Şimdi Ara

CytoSport ve Eas ürünleri hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar CytoSport ve Eas ürünleri ülkemizden mi çekildi,yoksa ülkemizdeki Ek Besin takviyesi satan firmalar artık tercih mi etmiyorlar bu markaları?
    Sadece CytoSport Monster Amino ve Muscle Milk ürünlerini görebiliyorum,halbuki birçok ürünü vardı eskiden,keza aynı şekilde Eas ta öyle..
    Bu markaların ürünlerini temin edebilceğim bir satıcı,bir firma veya bir internet sitesi biliyorsanız ve yardımcı olursanız çok sevinirim..



  • Yukarıda Kalsın..
  • Bizdeki distr. keyfi ne çekerese canı ne isterse hangisinden daha çok kar ederse onu piyasaya sürüyor.

    Bizde sabit markalara mecbur kalıyoruz bu nedenle.
  • Şu markaları getirse daha çok kar edicek sayemde belkide getiren kişi =) bilinçsizce kullanmaya ve getirmeye devam,Ülkemiz süper gerçekten bu konuda ..
  • Cytosport cok da matah bir marka değil ki, ürünleri aşırı katkılı. Besin değerlerine iki olceklik deger yazarak insanı yaniltiyor. Sen hangi ürününü begeniyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lights.Out kullanıcısına yanıt
    Cytosport NSF sertifikasına sahip ve Yurtdışındaki Kolej,Üniversite ve Profosyonel Athlete ler için üretim yapıyorlar,ne katkısından bahsediyorsunuz gördüğünüz ? Farklı,kötü etkisi olan katkı maddesi ve doğallıktan çok uzak olan bir içerikleri olsa NSF sertifikası alamazlar ve Athlete ler için üretim yapamazlardı.. Ben mesela Monster Amino kullanıyorum supplement olarak tek,oda antrenman esnasında 250ml powerrade içine koyup tüketiyorum hem biraz Pump etkisi oluyor,hem recovery açısından hemde elektrolit kaybı için.. Bunu Futbol maçlarımda da yanıma Su Matara/Shaker imin içine koyup kale yanına koyuyorum,arada gidip duraklamalarda içiyorum.

    Ben Monster serisinin tamamının ve Cytosport %100 Whey ürünün olmasını isterdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 3 Eylül 2015; 13:30:19 >
  • Hali saha maçında amino shake icmek gerçekten cok profesyonelce bir hareket tebrik ediyorum. Placebo kafası yaşatan pek çok farklı ürün var piyasada, takılma bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lights.Out kullanıcısına yanıt
    60 dakika boyunca,efor sarf ettiğiniz ve en çok sıvı kaybı yaşadığınız sporlardan birinde Powerrade ile elektrolit kaybını engellemek,Bcaa ilede kas kaybı yaşanmaması,ertesi gününe recovery için (çünkü ertesi günü idmanım oluyor) Bcaa kullanmak gayette profosyonelce olmasada(çünkü bunun profosyonellikle alakası yok) mantıklı bir harekettir. Ufacık bir sahada musabakalarımızı gerçekleştirmiyoruz biz.. Kaldıki hem Ağırlık Antrenmanı,hem patlayıcı güç ve kondisyon antrenmanı + musabakalarda yer alıyorsanız,kendinizede en iyi şekilde bakmak istiyorsanız,bunu yapmakta herhangi yanlışlık olamaz..
    Bakın Matara/Shake-r yazdım.. Akla hemen protein shake gelmesin,sıvıyı koyduğum mataradan/shakerdan bahsediyorum sadece..

    Placebo etkis,piyasadaki ürünlere olan inanç falan değil olay.. Eğer ben bir gıda takviyesi kullanıcaksam bunun sadece daha kaliteli ve doğru olanını olmasını istediğim için açtım bu konuyu. Tecih meselesidir bu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 3 Eylül 2015; 13:34:03 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.