---

    Bahtsız canım NCity şehrim milletin fakirlikten kıvrandığı homeless(evsizlerin) süründüğü memlekette yemek fiyatları fena değil ha, en azından 2023'deki Amerika fiyatlarıyla 2077 arasında pek fark yokmuş gibi bir şey diyelim :) Neyse aklım Grilled Sausage'de kaldı gerçi NCity'nin Spicy Pizza'sını da yemeden olmazdı orada...


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    ---

    Öylesine yollarda aylak aylak gezerken yürürken tesadüfen gördüğüm mekanlardan biri daha, meğer Dynalar Technologies ile Kroshi Optics merkez müdürlükleri karşı karşıyalarmış buradaymış keşke ana kapılarından içeriye bir girip baksaydık kapalı tabiki.


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    ---

    BURAYA DİKKAT: Santo Domingo tarafları tam da burada cafe'lerin önünden su kenarından etrafa bakar yürürken arkamdan bişeyin yere düşme/çakılma sesini işittim döndüğümde ise manzara buydu. Gerçekten oradan geçerken tam da anda oldu, hani oyun bug'a girdi glitch oldu npc düştü diyeceğimde valla bir intihar vakası da olabilir anlayamadım.


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    ---

    Genel anlamda oyunun en sevdiğim tarafı böylesi tesadüflerle insanı sarması meraklandırması. Tam karşıdaki mavimsi aracın trafik ışığın olduğu yoldan etrafa baka baka yürürken gezerken bu açık kapağı gördüm dur bakayım dedim ve sevgili Cdredproject yine küçük bir olayı sıkıştırvermiş oraya. İşte klasik ağgezer militech arasaka çete olayları içeride ağ server'ları arasında 2-3 tane daha ceset var.


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 4 Ocak 2024; 16:58:10 >




  • Bu nasıl mod arkadaş yuh artık Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehberyoutube
    Driving in Cyberpunk 2077 2.1 with close to realism, photorealistic ray tracing modded graphics. Made possible with DLSS 3.5, ReSTIR GI Path Tracing and the ...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=j2BcLNe_Zc4
  • @Sonic.Storm

    Bayağı iyiymiş öyle grafikler yani C2077 gibi bir oyuna da yakışırmış doğrusu. Yalnız böyle mod falan tamam da en az 4070 üstü ister şimdi videodaki 8K / 4K olsa en azından 4080/4090'a kadar yolu var ve doğrusu hiç gerek yok bence, en üst seviye (RayTracing dahil) Ultra/Sayko seçili 1080p'de bile çok güzel yakışan grafik efekt yansıma derinliği detayları alabiliyoruz yeter de artar bile.


    ---

    Arkadaşlar daha önceden C2077 içinde "İstanbullu Damir" diye ismin geçtiği mesajla karşılaşmıştık görüntüsünü koymuştum, meğer bunun öncesi de varmış bugün tesadüfen diğer mesajla karşılaştım tabii Damir/Demir olacak. (C2077 boyunca birkaç yerde daha Türkiye/İstanbul vede Türkçe isimlerle karşılaştığım görüntüler: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157659541 )


    Bu oyunda böylesi detaylara bayılıyorum, oyun içinde ilk kez isminin geçtiği mesaj budur:


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    Bu da sonraki ikinci defa isminin geçtiği yer:


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    ---

    Son olarak şunu sorup gideyim, şöylesi ana menüde yer alan %yüzdelik yerler ne anlama geliyor buraları %100'leme imkanımız var mı?


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 12 Ocak 2024; 17:52:7 >




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    Ben yüzdelerin ne olduğunu spoiler olur diye oyunu bitirmeden bakmayı düşünüyorum. Birebir aynı yüzdeliklerimiz. Büyük ihtimale ana hikaye ile ilerliyor, gözlememim bu yönde.

  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    Valla özellikle başını gerçek sandım ben. Oyun içi photorealistic görsel olarak böylesi zirve olabilir. 3060 mobil kartta müsait olduğumda denemek istiyorum, tabi herkese açık bi modsa. Şu grafiklerle 1080p oynamak da gayet güzel olur bence. Bu arada araç modları da çok iyiymiş.

