Şimdi Ara

Cydia problemi [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba yeni bir ipod touch kullanıcısıyım cihazda cydia yüklü şekilde vardı ben sonrada bir kaynak ekledim ama bu kaynak'la ilgili bir sorun oluştu ve cydia kapandı, tekrar açmak istediğim zaman program çalışıyor ama ekrana güncel içerik gelmeden program kendisini otomatik kapatıyor, sorunun yeni kaynak'tan dolayı olduğunu düşünüyorum, bu son eklediğim kaynağı nasıl kaldırabilirim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 10 Eylül 2009; 1:07:22 >



  • Muhtemelen ingilizanahtarı'nın kaynağı , o kaynakta bir sorun var, artık yapacak bir şey yok, cydia çökmüş, tekrar cydia'yı kullanmak istiyorsan restore yap, sonra tekrar jb yap, o kaynağı ekleme.
  • Merhaba evet tam üzerine bastınız ingilizanahtarı cihazı henüz tanımaya çalışıyorum o yüzden cydia falan kurcalamakta istemiyorum aslında, içindeki uygulamalarıda silmek istemiyorum yada bu uygulamaları yedekleyebilirmiyim. iphone explorer tarzı programlardan bu bilgiyi girdiği yeri falan silebilirmiyim acaba. Aslında uygulamaları yedeklesem jb'de yaparım olmazsa.
  • Tekrardan cydia'yı kurtarmak biraz zor, o nedenle önerim 3.0 fw restore + redsnow 7.1 jb yükledkten sonra kaynak eklemenize gerek yok gerekli olan tüm source'lar cydia'nın içinde yüklü geliyor zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esesli1975

    Tekrardan cydia'yı kurtarmak biraz zor, o nedenle önerim 3.0 fw restore + redsnow 7.1 jb yükledkten sonra kaynak eklemenize gerek yok gerekli olan tüm source'lar cydia'nın içinde yüklü geliyor zaten.


    Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, peki mevcut yüklü uygulamaları kurtarabilirmiyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 10 Eylül 2009; 0:08:54 >
  • Aynı problem bende de oldu . Tüm icerigi sil yapıp tekrar 3.0 kurup kn yaptım . İpod açıldıktan sonra ve itues ile bütün ayarlar tekrar telefona yüklendi . Oyunlarda kaldığım sabe dosyalarından tutta mail ve program ayarlarına kadar . Sen yimese yeek alacağın dosyaları pc programları ile al mutlaka . Silme yapmadan geri dönüş yok malesef
  • Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim ama ben sorunu aradığım şekilde çözdüm, şöyleki iphone browser programı ile touch'a bağlandım /private/etc/apt/sources.list.d/ klasörü içindeki cydia kaynak dosyasını pc'ye yedekledim wordpad'la açıp içinden ingilizanahtarı ile ilgili satırı silip kaydettim ve tekrar iphone browser programı ile touch'a attım problem ortadan kalktı umarım aynı sorunu yaşayan ve yaşayacaklarada çözüm olmuş olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.