Şimdi Ara

D-smart HD+ mı yoksa Digitürk HD plus / IQ mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yeni taşındıgım evimdeki 40'' 3D tvnin artık bi işe yaramasını istiyorum. =) bu yüzden baslıkta söylediğim bu iki platformun ürünlerinden birini almayı düşünüyorum.Şu dakikaya kadar dsmartın hd+ uydu alıcısını 600 tl ye teknosadan taksitli alıp 100 liraya(emin değilim) maxi pakete geçiririm, dalgama bakarım die düşünürken IQ biraz aklımı çeldi.

    dsmartın PVR sini tercih etmemdeki neden iki lnb girişli olup bir kanal izlerken diğer kanalı kayıt edebilme imkanı olması. böylece beni internete mahkum bırakmayacak
    olması geleceğe dönük izlemek istediğim dizilerde. <bu sebeple 6 gb lık yalın internet yeterli olacak>

    fakat digitürkün plus ının haricinde yeni farkettiğim IQ özelliği, geçmişe dönük tekrar izleme seçenekleri sayesinde dizi yahut programları tekrar izleme seçeneği sunabilmekte, bu sebeple çift lnb nin yeini doldurup, film dizi anlamında daha geniş bi yelpaze sunmakta.

    tabi bunun için kota sıkıntsı yaratacagından 6 gb kota yerine sınırsız kota almak zorunda kalacagım.

    digitürkün fiyatları dsmarttan daha dolgun gözüküyor. fakat telefonla yaptıkları tekliflerinde biraz dengelenmiş gibi gözüküyor birazdan yardımcı olmak isteyenler için bi fiyat analizi cıkartacagım.

    ayrıca teknik destek, müşteriyi umursama, memnun etme yönleriyle digi daha kaliteli ve memnun edebilitesi yüksek gelmekte


    dsmart tercih edersem receiverı peşin almak istiyorum. hem daha uyguna denk geliyor 2 yılda, e hem de 2 yıldan sonra benim olmakta. digi de böyle birşey yok sanırım.

    dsmartta 600 tl taksitli teknosadan 2 yıllık giriş paket aldıktan sonra telefonla arayıp 100 lira vererek sizi maxiye 200 e fulle atalım mı die teklifte bulunduklarını duydum.
    bunun yanında da 30 ar liradan 12 ay internet alacagım.

    digiyi tercih etmem durumunda ilk 4 ay 17 sonraki 8 ay 34 sonraki yıl 43 tl ödeyerek 2 yılda 856 tl ödemiş olacagım. alacagım pakette 2 keyif bir sinema paketi bulunmakta. 2 ay tüm kanallar, 6 ay yetişkin kanalları hediye. IQ için kotasız internet gerektiğinden; 50 gb adil kotalı yalın için 50tl x12 ay da cabası.

    fikirlerinizi bekliyorum :)







  • uppp :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.