  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    Hocam genelde oyun klasörüne dosya kopyalama oluyor, öyle zamanlarda değişim istediği dosyaların yedeğini alman yeterli. Sorun olur ya da beğenmezsen geri alırsın. Ya da steam vs de ise dosyaları onarma yaparsan değişen dosyaları orjinalleriyle değiştirir. Çekinmene gerek yok :)


    Bu arada bence de 4k altında bu kadar etkileyici görünmez, özellikle 1080p de pikseller daha belirgin olacağı için. Ama zaten 1080p de oynayacaksam bu modla oynamak da daha iyi olabilir. Bi ışıklandırna moduymuş bu, yanında başka şeyler de var ama gördüğüm kadarıyla sırf o bile çok değiştiriyor görüntüyü. Pc'de kaydettim nexusmod linkini, eklerim buraya da. Şu an hdd de yer kalmadı mevcut oynadıklarımı bitirebilirsem indirip deneyeceğim. En kötü şu araç modlarını yaparım Porshe, Pagani falan çok güzel duruyor :)



    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe RehberDubStepZzyoutube
    Download the new ReShade and full mod list along with an installation guide here! https://www.patreon.com/posts/dubstepzz-23-94914003
    https://www.youtube.com/watch?v=gUglJ7Y7Oz8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 7 Ocak 2024; 2:0:14 >




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın modladığınız zaman şimdiye kadar modsuz oynadığınıza pişman olacaksınız. E3 Lightning modunu şimdi kurmayın zaten çünkü 2.1 güncellemesini şu an sadece ücretli olarak yayınlıyor Nexus’a ücretsiz sürümü daha gelmedi. Vortex kullanmayı öğrenirseniz(öğrenecek bir şeyde yok aslında) mod kurma işi çok basit. Tek dikkat etmeniz gereken mod sayfasında yorumları okumak, hatalara bakmak, sürüm güncel mi değil mi bunu kontrol edip kurmak. Yorumlarda ve hatalar bölümünde zaten sorunlar yazılıyor bu sorunlara göre modu kurup kurmayacağınıza karar verirsiniz.

    Mod işi gerçekten bağımlılık kurduğum her oyunun Nexus sayfasına göz gezdiririm ben. Mesela CP77 içi öyle modlar var ki kullanıcı arayüzünü tamamen değiştiren, haritadan tutun araç km ibresine kadar yenileyen, grafikleri sistem dostu olacak şekilde uçuran, 2.1 patchde bozulan şeyleri tamir eden vs vs… bu modlar olmadan oyun cidden pre-alpha sürüm gibi oluyor

    Bazı oyunlar vardır modsuz kesinlikle oynanmaz CP77, Witcher 3 ve Bethesda oyunları (New Vegas, Skyrim, Starfield vs..) özellikle Bethesda oyunları bu tanımın tam karşılığı resmen. Adamlar oyunu yarım yamalak çıkarıp düzeltsinler diye topu modculara atıyorlar. Cp77’nin yapımcısı CDPR oyunu düzeltsin diye işe bir ton modcu aldı. 2.1 de gelen bir çok özellik 2.0 da modlarla çok daha güzel halde kullanılıyordu. Bu yüzden korkacak bir şey yok sadece kurarken dikkat etmeniz gereken 2-3 nokta var ha oyun bozulursa en fazla silip yeniden yüklersiniz ben yıllardır mod işiyle uğraşırım geçenlerde yanlış bir modla oyunu bozdum aynı gün silip tekrar yükleyip modlarımı tekrar kurup kaldığım yerden devam ettim.

    Uzun lafın kısası benim anladığım kadarıyla sizin içinizde mod yapmak büyük bir ukte kalmış ama oyunu bozarım korkusuyla yapmıyorsunuz. Yapın hocam korkmayın alacağınız keyif buna değecek emin olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 7 Ocak 2024; 9:30:26 >




  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Oyuna bir şans vermek amacıyla bir kez daha yüklemiştim. Öyle bir övmüşsünüz ki modlamayı, kahretsin çabuk gaza geliyorum, şu an modlama öğrenmeye başlayacağım. Umarım övdüğünüz kadar vardır  

  • emaka kullanıcısına yanıt
    Fazlası var eksiği yok :)
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber




  • oyundan arma sorunu yasayan varmi aranizda? durduk yere masaustune atiyor hata raporu gonder diye birsy cikiyor

    7800x3d islemci 4070ti ekran kartim var ayarlar gforce experiance otomatik ayarlari

  • oyunu xbox konsolda oynuyorum..geçen yıl bitirmiştim oyunu..şimdi phantom liberty e başladım..fakat bi görevde yeteneklerim düşük kaldığı için night city e gideyim orda yan görev falan yapıp geliştireyim karakteri dedim..şok oldum..verdiği görevler zaten bitirdiğim görevlerdi...takemura ile buluş afterlife a git falan gibi ana görevler duruyor..daha kötüsü haritadaki yan görevlerde daha önce ana oyunda yaptığım görevler..bişeyi yanlış falan mı yaptım bilmiyorum ama görevler karıştı...aynı görevleri oynamak istemiyorum..ityaka ya gidip sadece orada mı oynamalıyım...night city e yeni bişeyler gelmedi mi oyunda ?

  • enesemre kullanıcısına yanıt
    Yeni oyun seçip hürriyet hayaletine yani phantom libertiye atla ile dlcye başladıysan zaten yeterli seviyede level ve teçhizat ile seni oyuna başlatıyor
    Diğer türlü ana hikayeden ilerleyip geçiş yaptıysan yine sıkıntı yaşamaman lazım
    J ile günlüğü açtığında görevlerde phantom liberty ibaresini görürsün onlar işte dlc görevleri
    Diğerleri ana oyun görevleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panzer VIE Tiger

    oyundan arma sorunu yasayan varmi aranizda? durduk yere masaustune atiyor hata raporu gonder diye birsy cikiyor

    7800x3d islemci 4070ti ekran kartim var ayarlar gforce experiance otomatik ayarlari

    Bendede var aynı sorun oynayamıyorum oyunu
  • Bazı oyunlar vardır hani bitirdikten sonra silmeye eliniz gitmez Cyberpunk 2077 benim için böyle bir oyun oldu. CDPR 1.6 güncellemesinden sonra oyunu çok güzel toparladı 2.0 ile arşa çıkardı 2.1 ile tekrar bozdu Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber  İyi ki modcular var da bozulan oyunu modlarla tekrar oynanabilir hale getirebiliyoruz. 2.1 ile havada duran NPCler, kendi kendine patlayan araçlar, ara sahnelerdeki animasyon hataları ne kadar göze batsada oyunun zevki bunları göz ardı etmeme sebep oldu. Oyunu çıktığı dönem ilk yüklediğimde 50 saatte bitirip geçmiştim(yan görevlere vs.. çok takılmadım) 1.6 dan sonra da yavaş yavaş, sindire sindire tüm haritayı gezerek ve tüm yan görevleri(NCPD işleri, kısa süreli işler, sibersayko görevleri, tarot kartları vs vs..) yaparak finale geldim. 23 Studios ekibine de Türkçe çeviri için ellerine sağlık diyorum oyunun çevirisi muazzam olmuş.


    Çok zaman alacak başarımlara uğraşamadım 1-2 başarımda oynayış stili yüzünden kaçtı.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    DLC için de bir iki kelime bir şey söylemeden geçemeyeceğim CDPR DLC işini çok çok iyi yapan bir firma. Dogtown(İtyaka çevirisi harika olmuş yalnız) çok güzel bir yer. Tamamen kaos hakim ve bunu güzel hissettirmişler. Oyunun RPG yönü biraz daha arttırılmış ve bu haritadaki kısa süreli işler bile ana görev kalitesinde. Witcher 3'de ki yan görevler kadar kaliteli ve iyi yazılmış görevler var.


    Oyun benim için satın aldığım oyunlar arasında ilk 3'e girdi.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    Son olarak oyun ilk çıktığında haklı olarak yapımcı firmaya çok yüklendik, yerden yere vurduk ama adamların hakkını da yemeyelim oyunu bozuk çıkarıp bırakmadılar yıllar sonra bile hala desteklemeye devam ediyorlar. "Witcher 3'ü yapan kemik kadro ayrıldı, bunlar daha oyun yapamaz" vs.. gibi eleştirilerin de ne kadar yersiz olduğunu göstermiş oldular...





  • @Cemo94

    Çok güzel anlatmışsın hocam C2077 yorumuna aynen katılıyorum. Bende böyle düşünerek her gün birkaç saatimi NCity yollarında (çoğu yeri daha önce görmüş olmama rağmen) gezmeye tozmaya keşfe harcıyorum acayip de keyifli oluyor, bir hedef görev NPCD işi vb birşey oluyor 3.5 Km yol diyor çoğunuz Fast Travel yaparsınız işte ben o kadar yolu nefis NCity radyoları eşliğinde keyifle gidiyorum. Yolda giderken birçok defa "acaba burası yeni bir yer mi daha önce görmedim sanki" diye diye aracımdan inip duruyorum etrafı keşfe çıkıyorum bir bakıyorum daha önce görev yaptığım mekanlardan biriymiş falan güzel oluyor.


    Oyunda 200 saati geçtim bunun çoğunluğu da oyunu bitirdikten 'end game credits' sonrası devam ettiğim saatlerdir ve bunca zamandır sadece şu iki Başarım'ı alamadım buna yanarım: Arasaka tıbbi kamyonunu çal yada El Capitan'a 10 araç teslim et (Haydan Gelen Huya Gider), Başkan Myers'ı Kurtar (Başkanın Adamları). Bu başarımları nasıl becerememişim hala anlayamadım neyse oyuna tekrardan sıfırda başlamaya da hiç niyetim yok belki 2-3 yıl sonra New game yaparsam belki.


    ---

    Hiç kimse de demiyor koskoca NCity'nin kendine özel bir havaalanı/havalimanı var :) Oyunun başından sonuna kadar hiç bir yerde buradan bahsedilmiyor gerçekten tesadüfen uzaktan görüp buldum. İşte buyurun size Night City - International And Translunar Spaceport girişi...


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    ---

    Üste gösterdiğim Translunar Spaceport (Havalimanı) girişinden ilerlediğinizde sizi çok güzel bir karşılama mesajı bekliyor, o anlarda kulağınız telefonun mesaj sesinde olsun.


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    ---

    Terminal: A/B/C diye belirtilen kalkış noktalarına ulaşılmıyordur derken bayağı yolcu bavul pasaport noktası ana bina içerisine bile girebiliyoruz, güzel detaylar güzel...


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    ---

    NCity Havaalanı yolunu ararken karşılaştığım tasarım harikası bir yer. Hemen altta şehir içi ana yolu otoyolu geçiyor üstünde ise koskoca bir meydanı ağaçlı yeşil park alanı yapmışlar. Şu mavimsi japon balığın altında kalan ağaçlık kısımlar uzantılar basbayağı yaya yolu olarak çepeçevre bu alanı sarıyor çok nefis tasarlanmış, NCity'nin şehir planlamacısı/mimarı her kimse belediye'de falan gidip elinden öpmek lazım helal olsun...


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    ---

    Bunlarda bazı NCity komiklikleri espirileri olsun, şehirde dolaşırken öyle bir anda bunları görünce okuyunca insan şöyle bir sırıtıyor gülümsetiyor doğrusu güzel düşünmüşler.



    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    İstanbullu Demir'den sonra NCity kayıtlarında geçen tanıdık bir isim daha Hasan Kınay...


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 17 Ocak 2024; 8:26:56 >




  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    Benzer işler.





  • Silverhand'in elindeki tabancayı nereden bulabiliriz? Efsane bir silah herkese tek atıyor yanıma bir bunu alsam yeter resmen
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Oynamaya devam et Rogue ile birlikte yaptığın bir görevde alacaksın ama Silverhand gibi herkese tek atamazsın ona göre build yapman gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.